Blender Star-Light Toro 1000 W – merită cumpărat?

Am decis să fac o mică serie de articole intitulată merită cumpărat în care voi lua de pe eMag mai multe electrocasnice mici și mari, pentru a discuta despre ele. Mai exact, voi vorbi despre preț, calitate, specificații șamd. Pe scurt, voi spune dacă un produs anume merită sau nu cumpărat. Și încep cu acest Blender Star-Light Toro 1000 W.

Blender Star-Light Toro, 1000 W, Control digital, 1.5 l, 5 Viteze, Functie impuls + zdrobire gheata, Vas de sticla, Inox

VEZI AICI PREȚUL, POZE ȘI ALTE CARACTERISTICI

Blender Star-Light Toro 1000W – cel mai bun preț, review, păreri

Star-Light Toro este un blender care a reușit să adune peste 300 de review-uri pozitive pe eMag și chiar să obțină o notă de 4.63 din 5 de la cumpărători. Astfel, putem spune că reprezintă o achiziție de care s-au bucurat mulți clienți.

O primă concluzie poate fi aceea că raportul preț calitate este unul excelent, iar părerile din online sunt majoritatea doar de bine. Și este foarte important să vezi ce părere au cei care au cumpărat deja acest blender.

Specificații tehnice – Cât de bun este acest Blender Star-Light Toro 1000W?

Am văzut mulți cumpărători care se întrebau acest lucru, așa că am simțit că trebuie să fac acest articol. Voi începe deci cu specificațiile tehnice ale blenderului Star-Light Toro 1000W.

Așa cum probabil ți-ai dat seama puterea este de 1000W. Iar pentru un blender această putere este foarte ok, mai ales dacă și prețul este bun. De obicei, ai nevoie de un blender cu putere mare pentru a putea zdrobi și alimente mai dure. Iar pentru a ști că acest blender este bun, atunci trebuie să-ți spun că poate zdrobi și gheața. Deci e clar că nu va avea probleme cu fructele sau legumele.

blender star-light toro 1000w

De asemenea, acest blender mai are și control digital, un vas de sticlă, 5 trepte de viteză și două funcții: impuls și de zdrobire. De remarcat sunt cele 5 trepte de viteză care te vor ajuta practic să folosești viteza sau puterea potrivită pentru unele alimente. Iar asta pentru că nu vei avea nevoie mereu de putere maximă.

Nu pot ignora nici capacitatea acestui Blender Star-Light Toro 1000W. Aceasta de 1.5 litri, mai mult decât suficientă. Vei putea prepara deci o cantitate mare, fără a fi nevoie să golești recipientul din sticlă de prea multe ori.

Design și alte detalii

Designul nu este important doar pentru ca blenderul să dea bine în bucătărie. Ci trebuie să fie practic. Și, așa cum am zis și mai sus, vasul este din sticlă. Asta înseamnă că este foarte ușor de curățat, iar aspectul este chiar drăguț.

Tot la această parte trebuie să menționez și sistemul anti-alunecare, ce îți garantează că nu se va răsturna astfel încât să existe mici accidente.

În mare, blenderul Star-Light Toro are două culori: Argintiu și Negru, iar lama este din inox, deci aspectul per total este unul foarte ok. În ceea ce privește controlul, acesta este mecanic.

VEZI MAI MULTE POZE CU ACEST BLENDER

Concluzii

Așadar, acest Blender Star-Light Toro 1000 W m-a impresionat în mod plăcut și pot concluziona faptul că merită cumpărat. Iar mai jos prezint principalele avantaje:

  • Raport PREȚ/CALITATE excelent.
  • Design plăcut.
  • Putere mare de 1000W.
  • Mai multe trepte de viteză.
  • Puternic și rapid, zdrobește gheața.
  • Mulți clienți mulțumiți.

Cel mai bun preț pentru Blenderul Star-Light Toro 1000 W

Iar pentru ca articolul să fie cât mai util pentru cei care vor să cumpere blenderul Star-Light Toro 1000 W, am analizat piața și am pregătit cel mai bun preț pentru tine. Acesta se pare a fi pe eMag, acolo unde costă doar 277 de lei, numai că deseori e la reducere și costă mai puțin de 200 de lei.

VEZI CEL MAI BUN PREȚ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here