Câteva fotolii extensibile ce pot fi foarte utile pentru oaspeți

Ni se întâmplă de foarte multe ori să avem oaspeți neașteptați care stau și peste noapte, așa că în astfel de situații ne lovim de o problema care este atât gravă cât și rușinoasă: unde îi punem să doarmă? Din această cauză este foarte bine să avem în casă măcar câteva fotolii extensibile, iar pentru că știm că v-am pus deja pe gânduri, vă recomandăm câteva fotolii de acest tip pentru a nu mai avea probleme cu oaspeții.

Fotolii extensibile ce pot fi folosite pe post de pat

Cu un aspect foarte modern dar și care parcă te cheamă să te odihnești puțin în el, ce seamănă mai degrabă a culcuș pentru pisici, fotoliul de mai jos poate fi cumpărat într-un număr foarte mare de culori și cu siguranță va oferi un aspect foarte plăcut fiecărei camere unde va fi pus, indiferent că urmează a fi poziționat în living sau în dormitor. De asemenea, dacă holul este unul de mărimi mai mari, cu siguranță își va găsi locul perfect.

Dați click pentru mai multe imagini.

fotolii extensibile

Fotoliu extensibil din bumbac – perfect pentru un somn liniștit

Nu mai e un mit faptul că bumbacul este un material foarte fin și moale, deci prin urmare este și foarte comod. Fotoliul de mai jos, odată ce este extins, seamănă foarte bine cu un pat pentru o persoană și cu siguranță un pui de somn în acest fotoliu extensibil aduce foarte multe vise frumoase.

Click pentru a vedea mai multe poze.

fotolii extensibile din bumbac

O fi oare cel mai comod fotoliu extensibil?

Când am văzut acest fotoliu extensibil parcă m-a luat puțin somnul. Pare atât de moale, de comod încât e o ispită a somnului. De asemenea are un aspect foarte modern precum și este realizat din lemn de pin și bumbac, așa că este foarte clar că vorbim despre fotoliu din materiale de calitate.

fotolii extensibile albe

Așadar, acestea sunt recomandările noastre de fotolii extensibile care te pot ajuta să scapi de unele situații capcană însă dacă doriți mai multe modele, puteți da click aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.