Bosch MES25G0 – un storcător bun pentru fructe și legume

După ce dimineață scriam un review storcătorului de fructe Gorenje JC 800 Y și am văzut că cititorii au fost bucuroși să îl citească, am decis să mai scriu un alt review, tot unui storcător de fructe și legume recomandat într-un articol anterior, și anume de data aceasta este vorba despre Bosch MES25G0.

Bosch MES25G0 – unul dintre cele mai căutate storcătoare de fructe și legume

Am căutat puțin pe internet să văd ce storcătoare de fructe și legume sunt în trend, precum și care au fost cele mai vândute modele în 2015, iar Bosch MES25G0 a apărut pe ambele liste, motiv pentru care am ținut numaidecât să vorbesc și eu despre el, atâta timp cât sunt atât de multe persoane care îl caută și îl recomandă.

Înainte de toate, dacă e să vă spun câteva cuvinte despre acest aparat, atunci trebuie să vă zic că Bosch MES25G0 este un storcător de fructe și legume foarte ok la prețul său, care vine cu niște specificații atrăgătoare dar și care a reușit să mulțumească fiecare cumpărător.

Bosch MES25G0 – review și specificații

Printre cele mai importante caracteristici ale storcătorului de fructe și legume Bosch MES25G0 se află puterea de 700 W, o putere mare desigur, recipientul pentru pulpă, capacitatea mare (2 litri recipientul pulpă și 1.25 litri recipientul suc), cele două trepte de viteze, accesoriile multe la număr precum și funcțiile foarte utile.

De asemenea tubul de alimentare larg ne permite să putem stoarce fructe și legume fără să le tocăm mărunt.

Poze

Pentru că designul este un aspect important, atunci vă atașez aceste poze cu storcătorul de fructe și legume Bosch MES25G0, despre care mai pot adăuga faptul că are un design minimalist și modern totodată, plăcut, fiind constituit din materiale care îi conferă rezistență sporită.

Motive pentru a cumpăra acest storcător de fructe Bosch MES25G0

După cum spuneam și în articolul în care vorbeam despre storcătoare de fructe și legume bune, Bosch MES25G0 este un storcător de fructe foarte căutat dar și bun totodată, iar motive pentru a-l cumpăra sunt desigur foarte multe. Mai jos, vă ofer doar câteva:

  • raport calitate preț foarte bun
  • design modern
  • putere de 700 w
  • foarte apreciat de către cumpărături
  • numai review-uri bune pentru el
  • număr mare de accesorii incluse
  • capacitate mare
  • tub larg

Păreri finale despre Bosch MES25G0

Așadar, Bosch MES25G0 este un storcător foarte fain, la preț decent, ce merită achiziționat fără prea mult timp de stat pe gânduri.

[yasr_overall_rating]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here