Acoperișuri Liner Ecomet – țiglă metalică și accesorii profesionale

Acoperișul reprezintă unul dintre elementele de bază a unei case. Din acest motiv, atunci când îți construiești casa, ar trebui să optezi pentru materiale doar de calitate superioară. Cu siguranță îți dorești o casă rezistentă, cu un acoperiș durabil și cu aspect atrăgător totodată, iar de aceea nu ai altă variantă în afară de alegerea unui furnizor de materiale premium, precum Liner Ecomet, care să îți ofere o garanție cât mai mare pentru produsele comercializate.

Ți-am pregătit un articol care îți va fi de mare ajutor atunci când îți construiești acoperișul. Este un mic ghid cu informații utile de care cu siguranță te vei bucura.

Alegerea tipului de acoperiș

Un prim lucru pe care va trebui să îl stabilești atunci când construiești acoperișul casei tale este tipul acestuia. În principal, acoperișurile sunt de două tipuri: cu pantă și cu terasă. De aici pot varia o mulțime de forme și modele în funcție și de structura casei.

Cele mai întâlnite sunt acoperișurile de tip pantă. Iar asta deoarece marele lor avantaj este acela că permit realizarea unui spațiu de depozitare la etaj sau chiar de locuit, precum un pod sau o mansardă.

In schimb, acoperisurile cu terasă sunt potrivite mai degrabă caselor de dimensiuni mari. Iar asta deoarece le oferă un aspect grandios. Acest tip de acoperiș are însă și dezavantaje. Anume faptul că scurgerea apei nu se face la fel de ușor. Astfel, dacă în zona în care îți construiești casa plouă des, ar trebui să alegi primul tip de acoperișuri.

tipuri acoperisuri

La capitolul alegerea tipului de acoperiș mai trebuie să ții cont și de materialele pe care le folosești pentru construcția acoperișului. Aici ai de asemenea mai multe variante la îndemână:

Acoperișuri din tablă cutată

În urmă cu câțiva ani se folosea foarte des tabla clasică pentru construcția acoperișurilor. Are o rezistență sporită, greutatea este redusă și este ușor de lucrat cu ea. Există chiar și tablă de diferite culori, altul decât acel argintiu metalic nu foarte atrăgător, doar că acum nu mai reprezintă o variantă foarte populară.

Tabla cutată poate fi folosită nu numai pentru construcția acoperișurilor ci și pentru a realiza un gard, de exemplu, sau chiar a unor plafoane.

Acoperișuri din țiglă

Acoperișurile din țiglă sunt printre cele mai arătoase. Un acoperiș cu un aspect plăcut poate schimba în bine întregul aspect al unei case, iar de aceea aspectul trebuie să fie un criteriu atunci când alegi materialele pentru construcția acoperișului casei tale.

Țigla poate fi la rândul ei de trei tipuri:

Țiglă metalică

Tigla metalică este cea mai populară în vremurile actuale. Dacă vei face o scurtă plimbare în zonele unde s-au construit multe case noi, vei observa că majoritatea au acoperișuri din tiglă metalică. Aceasta este rezistentă dar și flexibilă totodată, deci se lucrează ușor cu ea. Este ușor de montat, deci un acoperiș din tablă metalică se construiește într-un timp redus.

Greutatea ei este una redusă, ceea ce este benefic pentru structura casei. Iar în comerț vei găsi o mulțime de culori și modele, astfel poți alege nuanța care să se potrivească gusturilor tale dar și cu întregul design al casei. Doar dacă vei căuta tabla tip tigla Botosani, de exemplu, vei găsi o mulțime de oferte.

Iar cea de la Liner Ecomet este una dintre cele mai atractive.

tabla tip tigla liner ecomet

Țigla metalică este realizată din tablă zincată, având un strat de pasivizare, unul de grund precum și un strat de poliester. Astfel, garanția oferită este una extinsă, de până la 50 de ani.

De ce să alegi acoperișul comercializat de Liner Ecomet

Așa cum spuneam, este important să alegi un comerciant care să îți asigure doar materiale de calitate. În acest sens noi recomandăm produsele de la Liner Ecomet. Iată deci câteva motive pentru care ar trebui să alegi acoperișul comercializat de Liner Ecomet:

 • Au un portofoliu bogat de produse, de la tablă tip țiglă la tablă cutată, inclusiv accesoriile necesare pentru acestea.
 • Oferă o garanție de 50 de ani pentru produsele comercializate.
 • Comercializează doar produse de calitate superioară.
 • Acoperișul comercializat de Liner Ecomet are o greutate redusă, dar o rezistență superioară. 
 • Gama de culori este un bogată.
 • Numărul mare de testimoniale de clienții mulțumiți recomandă marca Liner Ecomet și acoperișurile comercializate de aceștia.

Principalele avantaje ale acoperișurilor din tablă tip țiglă comercializate de Liner Ecomet

Dorința principală a celor de la Liner Ecomet este aceea de a pune la îndemâna celor care doresc un acoperiș sănătos și rezistent numai soluții calitative. De aceea acoperișurile din tablă tip țiglă pe care le putem acoperi se bucură de o mulțime de avantaje, precum:

 • Acoperișul din tablă tip țiglă a fost realizat folosindu-se oțel galvanizat la cald.
 • Stratul de aluminiu-zinc oferă o protecție sporită împotriva zgârieturilor.
 • Durabilitatea acoperișurilor Liner Ecomet este garantată de straturile de protecție cu lac și poliester, precum și de protecția în sistem multistrat.
 • Clasa de coroziune este una superioară.

Serviciile oferite de Liner Ecomet

Comerciantul de acoperișuri de tablă trebuie să fie mereu la îndemâna cumpărătorului. Iar asta deoarece construcția unui acoperiș nu este o treabă întocmai simplă, așa că de multe ori acesta va avea nevoie de ajutor. În acest sens, Liner Ecomet vine în ajutorul clienților cu mai multe servicii.

liner-ecomet

Măsurători profesionale

Un prim serviciu pe care îl oferă Liner Ecomet este cel de măsurători profesionale. Este foarte util deoarece te ajută să calculezi necesitatea de materiale. Astfel, nu va mai trebui să faci calcule peste calcule, care pot da greș în orice moment. Lasă această treabă în seama specialiștilor.

Servicii de montaj

Liner Ecomet colaborează cu echipe care asigură montaj pentru produsele comercializate. Așa că dacă nu ai o firmă care să te ajute în acest sens, Liner Ecomet îți poate oferi oricând o recomandare în acest sens.

Transport gratuit

Achiziționarea materialelor pentru realizarea unui acoperiș poate fi destul de costisitoare. Asta mai ales atunci când alegi materiale de calitate superioară de la Liner Ecomet. De aceea transportul este gratuit, pentru a nu mai fi nevoit să scoți și alți bani din buzunar.

Consultanță

Construcția unui acoperiș este un un moment dificil, deoarece de multe ori nu știi ce alegeri să faci. Ce culoare să aibă acoperișul? Ce model de tablă ar trebui să aleg? Pentru întrebările de acest tip, Liner Ecomet îți poate oferi consultanța necesară.

Pentru mai multe informații și comenzi, contactați specialiștii Liner Ecomet folosind una din metodele următoare de contact:

 • Telefonic la 0747 095 781 sau 0747 095 782;
 • Prin Mail: vanzari[@]linerecomet.ro.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here