5 sobe economice pe lemne și cu preț accesibil

Este una dintre cele mai geroase perioade ale iernii, iar foarte multe persoane caută acum metode de încălzire eficiente și economice. Dacă cei din orașe depind foarte mult de sistemul de încălzire clasic, la care s-au racordat, la țară sunt mai multe variante. De asemenea, acest lucru este valabil și pentru cei care stau la casă. Și spun asta deoarece au opțiunea de a opta pentru una dintre cele mai bune sobe economice pe lemne.

VEZI AICI MAI MULTE SOBE ECONOMICE PE LEMNE

Mai exact, în acest articol vreau să recomand 5 sobe economice pe lemne, pentru cei care preferă acest sistem de încălzire. Iar motive pentru a-ți lua o astfel de sobă sunt multe. În primul rând, reprezintă o variantă foarte accesibilă, aparatura nu costă prea mult și nici lemnele. Asta mai ales dacă locuiești la țară.

sobe economice pe lemne

5 sobe economice pe lemne care merită cumpărate – recomandările BlogdeCasa.Ro

Dacă ai decis să îți cumperi una dintre cele mai bune sobe economice pe lemne și nu știi ce să alegi, cred că acest articol îți va fi de folos. Iar asta deoarece am găsit 5 dintre cele mai bune sobe pe lemne din magazinele online, și le voi recomanda mai jos. Alegerea am făcut în funcție de review-urile cumpărătorilor dar și după sfaturile specialiștilor.

Astfel, cu siguranță vei fi mulțumit dacă vei cumpăra una din sobele de mai jos.

1.Sobă MBS Corner crem

Soba MBS Corner crem

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

O primă recomandare este această sobă micuță și foarte elegantă totodată. Se poate folosi atât lemn cât și cărbune, puterea sa este de 10KW iar randamentul de 81%. Pentru realizarea acestei sobe s-a folosit fontă, tablă emailată și tablă samotată. De asemenea, greutatea sa este de 70 kg.

2.Sobă pe lemne rotundă cu trei burlane și un cot ZILAN, ZLN-0375

Soba pe lemne rotunda cu trei burlane si un cot ZILAN, ZLN-0375

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Iar dacă vrei o sobă pe lemne ieftină și bună, atunci ai putea opta pentru acest model de la Zilan. De asemenea, capacul acestei sobe este detașabil, deci poate fi folosită nu numai pentru încălzire, ci și pentru gătit. Puterea termică este de 2.5 KW iar combustibilul de bază este lemnul. Prețul este unul foarte accesibil.

3.Sobă tip centrală MBS, Super thermo magnum bordo, stanga

Soba tip centrala MBS, Super thermo magnum bordo, stanga

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Iar dacă vrei un sistem de încălzire pe lemne ceva mai complex și nu știi ce să alegi, soba de mai sus ar putea fi o variantă foarte bună. Asta deoarece este o sobă de tip centrală, care are o putere de 20 kw, dintre care 13 kw este puterea transmisă apei. Randamentul este de 89% și se pot folosi atât lemne cât și cărbune.

4.Sobă BLIST Economic Lux Gri

Soba BLIST Economic Lux Gri

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Foarte accesibilă este și această sobă pe lemne. De fapt, este una dintre cele mai bune sobe economice pe lemne, care are și un preț accesibil totodată. Are o putere de 7 KW, dimensiuni reduse și este perfectă pentru încăperi mai mici.

5.SOBA TERMO K10

SOBA TERMO K10

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Și uite că vine și ultima recomandare. Este vorba despre această sobă pe lemne ieftină, care are o putere de 7-8 KW, poate folosi lemn și cărbune și este realizată din materiale de calitate.

Și acestea au fost recomandările, dar articolul nu se termină aici. Iar asta deoarece simt că mai trebui să îți dau 2-3 sfaturi pentru alegerea a uneia dintre cele mai bune sobe economice pe lemne.

Lucruri de care să ții cont atunci când vrei o sobă pe lemne economică

În primul rând, prețul este în strânsă legătură cu calitatea. De obicei, sobele mai scumpe vor fi și mai bune, iar cele mai ieftine nu vor fi la fel de eficiente. Iar asta deoarece o sobă ieftină este făcută din materiale nu foarte ok din punct de vedere al calității.

De asemenea, va trebui să te gândești unde vei instala soba respectivă. Astfel, dacă e o cameră foarte mare, atunci și puterea sobei ar trebui să fie cât mai mare.

Unele sobe folosesc mai multe tipuri de combustibil, și nu numai lemne. De obicei, majoritatea folosesc și cărbune, însă nu toate. Stabilește deci ce combustibil vei folosi cel mai des.

Așadar, acesta a fost articolul meu despre sobe economice pe lemne. Iar dacă vrei să vezi mai multe modele, poți accesa această pagină.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here