Afacerile HoReCa si Reinnoirea de Stocuri post Covid19

Afacerile HoReCa au trecut printr-o perioada de tranzitie si de schimbari in aceasta perioada. Sunt necesare modificari pentru a putea sa infloreasca din nou post Covid19 sau pentru a putea gasi strategii de crestere si evolutie potrivite. Stocurile vor fi reinnoite si sunt importante alegerile facute. Iata mai jos cateva aspecte ce tin de posibilitatile ce pot sa fie luate in calcul:

vesela ceramica si portelan colorata de la rosehome.ro
  1. Farfuriile de ceramica

Farfuriile de ceramica sunt nelipsite din orice restaurant. Ele sunt o baza pentru orice tip de servire si sunt apreciate de catre clientii oricarui local. Pot sa fie simple, albe, sau sa aiba forme diverse. Marimea si forma este aleasa in functie de aspectul localului si de preparatele servite. Descopera  farfurii ceramica de la RoseHome, modelele alese pentru a face o schimbare sau a evolua trebuie sa fie achizitionate conform tiparului de decor din restaurant.

  1. Vesela colorata

Vesela unui restaurant poate fi parte integrata din povestea acelei afaceri HoReCa. Daca treceti printr-o perioada in care simtiti nevoia unei schimbari, modelul sau culoarea veselei, pot face diferenta. Asadar, puteti alege vesela restaurant de calitate, din portelan durabil.   Un exemplu de vesela de la RoseHome, in care poate fi integrata o farfurie albastra, marina, poate sa fie restaurantul grecesc, mediteranean sau in care se servesc diverse preparate cu peste. Intr-o bucatarie rustica pot sa fie puse farfurii sau boluri in culori vesele de pamant: maro, ocru sau roscat. Culorile indica stilul restaurantului. Ele trebuie sa fie integrate cu bun gust si in cantitatea optima pentru a crea o atmosfera pentru clienti. 

  1. Bolurile cu design deosebit

Bolurile pot sa fie folosite pentru salate, supe, paine sau alte preparate ale restaurantului. Forma lor poate sa fie foarte atragatoare pentru clientii nou veniti sau pentru cei care vin regulat. Asadar, este bine sa fie integrate in decorul mesei si boluri cu design special. Acestea pot face o expeienta in oras sa fie retinuta. Pot sa fie combinate culori diverse de boluri cu farfurii albe sau se pot face seturi, in functie de tematica restaurantului. 

  1. Sosierele

Sosierele sunt elemente ale servirii care au mai multe roluri. Ele sunt in acelasi timp folosite pentru a putea sa sustina sosul, cat si pentru a orna. Acestea sunt micile detalii importante din cadrul servirii mesei. Clientii observa atentia acordata elementelor de acest tip. Sosul poate sa fie pus in mici recipiente cu forma, culoare sau aspect general inedit. Sosierele pot fi accente de culoare pe masa sau pot sa fie articole jucause ca design. 

  1. Platourile din diverse materiale

Platourile sunt nelipsite din orice tip de servire. Ele pot sa fie din diverse materiale si pot avea marimi mai mici sau mai mari in functie de situatie. 

Nu exista o singura varianta posibila. In stocurile de reinnoire post Covid19, trebuie luate in calcul si platourile. Ele trebuie sa fie interesante, cu proprietati specifice pentru preparatele servite. 

vesela restaurant de la rosehome.ro

Daca restaurantul serveste burgeri, ei pot sa fie adusi pe platouri de ardezie, alaturi de cartofii prajiti. Sunt importante toate elementele care pot sa fie alaturate, ca de exemplu un cos din inox pentru a sustine cartofii, sau un suport pentru sos care sa acompanieze portia de cartofi. 

Imaginea de ansamblu este cea care aduce bucurie clientilor. 

In concluzie, stocurile trebuie sa fie reinnoite in functie de nevoile restaurantului. Principalele categorii care insa nu trebuie sa lipseasca sunt farfuriile de ceramica, bolurile, platourile. De asemenea se iau in calcul elementele care aduc savoare mesei din punct de vedere estetic, precum vesela colorata sau sosierele. 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here