Câteva scaune de bar care îți fac băutura mai bună

Nimic nu e mai plăcut decât să savurezi o bere rece sau un pahar cu vin alături de un amic, în propria bucătărie stând pe niște scaune de bar cât mai comode. De asemenea, scaunele de bar pot fi la fel de utile și atunci când servești masa copiilor, motiv pentru care am ales să vă prezint mai multe modele interesante pentru bucătăria voastră, astfel încât să vă bucurați de o băutură mai bună într-un scaun de bar mai comod.

Scaune de bar din lemn de fag – roz

Poate că pare un scaun de bar cam prea feminin, doar că nu e numaidecât pentru femei însă poate fi o idee excelentă de a-ți organiza un colț al bucătăriei doar pentru tine și pentru persoana iubită. Poți alege de exemplu acest scaun și unul de culoare neagră sau albastră, astfel încât fiecare să aibă scaunul său pentru a avea în fiecare seară o ieșire romantică în propria bucătărie, la un pahar cu vin roșu, sau chiar rose, de ce nu?

Legat de acest scaun mai pot spune faptul că este din lemn, mai exact din fag, are o înălțime de 107 de centimetri, bucurându-se de caracteristici precum e stabilitatea și durabilitatea. Mai mult decât atât, este un scaun atât de rezistent, încât poate suporta chiar și greutatea de 130 de KG, maxim.

 

scaune de bar

Scaune de bar tapițate – pentru el

Iar dacă mai sus vă recomandam un scaun care părea a fi pentru ea, atunci ar trebui să vă recomand și un scan pentru el, nu? Ei bine așa am ales acest scaun de bar tapițat, de culoare neagră, care este și mai ieftin decât cel de mai sus.

Mai mult decât atât, este un scaun din oțel tapițat cu stofă, deci este foarte rezistent dar și comod totodată.

scaune de bar tapitate

Scaune de bar moderne – roșu

Iar dacă scaunele de birou de mai sus erau mai degrabă clasice, am ales să vă prezint și un scaun mai modern, dar și mai ieftin decât cele de mai sus.

Acesta este din metal și piele ecologică, de culoare roșie, foarte rezistent și este totodată un scaun ceva mai mic față de cele de mai sus.

scaune de bar moderne

Scaun de bar ieftin

Am ales să termin lista de recomandări cu un scaun de bar ieftin, pentru că cele de mai sus pot avea niște prețuri poate puțin cam preparate. Astfel am ales acest scaun verde, disponibil în mai multe culori, cu aspect modern și construit din oțel, care are o înălțime de 76 de centimetri.

Prețul său este mai mic de 200 de lei, motiv pentru care am și ales să vi-l arăt.

scaune de bar ieftine

Așadar, acestea sunt scaunele de bar pe care doream să vi le prezint în acest articol, însă dacă totuși nu am reușit să vă ghicesc gusturile, puteți găsi aici o mulțime de modele de scaune de bar.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here