Aparate de aer condiționat cu Wi-Fi – 9 recomandări de la BlogdeCasa.Ro

Electrocasnicele devin din ce în ce mai performante și mai inteligente de la un an la altul, iar acest lucru este firesc. Tehnologia evoluează mult astfel încât utilizatorul să se bucure de o experiență cât mai plăcută. Astfel, apar diferite funcții și dotări la electrocasnice gândite pentru a ne face viața mai ușoară. De exemplu, există multe aparate de aer condiționat cu Wi-Fi care sunt mult mai ușor de controlat. Astfel, le vei controla direct de pe telefonul mobil.

VEZI AICI MAI MULTE APARATE DE AER CONDIȚIONAT CU WI-FI

aparate de aer conditionat cu wi-fi

9 aparate de aer condiționat cu Wi-Fi care merită toți banii – recomandările BlogdeCasa.Ro

Există foarte multe motive pentru care merită să îți cumperi un aparat de aer condiționat cu Wi-Fi. Dar principalele motive sunt performanța precum și faptul că poți controla ușor aparatul de la distanță chiar de pe telefonul mobil. De asemenea, de obicei aceste aparate au și foarte multe funcții utile și inteligente. Vei putea programa aparatul să funcționeze la anumite ore, să se închidă singur șamd.

Pe scurt, merită să îți cumperi unul din următoarele aparate de aer condiționat cu Wi-Fi fără a sta prea mult pe gânduri. Mai ales că am ales doar cele mai performante modele.

1.Aparat de aer condiționat cu Wi-Fi Carrier 42QHC012DSA Y16 IPLUS Inverter

Aparat de aer conditionat Carrier 42QHC012DSA Y16 IPLUS Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Wi-Fi Control, Filtru Cold Catalyst, Filtru Hepa, Follow me, Functie Defrost, Mod X-Eco, Alb

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

O primă recomandare este aparatul de aer condiționat Carrier 42QHC012DSA Y16 IPLUS Inverter. Acesta are o capacitate de răcire mare de 12000 BTU iar consumul este redus, făcând parte din clasa A++. De asemenea, dispune de Wi-Fi Control, iar filtrul este unul foarte bun Cold Catalyst. Există desigur și un filtru Hepa.

Așa cum ziceam și mai sus, este un aparat de aer condiționat foarte performant. Iar asta deoarece are funcție de repornire automată, detectează automat scurgerile și previne formarea mucegaiului. De asemenea, purifică aerul prin ionizare și dispune totodată de curățare automată. Funcția turbo te va ajuta desigur să obții temperatura ideală într-un timp foarte scurt.

2.Aparat de aer condiționat Star-Light ACM-12WIFI

Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12WIFI, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Display, Control WiFi, Kit instalare inclus

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

A doua recomandare este modelul Star-Light ACM-12WIFI care, la fel ca modelul de mai sus, are o capacitate de răcire de 12.000 BTU. De asemenea, și acesta are consumul redus, datorat clasei de eficiență energetică A++. Acesta mai este dotat și cu inverter, dispune de control prin WiFi și de un Kit de instalare inclus.

Star-Light ACM-12WIFI mai dispune și de o funcție de dezumidificare precum și de o funcție JET, o metodă de răcire foarte rapidă. Foarte utile sunt și funcțiile Sleep, Night mode precum și Timerul.

3.Aparat de aer condiționat Samsung AR09KSWSBWKNZE

Aparat de aer conditionat Samsung AR09KSWSBWKNZE, 9000 BTU, Clasa A++, Wi-Fi Control, Filtru Neo Triple, Filtru HD antibacterian, Fast Cool, Auto Restart, Alb

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Nu putea lipsi din acest articol aparatul de aer condiționat Samsung AR09KSWSBWKNZE. Acesta are o capacitate de răcire de 9000 BTU, face parte in clasa A++ precum și de Control Wi-Fi. De asemenea, regăsim un sistem de filtrare foarte bun: Filtru Neo Triple precum și un Filtru HD antibacterian. Mai dispune și de funcții foarte utile precum Fast Cool sau Auto Restart.

Dispune de foarte multe funcții și tehnologii inteligente, iar reviewurile sunt foarte bune. De asemenea, regăsim funcții precum cea de protecție antibacteriană precum și protecție împotriva alergiilor.

4.Aparat de aer condiționat Star-Light ACM-18WIFI

Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-18WIFI, Inverter, 18000 BTU, Clasa A++, Display, Control WiFi, Kit instalare inclus

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Cei de la Star-Light sunt destul de prezenți pe piața de aparate de aer condiționat cu Wi-Fi. Star-Light ACM-18WIFI este și el un aparat AC foarte bun. Acesta are o capacitate de răcire de 18000 BTU, clasa A++ și dispune desigur de control prin Wi-Fi. Un prim avantaj este acela că dispune de un kit de instalare inclus. La fel ca restul modelelor din acest articol, există funcție de dezumidifcare precum și o funcție JET. Nu trebuie ignorate nici funcțiile Sleep, Night Mode sau Timerul.

5.Aparat de aer condiționat cu Wi-Fi Electrolux EXI12HD1W

Electrolux EXI12HD1W ,Inverter , 12000 BTU , Clasa A++ , Display LCD , Filtru Carbon activ+Bio-Hepa

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Electrolux EXI12HD1W este și el un aparat foarte performant care merită locul în acest top. Are o capacitate de răcire de 12000 BTU și, la fel ca celelalte modele, face parte din Clasa A++. Dispune de un display LCD iar sistemul de filtrare este compus dintr-un filtru de carbon activ, plus un filtru bio-hepa.

De asemenea, montajul este inclus și dispune de o garanție mare de 5 ani. Pe scurt, performanță superioară.

6.Aparat de aer condiționat Vivax ACP-18CH50AEVI BLACK MIRROR V-Design Wi-Fi

Aparat de aer conditionat Vivax ACP-18CH50AEVI BLACK MIRROR V-Design Wi-Fi, Inverter, 18000 BTU h, Clasa A++, Ionizator, I feel, 3D Airflow, Protectie Anti-Inghet, Autodiagnoza

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Iar dacă vrei un aparat de aer condiționat cu Wi-Fi bun dar și cu design plăcut, ar trebui să optezi pentru Vivax ACP-18CH50AEVI BLACK MIRROR V-Design Wi-Fi. 

Acesta are o capacitate de răcire mare, de 18000 BTU/h, este dotat cu inverter și face parte din clasa energetică A++. De asemenea, acesta mai are și un ionizator, protecție anti-îngheț, autodiagnoză precum și autocurățare. De asemenea, există și o funcție de autodetecție pentru scurgerile de freon, iar filtrele sunt BIO și Anti-Praf.

7.Aparat de aer condiționat Vivax ACP-12CH35AEVI BLACK MIRROR V-Design Wi-Fi

Aparat de aer conditionat Vivax ACP-12CH35AEVI BLACK MIRROR V-Design Wi-Fi, Inverter, 12000 BTU h, Clasa A++, Ionizator, I feel, 3D Airflow, Protectie Anti-Inghet, Autodiagnoza, Autocuratare,

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

De la același brand este și Vivax ACP-12CH35AEVI BLACK MIRROR V-Design Wi-Fi. La fel de arătos și de performant este desigur și acest model. Capacitatea de răcire a acestui aparat de aer condiționat este de 12000 BTU/h, face parte din Clasa A++ și pentru purificarea aerului dispune de un ionizator. Există desigur și alte funcții utile. Mai exact, există protecție anti-îngheț, autodiagnoză, autocurățare precum și autodetecția scurgerilor de freon. Filtrarea se face cu ajutorul filtrelor Bio și a celui Anti-Praf.

8.Aparat de aer condiționat Daikin Bluevolution FTXM35M-RXM35

Aparat de aer conditionat Daikin Bluevolution FTXM35M-RXM35M Inverter 12000 BTU, Clasa A+++, Control Wi-Fi, Ochi Inteligent, Programator 24 de ore, Flux de Aer 3D

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Deși Daikin Bluevolution FTXM35M-RXM35M are un preț mare, performanța este și ea una superioară. În primul trebuie menționată este capacitatea de răcire de 12000 BTU, dar și clasa energetică A+++. Controlul Wi-Fi este și el existent, dispune de tehnologia „ochi inteligent” precum și de un flux de aer 3D.

De asemenea, printre cele mai importante funcții existe sunt: încălzire, ventilare, dezumidifcare, auto-restart precum și sleep/night mode. Detectează prezența și este foarte-foarte performant.

9.Aparat de aer condiționat Vivax ACP-12CH35AERI GOLD R-Design Wi-Fi

Aparat de aer conditionat Vivax ACP-12CH35AERI GOLD R-Design Wi-Fi, Inverter, 12000 BTUh, Clasa A++, Ionizator, I feel, Autodiagnoza, Autocuratare, Autodetectie scurgeri freon

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Vivax ACP-12CH35AERI GOLD R-Design Wi-Fi este și el un aparat de aer condiționat cu Wi-Fi, performant și cu design foarte modern. La fel ca restul modelelor recomandate mai sus, specificațiile sunt foarte bune.

Avem o capacitate de răcire de 12000 BTU/h, clasa energetică este A++, dispune de un Ionizator și de funcții precum autodiagnoza, autocurățare precum și autodetecția scurgerilor de freon. Filtrarea se face cu un filtru anti-praf precum și un filtru bio. Există și alte funcții utile de încălzire, de dezumidificare, de dezghețare automată precum și funcția jet. Compresorul este unul cu inverter.

Așadar, acestea au fost recomandările noastre de aparate de aer condiționat cu Wi-Fi. Iar dacă vrei să vezi și alte modele, le poți vedea aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here