fbpx

Un blog care te invata sa ai grija de casa ta

Cele mai bune seturi de oale pentru gătit

În bucătărie Tigăi 417

Atunci când vrei să gătești atât alimente sănătoase cât și gustoase totodată, atunci trebuie să alegi oalele potrivite. Cele mai bune seturi de oale pentru gătit te vor ajuta deci să gătești mereu alimente cu care să faci impresie bună dar și să ai un stil de viață mai sănătos.

Astfel, eu sunt de părere că atunci când cumperi un set de oale, nu trebuie să ții prea mult la bani, deoarece aceasta este o achiziție pe care o faci o singură dată. De aceea mai bine alegi un set mai bun și mai scump de care să te bucuri mai mult timp, decât să cumperi o dată la 2-3 ani seturi de oale ieftine.

Cele mai vândute oale în acest an: Set vase de gătit 7 piese – Demeyere

Set vase de gatit 7 piese - Demeyere

Dacă vrei niște oale din inox bune, atunci ar trebui să optezi pentru acest set format din 7 piese. Acest set din gama Resto conține 3 oale cu capac de 18 cm, 20 cm și 24 cm cu capacitate de 2.2 litri, 3 litri și 7 litri, precum și o cratiță de 16 cm, cu capacitate de 1.5 litri.

După cum bine am zis mai sus, toate acestea sunt din inox. Pot fi folosite pentru a găti cu inducție. Iar un aspect special ce trebuie menționat este tehnologia Triplinduc, folosită pentru realizarea acestor vase. Mai exact, tehnologia presupune combinarea a 3 aliaje speciale, astfel încât să poată fi folosite pe orice tip de plită. Privind dotările, putem spune că prețul este unul foarte bun.

Click pentru preț!

Cum se aleg cele mai bune seturi de oale pentru gătit – Ghidul BlogdeCasă.Ro

Dacă te-am convins că merită să-ți iei unul dintre cele mai bune seturi de oale pentru gătit, atunci cu siguranță vrei să faci o alegere bună. De aceea mai jos îți prezint principalele caracteristici de care să ții cont când faci cumpărături.

1.Material

Un prim aspect de care trebuie să ții cont atunci când îți iei un set de oale pentru gătit este materialul acestora. Majoritatea seturilor de pe piață sunt din inox, un material apreciat pentru rezistența sa, pentru faptul că poate fi folosit la majoritatea surselor de căldură dar și pentru faptul că e ușor de curățat.

De aceea eu recomand să optezi tot pentru un set din inox.

2.Număr de vase

Vorbim despre seturi de oale pentru gătit bune, iar de aceea un alt aspect de care să ții cont este numărul de vase. Majoritatea seturilor sunt formate din 5 vase, dar găsim și seturi mari de 9 vase ori mai mici de 3 vase.

De asemenea, nu confunda numărul de piese cu numărul de vase. De obicei, în numărul de piese intră și capacele, de aceea poate fi mai mare. Iar dacă tot veni vorba de capace, vă recomand să optați pentru un set care are și capace incluse.

De asemenea, alegeți un set care să aibă vase de dimensiuni diferite, precum și o cratiță.

cele mai bune seturi de oale pentru gătit

3.Sursă de căldură

Un alt aspect important este sursa de căldură suportată. De regulă aceasta este menționată în lista de specificații. Cele mai bune seturi de oale pentru gătit suportă toate tipurile de căldură, de la inducție la gaz.

4.Garanție

Chiar dacă e puțin probabil să apelezi la garanție în cazul celor mai bune seturi de oale pentru gătit, vă recomand totuși să alegeți produse cu garanție de cel puțin 12 luni.

Recomandări de seturi de oale pentru gătit bune

Așadar, dacă ai decis să-ți iei unul dintre cele mai bune seturi de oale pentru gătit, mai jos ai 3 recomandări. Am ales doar oale cu un raport preț/calitate excelent.

Set 5 vase de gătit – Zwilling

Set 5 vase de gatit - ZwillingO primă recomandare este acest set din 5 vase de gătit de la Zwilling. Caracteristici:

 • Capace incluse.
 • Diferite dimensiuni.
 • Cratiță cu mâner lung.
 • Material inclus.
 • Suportă toate tipurile de plite. 

Click pentru preț!

Set vase de gătit 13 piese – Vitesse

Set vase de gatit 13 piese - VitesseFoarte bun este și acest set din 13 piese de la Vitesse. Caracteristici:

 • 3 oale cu capac de dimensiuni diferite.
 • Două cratițe cu capac.
 • Tigaie cu capac.
 • Suport termoprotector.
 • Material inox.
 • Compatibile cu mașina de spălat vase.

Click pentru preț!

Set 4 mini-oale cu capac – Demeyere

Set 4 mini-oale cu capac - DemeyereIar dacă vrei un set de oale mai ieftin, ar trebui să vezi această recomandare. Caracteristici:

 • 4 vase cu capac.
 • Bază din 3 straturi.
 • Material inox.
 • Suportă inducția.
 • Preț accesibil.

Click pentru preț!

Așadar, acestea sunt recomandările mele pentru cele mai bune seturi de oale pentru gătit. Vezi aici mai multe modele.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.