Cauti o masina? Vezi oferta celor de la Elite Cars Leasing

Gasim masini de cumparat peste tot. Nenumarate parcuri auto locale si nationale si persoane simple care vor sa isi vanda o masina veche posibil pentru a-si lua alta noua dar si firme specializate care se ocupa cu vanzarea de masini si alte autovehicule. 

In ziua de azi, masinile sunt mult mai eficiente si mai bune decat acum 15/20 de ani sa zicem. Totodata, si mai accesibile pentru oricine, ca si pret in primul rand. Acestea sunt de asemenea si mai sigure. In ultimii ani, multe persoane au facut trecerea de la masinile pe benzina sau diesel la cele electrice, considerate a fi viitorul. 

Spre deodebire de cele clasice, masinile electrice nu au inca o autonomie atat de mare, nu pot prinde aceeasi viteza si inca prezinta unele probleme. Dar ca orice concept care este la inceput de drum exista loc pentru imbunatatiri. Si pana la urma, fiecare alege ce vrea, chiar daca exista mai multe aspecte bune sau mai multe proaste. 

In alegerea masinii potrivite pentru noi putem apela la cei de la Elite Cars Leasing, o firma de leasing auto care ne poate pune la dispozitie masini si servicii de cea mai buna calitate. Lista lor este destul de lunga, avand disponibile peste 25 de marci de diferite. De la Dacia la Ford, de la Porsche la Peugeot sau de la Mazda la Volvo. 

Serviciile de leasing auto sunt o alegere buna pentru multe persoane iar alegerea serviciilor oferite de cei de la Elite Cars Leasing este cea mai buna alegere. Asta pentru ca aici avem la dispozitie o varietate mare de masini, toate in stare perfecta de functionare, posibilitatea de a cauta masina dorita sau de a le cere lor sa faca asta precum si posibilitati multiple de achitare a banilor. 

Putem primi masina aleasa chiar acasa, adusa de un angajat al lor si imediat putem sa o si conducem. Asta pentru ca, avem posibilitatea de a efectua cu ajutorul lor, mult mai usor, controalele necesare si celelalte formalitati. Chiar si inregistrarea masinii si a numerelor este posibila. 

Totodata, avem si posibilitatea de a „achizitiona” masina doar temporar, pentru un an de exemplu, timp in care achitam o taxa lunara si pe care este realizat un contract. Dupa aceasta perioada putem returna masina sau daca ne decidem sa o pastram permanent, continuam cu achitarea taxei pana la final. Putem alege astfel intre mai multe metode de plata: leasing operational, leasing financiar sau chiar si cash. 

Siguranta este cuvantul cheie aici. Inca de la inceperea unui proces de cumparare si pana la finalizarea acestuia, clientii au la dispozitie consultanta permanenta. Iar prin realizarea expertizei tehnice orice defect este depistat si eliminat astfel incat noi sa putem conduce masina pentru mult timp fara a ne ingrijora de asta.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here