3 scaune de birou ieftine sub 200 de lei

De ceva timp îmi tot caut un scaun de birou deoarece de cele mai multe ori scriu stând pe o canapea sau în pat. La birou nu prea stau deoarece nu am scaune de birou, iar restul scaunelor de prin casă nu-s așa comode. Astfel, dacă tot am căutat mult scaune de birou ieftine, am zis să îmi împărtășesc wishlist-ul și cu voi.

Scaun de birou Kring Kontur, mesh, Negru

Costă puțin sub 200 de lei, este negru și din plastic, iar aspectul său este foarte ok pentru un scaun de birou. Mai mult decât atât, vorbim despre un scaun ergonomic așa că, cel puțin eu unul sunt de părere că, cu un astfel de scaun, cu siguranță vei reuși să fii mai productiv la birou dar și durerile de spate ar dispărea.

Scaun de birou Kring Kontur, mesh, Negru

Scaun de birou Golf, Negru stofa C

Singurul lucru care nu îmi place la scaunul de birou de mai sus este acela că pare că are un spătar ceva mai mare, de aceea am ales să recomand și scaunul de mai jos care are cu siguranță un spătar mult mai mare, iar la cei 1.90 m ai mei, cu siguranță contează. Prețul său este cu puțin peste 200 de lei, însă eu l-am văzut mereu la reducere, așa că veți avea și voi noroc să îl cumpărați la o promoție, vă asigur.

Scaun de birou Golf, Negru stofa C

Scaun de birou Confort LX, stofa Negru/Rosu

Costă fix 200 de lei și, spre deosebire de scaunele de birou de mai sus, dispune de un avantaj destul de mare: faptul că dispune și de suportul pentru brațe. Contează foarte mult acest detaliu deoarece îți poți sprijini mâinile pentru a te odihni atunci când tocmai ai terminat de redactat un document destul de mare sau când bei o cafea. Cam așa arată scaunul, însă mai multe poze puteți găsi dând click aici.

Scaun de birou Confort LX, stofa NegruRosu
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here