Aragaz cu 5 arzătoare. Care este cel mai bun în 2024?

Majoritatea aragazurilor au numai 4 arzătoare, iar pentru o familie obișnuită este mai mult decât suficient. Totuși sunt și persoane care gătesc mult, în același timp, iar astfel au nevoie de mai multe arzătoare. Pentru acele persoane am și făcut acest articol în care vorbesc despre aragaz cu 5 arzătoare.

Astfel, dacă și tu ești genul de persoană care vrea un astfel de aragaz cu 5 arzătoare, atunci te afli la locul potrivit. Mai jos îți voi oferi câteva sfaturi pentru o achiziție cât mai reușită, dar și recomandări. În final sper să faci cea mai bună achiziție pentru tine.

VEZI AICI PRETURI - ARAGAZ 5 ARZĂTOARE

Aragaz cu 5 arzătoare – pentru persoane care gătesc mult

Nu există foarte multe aragazuri cu 5 arzătoare pe piață, iar de aceea trebuie să fii atent atunci când îți alegi modelul. Trebuie să cauți păreri pe forum, să urmărești mai multe specificații tehnice importante, iar despre acestea vreau și eu să vorbesc. Astfel, voi încerca prin informațiile oferite aici pe blog să te asigur că știi ceea ce cumperi.

aragaz cu 5 arzătoare

De regulă, aragazurile cu 5 arzătoare sunt modele performante. De asemenea, din ce am văzut prin magazine online, toate au aprindere electrică și sunt pe gaz. Dar nu trebuie să oferi atenție numai arzătoarelor, ci și cuptorului.

Este evident faptul că un aragaz cu 5 arzătoare are dimensiuni ceva mai mari, iar asta se vede și la capacitatea cuptorului, care trece de 70-80 de litri. Alege un model cu cuptor cât mai performant și care să aibă chiar rotisor, aprindere electrică, timer precum și încălzire atât superioară cât și inferioară.

Totodată, îți recomand să alegi un aragaz cu 5 arzătoare care să fie din inox, sau un alt material de calitate, plăcut ca aspect dar, rezistent totodată precum și cât mai ușor de curățat.

Iar pentru că un aragaz cu 5 ochiuri reprezintă o achiziție destul de costisitoare, optează pentru un model care să aibă o garanție de minim 2 ani. Mai nou, aparatele electrocasnice au și garanții de 3-5 ani, deci recomand garanțiile extra. Multe păreri pe forumuri susțin ideea de garanție cât mai mare. Un aragaz cu 5 arzătoare are undeva la 80kg deci returul este extrem de anevoios. O garanție bună te va scăpa de eventualele probleme ce pot apărea în ani.

Avantajele aragazurilor cu 5 ochiuri

Când ai mai multe arzătoare poți găti mai repede, mai ales dacă pregătesti 4-5 preparate în același timp. Reține că ai nevoie și de arzătoare puternice pentru a găti mai repede. Însă, acel arzător în plus poate face diferența în cazul mâncărurilor complexe cu multe elemente.
În general, un aragaz cu cinci arzătoare este conceput pentru a oferi mai multă putere de incălzire în comparație cu unul cu patru arzătoare. De asemenea, poți găti mai multe elemente în același timp.
Te poți aștepta la un aragaz de bună calitate atunci când alegi varianta cu 5 arzătore. Majoritatea producătorilor proiectează și fabrică modele premium în gama respectivă, pentru că știu că potențialii clienți vor găti mai mult. Este întotdeauna mai bine să ai un ochi pentru gătit mereu disponibil, „în caz că”, decât să stai să atepti până eliberezi unul.

Recomandări de aragazuri cu 5 ochiuri

Așadar, dacă ai decis să-ți iei și tu un aragaz cu 5 arzătoare cât mai bun, atunci mai jos vei găsi recomandări. Am ales 3 modele bune pe care le poți cumpăra fără a sta prea mult pe gânduri:

Aragaz cu 5 ochiuri LDK 6090 GRAI IX

Aragaz LDK 6090 GRAI IX, 5 arzatoare, Aprindere electrica, Grill, Rotisor, Capac sticla, 90x60 cm, 3 ani garantie, Inox, Preinstalare duze NG/LPGPrima recomandare este LDK 6090 GRAI IX, un alt cuptor foarte bun. Din punctul meu de vedere aragzul LDK este cel mai bun aragaz cu 5 arzătoare. Caracteristici:

 • 5 arzătoare.
 • Aprindere electrică.
 • Grill, Rotisor.
 • Capac din sticlă.
 • 3 ani garanție.
 • Material inox
 • Raport calitate preț excelent (părere blog de casă). 

Click pentru preț si stoc !

Aragaz 5 arzatoare Star-Light FCF90CWSS

cel mai bun aragaz 5 arzatoare de la starlight
cel mai bun aragaz 5 arzatoare de la starlight

Dacă vrei un aragaz cu 5 ochiuri bun și arătos, atunci Star-Light FCF90CWSS este un model foarte ok. Are si un pret foarte bun. Caracteristici:

 • 5 ochiuri pe gaz.
 • Aprindere electrică.
 • Gratăr din fontă.
 • Cuptor cu Grill și Rotisor.
 • Iluminare cuptor.
 • Arzator WOK.

Verifică prețul și stocul !

Aragaz 5 ochiuri Studio Casa, FE90/60 Avena Rustic

aragaz 5 arzătoare Studio Casa
aragaz 5 arzătoare Studio Casa

Un alt aragaz foarte bun și cu aspect retro, rustic, este Studio Casa M914BLK. Acest aragaz este de tip mixt, gaz si electric. Caracteristici:

 • 4 arzătoare pe gaz + 1 arzător electric.
 • Dispozitiv siguranță pt. arzatoăre si cuptor.
 • Cuptor pe gaz.
 • Capac din sticlă.
 • Cuptor iluminat.
 • Pret foarte bun raportat la calitate. 

Vezi prețul acestui aragaz cu 5 ochiuri !

Așadar, acestea au fost recomandările mele pentru aragazuri cu 5 arzătoare. Iar dacă vrei să mai vezi și alte prețuri, păreri și modele de aragazuri cu 5 ochiuri, atunci le vei găsi aici.

6 COMENTARII

   • geamul la usa cuptor nu este etans si cand dai sal speli cu carpa umeda intra in interiorul geamului apa si raman dare ca nu ajungi sa stergi.usa de la cuptor se unfla la un colt cand se incinge de zici ca se deschide.gratarul din cuptor nu tine o cratita de 5-6 kg.ochiurile la aragaz sunt foarte subtiri si ai sanse sa le spargi

    • Înțeleg, poate e un aragaz mai sensibil și trebuie să lucrezi mai cu grijă.

 1. Cum se numeste aragazul din prima imagine de sus si de unde la-ti achizitionat?

 2. aragazul din prima poza ma intereseaza foarte tare.nu il aveti expus decat ca reclama
  .cel cu oalele pe arzatoare ,asa ceva vreau sa cumpar daca aveti de vanzare.va multumesc frumos,Lidia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here