Câteva servicii de masă ieftine pentru mesele tuturor

Pentru că nu numai mobilierul este important în ceea ce privește o bucătărie, am ales să vorbesc și despre câteva servicii de masă ieftine, deoarece am văzut că mulți caută cele mai bune oferte dar și recomandări de servicii de masă bune, astfel încât să aveți o bucătărie cu de toate.

Serviciu de masa Luminarc Trianon – 19 piese cu puțin peste 100 de lei

Primul serviciu de masă este unul foarte plăcut ca aspect dar și foarte ieftin, motiv pentru care am ales să încep cu acesta. Format din 19 piese in culori atât albe cât și negre (fiind deci un set perfect pentru bucătăriile în aceste culori dar nu numai), din material Opal rezistent și ușor de spălat, putem spune că este un serviciu de masă foarte bun.

Mai mult decât atât, poate fi folosit atât în mașina de spălat vase cât și în cuptorul cu microunde fără probleme.

N61160

Serviciu de cafea perfect pentru primăvară

Nimic nu e mai bun decât o cafea savurată la răsăritul soarelui de primăvară. Și totuși, momentul poate fi mai plăcut atunci când ai un set de cafea în nuanțe de primăvară, cu imprimeuri florale precum este și cel de mai jos. Pot spune că și prețul este unul de primăvară, unul destul de mic chiar.

Vorbim deci despre un serviciu de cafea Noble Life format din 12 piese de porțelan cu model floral. Mai exact, setul este format din 6 cești și 6 farfurioare pentru acestea. Iar dacă materialul este din porțelan, este clar faptul că și setul este foarte rezistent și ușor de curățat.

servicii de cafea

Servicii de masă ieftine pentru cafea – o altă recomandare

Tot din 12 piese și din porțelan este format și acest serviciu pentru cafea, iar diferența constă în designul foarte interesant al acestuia. Farfuriile sunt în alb-negru, iar cănile au mai multe imprimeuri artistice precum un căluț de mare, un pește sau un copac.

serviciu pentru cafea

Așadar, acestea sunt recomandările mele de azi pentru servicii de masă ieftine, și sper că am reușit să vă sugerez niște seturi de cafea bune care să vă placă, iar cafeaua voastră să aibă un gust mai bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.