Aparate cu care să slăbești acasă după sărbători

După sărbători este deja o tradiție ca obiectivul principal al multor români este să slăbească măcar câteva kilograme. Iar dacă la sărbători pensiunile, restaurantele și localurile de acest gen au fost pline ochi, acum sunt sălile de fitness pline. Astfel, dacă vrei să dai câteva kilograme jos, după sărbători sau nu numai, acasă, acest articol îți va fi de folos. Mai exact, în rândurile următoarele rânduri voi vorbi despre aparate cu care să slăbești acasă după sărbători, sau nu numai.

VEZI AICI MAI MULTE APARATE PENTRU FITNESS

Voi vorbi deci în acest articol despre mai multe aparate cu care să slăbești acasă, astfel încât să nu fii nevoit să mergi la sală pentru a da jos kilogramele în plus. Am pregătit recomandări despre care cred că îți vor plăcea și te vor ajuta mult să duci o viață mai sănătoasă.

aparate pentru slăbit acasă

Aparate cu care să slăbești acasă după sărbători – recomandările BlogdeCasa.Ro

Dacă ai decis să îți asiguri acasă o mică sală unde să faci sport în fiecare zi sau când ai tu timp, cred că trebuie să îți cumperi câteva aparate. Ni se recomandă tot mai des o viață cu cât mai mult sport, deci e important să poți face exercițiile necesare în condiții cât mai bune. Astfel, mai jos vei găsi mai multe recomandări de aparate cu care să slăbești acasă după sărbători, fără a mai merge deci la sală.

1.Bandă pentru alergare magnetică, Kondition, HMG-1800c

Banda alergare magnetica, Kondition, HMG-1800

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

O bună metodă de a slăbi este să alergi. Iar cum sezonul nu prea ne permite să ieșim afară la alergat, această bandă pentru alergat magnetică poate fi ideală atunci când vrem să dăm câteva kilograme jos. Are un preț bun, admite o greutate maximă de 100 kg și are 8 trepte de rezistență. Review-urile sunt și ele pozitive.

2.Mini stepper Kondition SS 032, computer și corzi

Mini stepper Kondition SS 032, computer si corzi

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Un alt aparat foarte util pentru slăbit dar și cu preț accesibil este și acest ministepper Kondition SS 032. Cu ajutorul acestuia putem efectua exercitii cardio, pentru a obține un corp mai frumos. Cu 2-3 ședințe de câte 30 de minute în fiecare săptămână, vom obține cu siguranță un corp mai frumos și mai sănătos.

3.Bicicletă spinning Kondition ICB101 cu LCD monitor

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Tot pentru o eficiență în slăbit cât mai bună poți folosi și o bicicletă pentru slăbit. Iar eu recomand acest model spining Kondition ICB101 care este dotat și cu un LCD monitor. Prețul nu este foarte mare, cadrul este din oțel rezistent și dispune de 8 nivele pentru diferite antrenamente. Iar pentru a nu te plictisi, ai la dispoziție și un stand pentru telefon sau tabletă. Greutatea maximă suportată este de 133 kg.

4.Bancă multifuncțională Kondition SUB 006, Negru

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Tot pentru a face mai multe tipuri de exerciții, pentru mai multă diversificare, ar trebui să îți iei și o bancă multifuncțională. Pe lângă faptul că îți permite să faci o mulțime de exerciții, o bancă multifuncțională nici nu costă prea mult. De exemplu, acest model poate fi cumpărat pentru mai puțin de 300 de lei, deseori existând reduceri.

5.Set greutăți halteră și gantere 50 kg

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Iar în final recomand acest set de 50 de kg de halteră și gantere, pentru persoanele care după sărbători vor să facă mușchi. Este un set util deoarece poți crea diferite greutăți, astfel încât să te antrenezi exact așa cum îți dorești.

Așadar, acestea au fost recomandările mele de aparate cu care să slăbești acasă după sărbători. Iar dacă vrei să vezi și alte modele, atunci poți accesa acest link.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here