5 birouri ieftine cu preț sub 250 de lei

Atunci când lucrezi de acasă destul de mult, așa că stai la calculator, ai nevoie de un birou cât mai ok. Doar că e greu să începi un business de acasă, așa că vei căuta să reduci investițiile de la început cât mai mult. De aceea m-am gândit să vin cu sugestii de birouri ieftine care costă sub 250 de lei. Iar asta după ce am recomandat un scaun de birou ieftin Kring într-un articol anterior. Poți citi articolul aici.

VEZI AICI ÎNTREAGA OFERTĂ DE BIROURI BUNE

Astfel, cu scaunul din articolul menționat mai sus și cu unul din birourile de mai jos, îți vei face colțul tău unde să poți munci foarte comod.

birouri ieftine

5 birouri ieftine care costă sub 250 de lei – recomandările BlogdeCasa.Ro

Trebuie să încep prin a spune faptul că toate birourile de mai sus aveau un preț mai mic de 250 de lei la momentul scrierii articolului. Dacă între timp prețurile s-au modificat, ori stocurile, și vreți să vedeți și alte oferte, puteți lăsa un comentariu. Totuși, până atunci, acestea sunt 5 birouri ieftine cu preț mai mic de 250 de lei pe care u le recomand:

1.Birou Kring Easy Way – 131 de lei

Birou Kring Easy Way, pal, 81 x 50 x 69 cm, Wenge

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

O primă recomandare este un birou foarte simplu, simpatic și care este tot de la Kring, precum scaunul pe care îl recomandam mai sus. Are un preț accesibil, de doar 131 de lei, iar calitatea este una foarte ok. Materialul este Pal Melaminat iar culoarea este wenge, foarte plăcută.

Mai este și culoarea cireșului, disponibilă pe site.

2.Birou Nero 100, Cireș – 210 lei

Birou Nero 100, Cires, 100 x 74 x 50 cm

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Un alt birou foarte bun și cu aspect profi este și cel de mai sus. Prețul său este de 210 de lei, însă deseori poate fi cumpărat la reducere. Acesta dispune de un spațiu pentru depozitarea unități PC, suport pentru tastatură, iar materialul este PAL laminat.

3.Birou New Pro – 178 de lei

Birou New Pro, 73 X 75 X 45 Cm

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Iar dacă îți place culoarea wenge, atunci nu are cum să nu îți placă acest birou. Iar asta mai ales că este unul dintre acele birouri ieftine care costă sub 200 de lei. Este simplu și din material lemnos, iar prețul foarte accesibil.

4.Birou Nero 100, Alb – 210 lei

Birou Nero 100, Alb, 100 x 74 x 50 cm

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Iubitorii de alb au și ei o variantă de birou ieftin foarte bună. Mai exact, este vorba de modelul de mai sus care nu costă mai mult de 210 de lei și care are un design foarte minimalist și elegant totodată. Materialul este Pal Melaminat, iar livrarea se face demontat, numai că nu e deloc grea montarea.

5.Birou 1 Sertar, Stejar Rift – 147 de lei

Birou 1 Sertar, Stejar Rift, 85 x 50 x 75 cm

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Iar ultima recomandare este tot un birou ieftin cu design care îmi place mult. Acesta are culoarea stejarului, este din pal Melaminat și a primit numai review-uri pozitive pe eMag.

Așadar, acesta a fost articolul meu despre birouri ieftine. Dacă vrei să vezi și alte modele, atunci ar trebui să vezi oferta de pe eMag.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here