5 idei de cadouri inedite în funcție de pasiuni

Dacă tot se apropie Crăciunul iar după el există și alte perioade precum Dragobetele sau Sf Valentin, am zis să că e musai să fac un articol sau mai multe cu idei de cadouri inedite. Asta deoarece știu că se caută mult ideile de cadouri diferite, iar cel mai bun cadou se alege desigur în funcție de pasiuni. În acest articol prezint deci 5 idei de cadouri inedite în funcție de pasiuni. 

5 idei de cadouri inedite după pasiuni – tu ce cadou oferi?

Am decis să aleg 5 tipuri de persoane iar pentru fiecare să sugerez câte un cadou. Astfel sunt sigur că dacă persoana respectivă se încadrează în tipologiile de mai jos, se va bucura de cadoul oferit. Pe scurt, poți avea toată încrederea în ideile de mai jos.

Idee de cadou pentru o persoană pasionată de gătit

Dacă vrei să faci un cadou unei persoane pasionate de gătit, atunci cred că nu ai cum să dai greș cu un set de cuțite. Iar aceasta este recomandarea mea:

Set cuțite 9 piese – Grunwerg

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Acest set format din mai multe cuțite dar și dintr-un masat pentru ascuțire, un foarfece și suportul din lemn va fi un cadou uimitor. Chiar dacă e ceva mai scump, vorbim despre niște cuțite de calitate care vor rezista o viață. Lama este din oțel inoxidabil, brandul este unul celebru iar transportul gratuit. Folosește butonul de mai sus pentru a comanda.

Idee de cadou pentru o persoană foarte energică

Cu toții știm cel puțin o persoană care parcă are tot timpul energie și nu obosește niciodată. Am o idee de cadou și pentru această categorie de oameni, iar mai exact este vorba despre un scuter electric. Acestea au devenit chiar foarte populare în ultima vreme.

Scuter Electric FreeWheel F1

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Unul dintre cele mai vândute scutere de pe eMag este FreeWheel F1, care are roți de 6.5 inch și o autonomie de 20 km. Acesta este dotat cu 2 motoare de 350W, iar greutatea maximă suportată este de 120 KG. Viteza maximă e de 12 km/h iar unghiul de urcare de 15 grade. Prețul este decent pentru un astfel de aparat.

Idee de cadou pentru o persoană punctuală ori pasionată de business-uri

Există și multe persoane care preferă să ajungă mereu la timp. De asemenea, oamenii de afaceri sunt și ei din ce în ce mai mulți. Dar oare ce cadou li se potrivește acestora? Eu cred că un ceas este alegerea cea mai bună. Iar eu recomand:

Ceas pentru bărbați Fossil Machine FS5073

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Dacă vrei un cadou cu care chiar să impresionezi o persoană punctuală, acest ceas Fossil Machine FS5073 este o alegere potrivită. Stilul său este elegant, brandul renumit, carcasa este din oțel inoxidabil iar cureaua din piele maro. Mai are funcție de cronograf și rezistă la apă. Iar dacă vrei un ceas pentru femei, poți vedea aici câteva modele.

Idee de cadou pentru persoane pasionate de muzică

Cu toții adorăm să ascultăm muzică. Ne ajută să ne relaxăm, ne face să ne simțim mai bine și ne e mereu alături. Sunt multe persoane care adoră muzica, iar pentru acestea poți cumpăra un MusicPad. Recomand un model fain chiar mai jos:

Vonino MusicPAD H1

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Unul dintre cele mai apreciate produse de la Vonino este MusicPad H1. Acesta este un dispozitiv portabil cu baterie Li-Ion ce asigură o autonomie de până la 7 ore de streaming audio. De asemenea, faptul că are două difuzoare generoase, face acest gadget sufletul petrecerilor organizate pe moment. Pe scurt, un gadget util și fain, iar prețul e chiar bun.

Idee de cadou pentru o persoană obsedată de curățenie

Genul de persoane care se ceartă cu toată lumea dacă fac dezordine. Persoane a căror camere arată mereu foarte curat. Pentru aceștia cel mai bun cadou este un ajutor la curățenie. Și ce poate fi mai potrivit decât un mop cât mai bun?

Aparat de curatat cu abur Dirt Devil 5-in-1 Steam Cleaner

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Aparat de curățat cu abur de tip 5 în 1. Puterea lui este de 1500 W, rezervor de apă 0.33 litri, alimentarea se face la rețea și conține mai multe accesorii pentru curățarea mai multor tipuri de zone.

Așadar, acestea au fost recomandările mele. Poți găsi și alte idei de cadouri pe eMag.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here