Cabinete pentru baie – recomandari de mobilier

Am vorbit până acum și v-am recomandat mobilier pentru bucătărie, v-am sugerat chiar și mese pentru cafea iar uneori am intrat în domeniul artei și am vorbit despre tablouri. Totuși cred că a sosit și momentul să vă prezint câteva elemente de mobilier pentru baie, mai exact este vorba despre câteva cabinete pentru baie astfel încât să nu neglijăm camera care ne asigură o igienă corespunzătoare.

Cabinet cu oglinzi

Oglinzile sunt mai mult decât esențiale în baie și, cu siguranță o baie care nu are oglindă nu poate fi considerată baie. De aceea m-am gândit să vă recomand acest cabinet cu oglinzi care vă va oferi luxul necesar pentru o baie cât mai comodă și mai primitoare. Prețul său este unul destul de mic, iar calitatea este una superioară.

Asta deoarece vorbim despre un dulap din pal laminat, de culoare albă desigur pentru că știm cât de plăcută este o baie de un alb imaculat, produs în Danemarca. De asemenea acesta este rezistent la zgârieturi și nu are probleme cu apa.

Click pentru a cumpăra acest cabinet de baie la reducere.

cabinete baie cu oglinzi

Dulap pentru baie suspendat

Nu toată lumea se poate bucura de o baie foarte spațioasă, astfel încât sunt persoane care se văd nevoite să își aleagă cu grijă mobilierul pentru baie astfel încât să poată economisi cât mai mult spațiu. În acest caz eu vă recomand obiectele de mobilier suspendate, deoarece acestea vor fi așezate pe perete, deci nu vă vor încurca prin camera.

Acest dulap de baie suspendat este din pal, tot de culoare albă, și are un preț sub 200 de lei. Un chilipir, nu?

Click pentru a cumpăra acest dulap de baie suspendat.

dulap baie suspendat

Coloană suspendată cu uși și sertare

Atunci când ești femeie cu siguranță vei avea mereu o mulțime de produse în baie, iar pentru acestea este clar nevoie de un obiect de mobilier care să poată stoca un număr cât mai mare de astfel de produse. Astfel m-am gândit la această coloană suspendată care face parte din același set cu dulapul de mai sus și care are un preț decent, asigurându-ne în schimb foarte multă economie de spațiu.

Vezi mai multe poze cu această coloană suspendată.

coloana suspendata pentru baie

Așadar, sper că toate aceste obiecte de mobilier pentru baie, cabinete și coloane, să fie exact ceea ce căutați astfel încât să vă fi putut ajuta într-un fel. Dacă nu, cu siguranță voi mai veni și cu alte articole.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here