Uscător de rufe cu condensare Beko DU7133GA0 – merită cumpărat?

Am tot vorbit despre electrocasnice mici în ultima vreme, așa că am decis să fac pauză puțin și să vin iar la electrocasnicele mari. Desigur, nu voi renunța la seria merită cumpărat deoarece vreau să prezint mai multe produse aici pe blog care merită toți banii. Și a sosit rândul unui uscător de rufe cu condensare. Mai exact, voi vorbi despre uscătorul Beko DU7133GA0. 

Uscator de rufe cu condensare Beko DU7133GA0, 7 kg, Clasa B, 16 Programe, Alb

VEZI AICI PREȚUL, POZE ȘI ALTE CARACTERISTICI

Mai exact, în acest articol voi face un review uscătorului Beko DU7133GA0 în care voi prezenta mai multe caracteristici tehnice dar și păreri personale. De asemenea, pentru finalul articolului am pregătit și o mică surpriză: cel mai bun preț.

Beko DU7133GA0 – caracteristici tehnice, review, păreri și altele

Am ales uscătorul Beko DU7133GA0 deoarece am văzut că e foarte apreciat pe eMag, iar multe persoane cer chiar păreri despre el și au diferite întrebări. Astfel, am considerat că un articol de acest gen va fi util tuturor.

Caracteristici tehnice

Iar partea principală este reprezentată de specificațiile tehnice. Așa că voi începe chiar cu această parte.

Ei bine, Beko DU7133GA0 este un uscător de rufe care stă foarte bine la acest capitol. Acesta are o capacitate de uscare de 7 kg, ceea ce înseamnă că vei putea usca o cantitate mare de rufe într-un timp scurt.

De asemenea, foarte mult am apreciat la acest uscător numărul mare de programe. Acesta pune utilizatorului la dispoziție un număr de 16 programe foarte utile. Printre cele mai importante programe pot menționa: pentru haine din bumbac, pentru jeans, pentru haine delicate, pentru haine sport, programul baby protect, pentru cămăși și pentru împrospătare.

Nu pot să nu scot în evidență tehnologia AquaWave. Aceasta a fost gândită pentru o uscare eficientă fără a afecta rufele. Ceea ce de fapt ne și dorim de la un uscător de rufe bun.

Iar tehnologia Auto Anti-Șifonare face ca hainele uscate să fie gata de purtat, deoarece nu vor ieși șifonate. Astfel, nu va fi nevoie nici să pierzi timp pentru a le călca.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTE CARACTERISTICI

O funcție simplă, dar foarte utilă, este cea care te anunță printr-un semnal sonor atunci când rufele sunt uscate. Nu va mai trebui deci să verifici tu uscătorul de rufe să vezi dacă a terminat programul sau nu.

Alte caracteristici și păreri

Pentru a putea observa mai ușor ce se întâmplă cu rufele tale atunci când sunt la uscat, există funcția de iluminare cuvă. Astfel, vei putea urmări foarte ușor interiorul cuvei.

De asemenea, la fel de util este și indicatorul care te anunță când trebuie curățat filtrul. Cu ajutorul său, durata de viață a uscătorului de rufe va crește considerabil.

Și multe persoane se întreabă cât consumă uscătorul de rufe Beko DU7133GA0. Ei bine, acesta nu este exagerat. Acesta este de aproximativ 1,5 kW pe tură, de oră și jumătate.

Concluzii

Așadar, în final nu pot spune decât faptul că Beko DU7133GA0 este un uscător de rufe care merită cumpărat fără a sta pe gânduri. Iar asta din mai multe motive:

  • Capacitare mare.
  • Raport preț/calitate foarte bun.
  • Mulți clienți mulțumiți.
  • Consum mic.
  • Caracteristici utile.
  • Tehnologii inovative.

Iar în final, dacă vrei să găsești cel mai bun preț pentru Beko DU7133GA0, trebuie să știi că l-am găsit eu pentru tine. Și îl poți vedea dacă apeși butonul de mai jos.

VEZI AICI CEL MAI BUN PREȚ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here