Cele mai bune aparate de aer condiționat Star-Light

  Despre cei de la Star-Light am vorbit deseori pe blogul nostru, în mod special atunci când vine vorba despre aparate de aer condiționat. Iar asta deoarece în topul vânzărilor de pe eMag găsim foarte multe aparate de aer condiționat Star-Light. Astfel, ne-am gândit să facem un articol numai despre aparatele AC ale acestei mărci.

  VEZI AICI MAI MULTE APARATE DE AER CONDIȚIONAT STAR-LIGHT LA PREȚ REDUS

  aparate de aer conditionat star-light

  Top aparate de aer condiționat Star-Light – recomandările BlogdeCasa.Ro

  Aparatele de aer condiționat Star-Light ies în evidență prin două mari caracteristici importante: preț redus și performanță de top. De aceea nu puțini sunt cei care cumpără un aparat de aer condiționat Star-Light. Astfel, am decis să facem un top cu cele mai bune aparate AC Star-Light.

  Pe acesta îl puteți vedea chiar mai jos.

  1.Star-Light ACM-12BIN

  Star-Light ACM-12BIN

  VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

  O primă recomandare este aparatul de aer condiționat Star-Light ACM-12BIN, despre care am făcut un review aici. Acesta are inverter, o putere mare de 12000 BTU și face parte din clasa A++.

  Dispune de KIT de Instalare inclus iar filtrul este lavabil. Compresorul este unul rotativ, iar ventilatorul are 3 trepte. Printre funcțiile speciale se află autodiagnosticarea, detectarea pierderilor de agent frigorific dar și night mode, sau timer.

  Prețul este și el foarte bun.

  2.Star-Light ACM-12WIFI

  Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12WIFI, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Display, Control WiFi, Kit instalare inclus

  VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

  Există desigur și aparate de aer condiționat Star-Light cu Wi-Fi. De exemplu modelul Star-Light ACM-12WIFI. Pe lângă faptul că dispune de Wi-Fi, acesta are o capacitate de 12000 BTU, clasa este A++ și dispune totodată de Display dar și de un kit de instalare inclus.

  La fel precum cel de mai sus, filtrul este lavabil iar compresorul rotativ. Ventilatorul are tot 3 trepte. Funcțiile de climatizare sunt de răcire, încălzire și ventilație. Detectează pierderea de agent frigorific și dispune de funcția specială de autodiagnosticare.

  3.Aparat de aer condiționat Star-Light ACM-09BIN

  Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-09BIN, Inverter, 9000 BTU, Clasa A++, Display, Alb, Kit instalare inclus

  VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

  A 3-a recomandare este tot un aparat de aer condiționat despre care am vorbit recent, anume Star-Light ACM-09BIN. Acesta are o capacitate de răcire ceva mai mică, de 9000 BTU.

  Este dotat cu inverter și vine cu un kit de instalare inclus. Clasa energetică A++ asigură un consum redus, iar display-ul o folosire fără probleme.

  Prețul este unul excepțional, iar caracteristicile și funcțiile extra deloc puține. Cumpărătorii recomandă și ei Star-Light ACM-09BIN.

  4.Aparat de aer condiționat mobil Star-Light ACMP-12A

  Aparat de aer conditionat mobil Star-Light ACMP-12A, 12000 BTU, Clasa A, Display, Telecomanda, Timer. Furtun evacuare si accesorii instalare incluse

  VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

  Ultima recomandare de aparate de aer condiționat Star-Light este acest model portabil. Deși are dimensiuni reduse, acesta are o capacitate mare de 12000 BTU, dispune de display, telecomandă și timer. Furtunul și accesoriile pentru instalare sunt și ele incluse.

  Are filtru lavabil dar și cele 3 funcții de climatizare: răcire, ventilație și dezumidificare. Prețul este și el unul foarte corect.

  Așadar, acesta a fost articolul nostru despre aparate de aer condiționat Star-Light care merită cumpărate. Desigur, mai sunt și alte modele foarte bune pe piață, așa că am găsit cea mai bună ofertă pentru voi. O puteți vedea folosind butonul de mai jos.

  VEZI AICI MAI MULTE APARATE DE AER CONDIȚIONAT STAR-LIGHT LA OFERTĂ

  DISTRIBUIȚI

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here