6 Casete pentru bijuterii cu aspect plăcut

Deși poate că ai destule noptiere ori sertare unde îți poți depozita bijuteriile, trebuie să recunoaștem că e mult mai plăcut să ai una dintre cele mai bune casete pentru bijuterii. Iar asta deoarece designul acestor casete este foarte plăcut, iar tu îți vei putea amenaja un colțișor numai pentru tine. De aceea am și făcut acest articol.

VEZI AICI MAI MULTE CASETE PENTRU BIJUTERII

Mai exact, în rândurile următoare vei găsi 6 recomandări de casete pentru bijuterii cu design rustic, vintage sau elegant. Astfel, cu siguranță vei găsi o cutie pentru bijuterii pe gusturile tale. Recomandările le poți vedea chiar mai jos.

casete pentru bijuterii

6 casete pentru bijuterii pe care merită să le cumperi – recomandările BlogdeCasa.Ro

Am căutat pe eMag mai multe casete pentru bijuterii și am ales 6 dintre cele mai bune, pentru a le recomanda apoi aici pe blog. Astfel, voi ști că ai găsit caseta pentru bijuterii ideală pentru tine. Sper că îți vor plăcea recomandările noastre.

1.Cutie staniu pentru bijuterii

Cutie staniu

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Dacă vrei o cutie pentru bijuterii cu aspect rustic atunci ar trebui să optezi pentru acest model cu temă Feng Shui. Aceasta este din metal de culoare gri, iar prețul este accesibil.

2.Casetă de bijuterii Lace, Turcoaz, 22 X 15 X 8 cm

Caseta de bijuterii Lace, Turcoaz, 22 X 15 X 8 cm

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

O altă cutie pentru bijuterii foarte drăguță este și aceasta de la Lace. Vorbim despre o casetă îmbrăcată cu piele ecologică și care are un interior cu mai multe compartimente pentru diferite tipuri de accesorii. De asemenea, aceasta este dotată și cu o oglindă.

3.Casetă argintată ovală Traforata Sheffield

Caseta argintata ovala Traforata Sheffield

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

O altă casetă pentru bijuterii cu aspect foarte plăcut este aceasta. Vorbim despre un model ce are o formă ovală și care este confecționat din argint. De asemenea, caseta pentru bijuterii vine amplasată într-o cutie pentru cadou, deci poate fi o idee de cadou foarte bună.

4.Casetă pentru bijuterii din staniu

caseta pentru bijuterii din staniu

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Un alt model din lista de casete pentru bijuterii cu aspect rustic este și acesta în formă de inimioară. Vorbim despre o cutie din metal, cu temă feng shui și cu un aspect foarte plăcut.

5.Decorațiune Arora Design, Contemporary Egg – Ruby

Decoratiune Arora Design, Contemporary Egg - Ruby

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Iar dacă vrei o cutie pentru bijuterii unică, cu aspect uimitor, atunci ar trebui să optezi pentru acest model pictat manual. Este mai mult decât o casetă de bijuterii, ci mai degrabă o operă de artă.

6.Casetă de bijuterii Avenue, Multicolor

Caseta de bijuterii Avenue, Multicolor

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Iar ultima recomandare este această casetă de bijuterii cu aspect vintage, foarte elegantă totodată. Aceasta este îmbrăcată în piele ecologică, având mai multe compartimente pentru diferite tipuri de accesorii. Prețul este unul accesibil.

Așadar, acesta a fost articolul meu despre casete pentru bijuterii. Iar dacă vrei să vezi și alte modele, poți accesa această pagină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here