Câteva idei de amenajare a balconului

Atunci când locuim la bloc, de cele mai multe ori toată atenția o oferim camerelor celor mai mari iar balconul este privit doar ca pe un loc unde putem ține murăturile precum și ca pe o cameră unde depozităm diferite lucruri. Este păcat însă faptul că irosim un spațiu atât de plăcut iar din acest motiv m-am gândit să vă prezint câteva idei de amenajare a balconului.

Cu leagănul în balcon

Ce poate fi mai plăcut decât un balcon unde poți să mergi să te așezi într-un leagăn pentru ca mai apoi să te bucuri de o cafea tare și de o carte bună? Chiar dacă poate că nu ai vedere la munți, cu siguranță câteva ghivece pentru flori (puteți găsi aici câteva modele interesante) pot să facă din balconul obișnuit un colț de natură relaxant.

balcon cu leagan

Balconul cu literatură

O altă idee interesantă care privește tot literatura este cea de mai jos. Este foarte simplu de realizat, vă trebuie doar un raft cu cărți, o plantă sau două, un mic covoraș și un scaun cât mai comod și astfel ați reușit să faceți un loc unde puteți citi mereu în liniște și pace, ascultând ploaia sau bucurându-vă de razele soarelui.

raft cu biblioteca

Bucătărie în balcon

De obicei, când ai un apartament mai mic, poți folosi balconul pe post de bucătărie. Atâta timp cât economisești spațiul în mod inteligent, poți deveni master chef în balcon fără probleme. Iar dacă vă gândiți că trebuie să alegeți cu grijă mobilierul, noi am recomandat aici câteva elemente de mobilier pentru bucătării mici.

bucatarie in balcon

Somnul în balcon e mai odihnitor

Se spune că somnul în aer liber este foarte sănătos, iar dacă stau să mă gândesc bine la zilele când lenevesc în iarba verde, atunci sunt de acord cu acest zvon. Mai jos aveți o idee de balcon foarte faină, care pare mai degrabă ca un colț de rai unde poți sta să dormi toată ziua fără să te saturi de somn. Vă trebuie doar un hamac și ideea e ca și aplicată. (Găsiți aici câteva modele ieftine)

loc de odihna

Așadar, dacă până acum nu știați cum să transformați balconul vostru, sper că aceste idei vă vor fi de folos.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here