Cea mai bună bicicletă electrică pentru fitness

Susținem că orice om ar trebui să facă sport, deoarece sportul ne asigură o viață sănătoasă. Astfel, din când în când mai scriem aici pe blog despre câte un aparat care să ne asigure o viață sportivă și sănătoasă. De exemplu acest articol, deoarece vom vorbi despre cea mai bună bicicletă electrică pentru fitness.

Bicicleta fitness este foarte căutată deoarece ne asigură sportul necesar zilnic pentru a slăbi dar și pentru a face mișcare. Există însă foarte multe tipuri de biciclete electrice, de aceea trebuie să te informezi mai întâi. Noi te vom ajuta să te informezi, chiar în rândurile următoare:

Tipuri de biciclete pentru fitness

Bicicleta mecanică – este un prim tip, care are o frânare mecanică, astfel încât după ce te oprești, pedalele se mai mișcă puțin, ceea ce duce la uzarea curelei. Totuși, bicicletele mecanice au ca avantaj prețul mai mic.

Bicicletă eliptică – această bicicletă este interesantă deoarece va trebui să stai în picioare, pentru a-ți antrena mai multe grupe de mușchi.

Bicicleta electrică – are un preț mare dar e dotată și cu mai multe programe pentru a slăbi, programe cardio plus multe altele.

Bicicleta magnetică – are frânare magnetică, iar pedalele se opresc imediat după ce te-ai oprit. Prețul este mai mare dar excercițile sunt mai eficiente.

Bicicletă de tip cycling – dacă ești o persoană care se antrenează foarte mult, atunci ar trebui să-ți iei o astfel de bicicletă.

De asemenea, bicicletele mai pot fi verticale sau orizontale. Cele verticale sunt precum bicicletele obișnuite, deci vei putea sta pe scaun, iar în cazul celor orizontale, trebuie să stai în picioare când pedalezi.

În ceea ce privește prețul unei biciclete de fitness electrică, acesta poate fi mai mare sau mai mic, în funcție de model. Totuși, chiar dacă sunt aparate mai scumpe, trebuie să ne amintim că sănătatea e mai prețioasă decât orice.

cea mai bună bicicletă electrică pentru fitness

BlogdeCasa.Ro te ajută să alegi cea mai bună bicicletă electrică pentru fitness

Atunci când vrei cea mai bună bicicletă electrică pentru fitness, va trebui să urmărești mai multe specificații tehnice. Mai exact este vorba despre gamă, greutatea maximă suportată, programele, garanția dar și treptele de viteză. Mai pe larg discutăm mai jos:

1.Gamă

O bicicletă electrică poate fi semiprofesională sau profesională. Desigur, cele din urmă sunt mult mai bune, dar și mai scumpe. În schimb, modelele semiprofesionale sunt ceva mai accesibile și sunt recomandate mai ales persoanelor care au sub 130 de kg. Desigur că modelele profesionale suportă greutăți mai mari.

2.Greutate maximă

Un aspect foarte important, mai ales dacă vrei cea mai bună bicicletă electrică pentru fitness astfel încât să slăbești. Astfel, urmărește greutatea maximă suportată pentru a te încadra cât mai ok.

3.Programe plus trepte de viteză

Niciodată nu trebuie să începi exercițiile la capacitate maximă, ci de la ușor la greu. Astfel, în acest sens treptele de viteză sunt esențiale în cazul unui astfel de aparat. De asemenea, un aparat cu mai multe programe te va putea ajuta să te antrenezi mai bine sau chiar să slăbești mai ușor.

4.Consolă

Consola reprezintă și ea un aspect foarte important al unei biciclete electrice pentru fitness bune. Asta deoarece îți va monitoriza activitatea și chiar îți va permite să vezi un serial, ori să asculți muzică, pentru ca antrenamentul să fie cât mai plăcut.

5.Garanție

Sportul ar trebui făcut mereu, nu numai atunci când vrem să dăm câteva kilograme jos. De aceea, ar trebui să alegi un model cu o garanție cât mai mare, pentru a nu risca diferite defecțiuni pentru care să plătești din propriul buzunar. Mai exact, noi recomandăm o garanție de minim 2 ani.

Cele mai bune biciclete electrice pentru fitness – Recomandările blogului

Așadar, dacă ai decis să-ți iei una dintre cele mai bune biciclete electrice pentru fitness, atunci citești articolul perfect. Asta deoarece mai jos te vom ajuta să faci cea mai bună alegere, prin intermediul mai multor recomandări.

Bicicletă orizontală semiprofesională BM 3266 SEG

Bicicleta orizontala semiprofesionala BM 3266 SEGO primă recomandare este bicicleta BM 3266 SEG. Caracteristici:

 • Greutate maximă 136 kg.
 • 15 trepte de rezistență.
 • Bicicletă orizontală.
 • Semiprofesională.
 • Programe presetate.
 • Roți pentru transport.

Click pentru preț!

Bicicletă orizontală profesională BG 7230 SEG

Bicicleta orizontala profesionala BG 7230 SEGFoarte, foarte bună este și această bicicletă profesională BG 7230 SEG. Dotări:

 • Greutate maximă 180 kg.
 • 16 trepte de rezistență.
 • Bicicletă orizontală profesională.
 • Sistem de generare curent propriu.
 • Monitor LCD.
 • 18 programe.

Click pentru preț!

Bicicletă eliptică semiprofesională EM-3236 SEG

Bicicleta eliptica semiprofesionala EM-3236 SEGȘi ultima recomandare pentru cea mai bună bicicletă electrică pentru fitness. Dotări:

 • Greutate maximă 135 kg.
 • Senzori de puls.
 • Monitor LCD.
 • 12 programe.
 • 16 nivele de rezistență.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru despre cea mai bună bicicletă electrică pentru fitness. Puteți vedea întreaga listă de produse aici. Iar dacă aveți întrebări, lăsați un comentariu.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here