Accesorii și dispozitive pe care le poți lua cu tine în vacanță

Vacanța este probabil perioada cea mai plăcută din an. Indiferent că e vorba de vacanța de vară a copiilor, sau de perioada de concendiu, cu toții ne-am dori să plecăm tot mai des prin vacanță. Din păcate nu ne permitem acest lux chiar atât de des, însă măcar o dată pe an ar trebui cu toții să facem sacrificii pentru a reuși să plecăm într-o mică vacanță.

Am decis ca acest articol să fie despre vacanțe și nu un review așa cum poate v-am obișnuit. Vom vorbi însă tot despre diferite accesorii și dispozitive, pe care însă le poți lua cu tine în vacanță. Practic, cu ajutorul acestora poți avea vacanța ideală pe care probabil că ai așteptat-o mult timp.

Aparatul foto

Atunci când nu mergem în vacanță, ne uităm la poze și ne amintim cât de mult ne-a plăcut, cât de mult ne-am relaxat și distrat în același timp. Cum putem păstra cât mai multe amintiri din vacanță? Cu ajutorul aparatului foto, cu siguranță! Poate că un telefon mobil poate face poze frumoase, dar acestea nu pot fi comparate cu cele realizate de un aparat foto performant!

Iar dacă ai nevoie de sugestii de aparate foto, ai putea găsi un review pe blogul lui Sergiu Raica. Articolele de acest tip pot fi de mare ajutor atunci când îți dorești un aparat, dar nu ai prea multe cunoștințe în domeniu.

aparat foto

GPS-ul te ajută să te descurci oriunde ai merge

Dacă pleci în vacanță cu mașina, GPS-ul ar trebui să fie de nelipsit!

Cu toate că sunt și aplicații pentru telefon care au rolul de GPS, cu siguranță vei dori să ai baterie pe tot parcursul zilei, pentru a mai răspunde apelurilor, sau pentru a încărca o fotografie pe rețelele de socializare. GPS-ul te va ajuta să te descurci chiar și în locurile unde nu ai mai fost niciodată. Uită de hărțile puse pe tot bordul și mergi pe mâna unui GPS.

Atunci când îți cumperi unul, ai putea citi și un review, două, pentru a ști că alegi modelul potrivit.

Un GPS bun se va descurca de minune chiar și într-o țară străină, acolo unde nu ai putea folosi telefonul dacă nu ai un abonament care nu include și o ofertă atrăgătoare pentru roaming.

gps

Baterie portabilă

Avem telefoane din ce în ce mai inteligente însă toate au aceeași problemă: bateria care parcă se termină mult prea repede. Ecranele mari dar și faptul că le folosim atât de mult, fac ca bateria să nu reziste mai mult de o zi. Puțini sunt aceia care se pot lăuda cu un telefon a cărui baterie ține zile întregi. Asta desigur, în cazul telefoanelor inteligente, pentru că acele telefoane simple, de modă veche, sunt singurele care se pot lăuda cu acest avantaj.

Așa că o baterie portabilă se poate dovedi a fi de mare util. Achiziționând o baterie cu capacitate cât mai mare, întreaga familie își poate încărca telefoanele chiar și atunci când se află pe vârf de munte, sau în mijlocul unei câmpii, departe de priză.

baterie portabila

Acestea sunt gadget-urile fără de care eu nu pot pleca de acasă atunci când merg în vacanță. Fiecare îmi este de mare ajutor, așa că nu aș putea renunța la nici unul dintre ele dacă mi s-ar cere asta.

Voi ce dispozitive luați cu voi în vacanță?

vacanta

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here