Brazi artificiali pentru Crăciun – de unde să-i cumperi

De când mă știu, am avut numai brazi artificiali pentru Crăciun. De fapt, este vorba doar despre unul singur, pe care îl am și azi și pe care îl voi folosi și anul ăsta. Când eram mic, mai făceau ai meu rost de câte un brad sau de niște crengi. Cu timpul însă mi-am dat seama că e mai bine să-ți iei un brad artificial.

VEZI CEA MAI BUNĂ OFERTĂ DE BRAZI ARTIFICIALI

M-am săturat să văd cum, după sărbători, o mulțime de brazi stau aruncați peste tot. Mulți nu se vând, alții sunt ținuți în casă doar 2-3 săptămâni, apoi la tomberon cu ei. La cum stă treaba cu defrișările, brazii artificiali sunt cei mai buni.

Brazi artificiali pentru Crăciun – ce să îți cumperi, cum să îl alegi pe cel perfect și de unde

Principalul avantaj al unui brad artificial este acela că îl vei putea folosi iar și iar. Astfel, cu o investiție de 100-300 de lei, îți vei asigura bradul de Crăciun pentru următorii ani. De asemenea, vei deveni prietenul naturii, iar asta e cel mai important.

brazi artificiali pentru Crăciun

Apoi trebuie să ții cont de dimensiunile bradului și de aspectul său. În primul rând, stabilește ce înălțime ar trebui să aibă bradul. Astfel, prima oară trebuie să știi dacă îți încape în cameră, iar un brad mic poate fi la rândul său destul de simpatic. Un brad artificial mare va fi însă mult mai impunător.

Culoarea bradului artificial este un alt aspect de verificat. Există clasicii brăduți verzi, dar și argintii, cei mai moderni. Alege deci din aceste două culori, dar și din nuanțele destul de numeroase disponibile.

Materialul și structura sunt două alte aspecte de verificat și stabilit. Poți alege între brăduți artificiali cu cetină fină, sau mai aspră. Totuși, optează pentru un material de calitate superioară, chiar dacă vei da cu 50-100 de lei mai mult. Astfel bradul artificial va avea o durată de viață mai mare.

Tot pentru o rezistență superioară ar trebui să te uiți după brazi artificiali pentru Crăciun care să aibă un suport metalic. Astfel, rezistența va fi cu siguranță mult mai mare.

Există chiar și brazi artificiali care au deja iluminare astfel încât nu mai trebuie să cumperi luminițe pentru Crăciun, ci vei pune bradul direct în priză. Este desigur o variantă de luat în considerare.

Cei mai buni brazi artificiali pentru Crăciun – Recomandări

Acestea au fost cele mai importante sfaturi pe care ți le pot oferi. Dar articolul nu se termină aici. Asta deoarece mai jos vei găsi și trei recomandări, care sper să-ți fie de ajutor. Mai exact, am pregătit 3 brazi artificiali buni pentru tine, pentru a avea o alegere cât mai ușoară:

Brad artificial de Crăciun, Alaska Cris

Brad artificial de Craciun, Alaska Cris, 1,8m, VerdeO primă recomandare este bradul Alaska Cris, din imaginea alăturată. Este cel mai bine vândut brad artificial de pe eMag. Caracteristici:

 • Înălțime de 1.8 metri.
 • Culoare verde.
 • Fără iluminare.
 • Suport clasic inclus.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Brad cu fibră optică eNoelle multicolor

Brad cu fibra optica 1.8M,eNoelle ,multicolorFoarte bun este și acest brad cu fibră optică de la eNoelle. Caracteristici:

 • Înălțime 1.8 metri.
 • Multicolor.
 • Iluminat cu fibră optică.
 • Suport metalic și adaptor.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Brad artificial Kring Silver

Brad artificial Kring Silver, din PVC, 210cm, suport metalicȘi termin, cum altfel, dacă nu cu un brad artificial argintiu. Este vorba de modelul din imaginea alăturată. Caracteristici:

 • Înălțime de 210 cm.
 • Culoare: verde și argintiu.
 • Material material și plastic.
 • Suport clasic inclus.
 • Preț accesibil.

Click pentru preț!

Așadar, acestea sunt recomandările mele de brazi artificiali pentru Crăciun. Desigur, poți vedea și alte modele dacă intri pe acest link.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here