Mini blender Breville BlendActive VBL097X-01 – merită cumpărat?

Atunci când ți-ai cumpărat toate electrocasnicele mari, probabil că nu ți-au mai rămas mulți bani și pentru electrocasnice mici. De exemplu, s-ar putea să nu îți permiți un blender, iar în cazul ăsta un mini blender ar fi perfect. De aceea Breville BlendActive VBL097X-01 se bucură de mult succes pe eMag. Iar pentru acest articol m-am gândit să dezbat tema dacă merită cumpărat sau nu.

Mini blender Breville BlendActive VBL097X-01, 250 W, 0.6 l

VEZI AICI PREȚUL, POZE ȘI ALTE CARACTERISTICI

Mini Blender Breville BlendActive VBL097X-01 – merită cumpărat? Vezi mai jos păreri și cel mai bun preț

Peste 170 de review-uri pozitive a reușit să adune acest mini blender Breville BlendActive VBL097X-01, iar de aceea mi-a și atras atenția. Astfel, i-am făcut acest articol special pentru a-l analiza și pentru a vedea dacă merită banii, sau nu. Mai jos vei găsi deci o analiză a produsului, care sper să-ți fie de folos pentru a te decide.

Caracteristici tehnice

Și încep, așa cum ne-am obișnuit, cu caracteristicile tehnice. Vorbim deci despre un mini blender, deci e clar că dotările nu vor fi ca ale unui blender obișnuit. Totuși, acesta are o putere de 250 W și o capacitate de 0.6 litri, ceea ce e destul de ok.

Cu toate că puterea pare mică, aceasta este suficientă pentru a zdrobi și gheața. Deci este clar că nu va avea probleme cu alte alimente precum fructele sau legumele.

De asemenea, lamele sunt din inox, deci de o calitate superioară, rezistente și ușor de curățat și totodată foarte eficiente.

Și dacă tot veni vorba de rezistență, mai trebuie spus faptul că recipientul de 600 ml este dintr-un material de calitate, anume Tritan Copolyster, foarte durabil și rezistent totodată la pete, gusturi sau mirosuri. De asemenea, curățarea acestui recipient se poate face foarte ușor în mașina de spălat vase. 

VEZI AICI ALTE CARACTERISTICI

Iar pentru ca mini blenderul Breville BlendActive VBL097X-01 să nu se răstoarne atunci când mixezi mai multe ingrediente pentru un smoothie sănătos, acesta este dotat cu piciorușe anti-alunecare.

Design și portabilitate

Unul dintre cele mai apreciate aspecte la acest mini blender este reprezentat de designul și portabilitatea sa. Astfel, reprezintă un aparat ideal pentru a-ți pregăti un mic dejun sănătos, ori o băutură plină de proteine pe care să o iei cu tine. Iar asta deoarece recipientul poate folosi un capac special, pentru ca mai apoi să îl pui în rucsac și să mergi la alergat.

Când ajungi acasă, doar iei capacul special, pui ingredientele în recipient și folosești capacul cu lame pentru un nou mix. Foarte ușor de folosit și foarte inteligent totodată.

Breville BlendActive VBL097X-01

Concluzii și preț

Așadar, pot spune fără rețineri faptul că acest mini blender Breville BlendActive VBL097X-01 merită cumpărat. Iar asta din mai multe motive:

  • Raport preț/calitate excelent.
  • Portabilitate.
  • Design bine gândit.
  • Materiale de calitate.
  • Poate zdrobi gheața.
  • Multe păreri pozitive.

Și dacă te întrebi unde poți găsi cel mai bun preț, acesta este desigur pe eMag. La momentul scrierii acestui articol, Breville BlendActive VBL097X-01 costa doar 168 de lei, însă în urma unei reduceri prețul era de doar 100 de lei.

VEZI AICI CEA MAI BUNĂ OFERTĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here