Cea mai bună bicicletă eliptică pentru sport (2024)

Suntem susținătorii unei vieți cât mai sănătoase, cu mult sport și cu o alimentație corectă, iar deseori vă recomandăm diferite aparate în acest sens. De exemplu în acest articol vom vorbi despre cea mai bună bicicletă eliptică. Îți vom spune cum se alege, îți vom oferi sfaturi și totodată recomandări utile pentru orice cumpărător.

Asta după ce într-un articol anterior vorbeam despre biciclete electrice pentru fitness.

Bicicleta eliptică este apreciată pentru faptul că te ajută să faci sport fără a forța articulațiile, deci va fi foarte comod și ușor totodată să faci mișcare cu aceste aparate.

Iar prețul unei biciclete eliptice nu e mare, dacă stăm să privim beneficiile pe care le oferă. Prețul începe de la 750 de lei dar poate trece de 2000, dacă e un model de top.

cea mai bună bicicletă eliptică

De ce să-ți cumperi o bicicletă eliptică

O întrebare pe care am auzit-o deseori. Ei bine, o bicicletă eliptică bună îți va oferi posibilitatea de a face un antrenament precum cel aerobic, astfel încât vei putea lucra mai multe părți ale corpului, dar vei și slăbi mai ușor. Desigur, poți apela și la greutăți, pentru rezultate mai eficiente.

Cum se alege cea mai bună bicicletă eliptică?

Așadar, dacă ai decis să-ți iei cea mai bună bicicletă eliptică, atunci ar trebui să urmărești mai multe aspecte. Cele mai importante sunt tipul bicicletei, treptele de viteză, informațiile afișate, dimensiuni, garanție plus alte lucruri despre care vorbim mai jos:

1.După tip

Există deci mai multe tipuri de biciclete eliptice:

Biciclete electrice – care sunt dotate cu un motor, deci va fi mai ușor să menții un ritm anume. Totuși, prețul este și el mai mare.

Biciclete mecanice – vei depune mai mult efort iar prețul e mai accesibil.

Biciclete magnetice – controlul e ceva mai ușor, iar prețul este mediu.

2.Trepte de reglare

Cu cât ai mai multe trepte de reglare și programe, cu atât îți va fi mai ușor să începi să faci sport treptat și organizat totodată. De asemenea, atunci când începi să folosești un astfel de aparat, trebuie să începi mai ușor, pentru ca mai apoi să crești nivelul de dificultate.

Un alt aspect de verificat este și greutatea volantei. Cea mai bună bicicletă eliptică ar trebui să aibă o volantă cât mai grea, deoarece va asigura o mișcare mai plăcută și mai ușor de controlat.

3.Display

De regulă, aceste aparate au și un mic monitor care îți oferă informații despre distanța parcursă, timpul de când faci mișcare, viteza, plus și alte detalii importante precum numărul de calorii arse, ritmul cardiac șamd. Cu cât mai multe informații, cu atât mai bine. De asemenea, dacă te vei putea conecta la aparat cu telefonul mobil, atunci vei putea primi rapoarte personalizate.

4.Dimensiuni plus greutate

Cea mai bună bicicletă eliptică este desigur un aparat destul de mare, de aceea ar trebui să te interesezi de la început de dimensiuni și greutate. Asta deoarece trebuie să te asiguri că ai loc în casă, precum și că vei putea să o duci până acolo.

Desigur, nu sunt detalii cruciale, dar nici nu le putem ignora.

De asemenea, ar trebui ca o bicicletă eliptică bună să vină numaidecât cu roți pentru transport, astfel încât să o poți muta dintr-o cameră în alta cât mai ușor.

Nu uita de faptul că o bicicletă de acest gen are o greutate maximă suportată, de regulă de peste 100 kg, deci trebuie să ții cont și de acest criteriu.

5.Garanția

Nu e chiar o achiziție ieftină, iar de aceea ar trebui să avem o garanție de minim 24 de luni. Astfel, orice defecțiune necauzată de tine va fi rezolvată ușor prin intermediul garanției.

Recomandări: Cele mai bune biciclete eliptice

Așadar, dacă ai decis să-ți iei una dintre cele mai bune biciclete eliptice, atunci sigur vei lua o decizie bună. Asta deoarece te vom ajuta noi cu recomandări mai jos:

Bicicletă eliptică magnetică HMS 9249

Bicicleta eliptica magnetica HMS 9249O primă recomandare este o bicicletă eliptică magnetică HMS 9249. Dotări:

 • Frânare magnetică.
 • 8 trepte de reglare rezistență.
 • Volantă 9 kg.
 • Display ce oferă multe informații.
 • Greutate maximă suportată 120 kg.
 • Roți pentru transport.

Click pentru preț!

Bicicletă eliptică Fittronic 501E

Bicicleta eliptica Fittronic 501E, greutate suportata 110kg, volanta 7 kgFoarte bună este și bicicleta eliptică Fittronic 501E. Dotări:

 • Volantă 7 kg.
 • Pedalare în ambele sensuri.
 • Puls la mânere.
 • 8 trepte de intensitate.
 • Informații pe display.
 • Roți de transport.
 • Design modern.

Click pentru preț!

Bicicleta eliptică Cross M Kettler

Bicicleta eliptica Cross M Kettler Gri-Negru 1Și ultima recomandare este Cross M Kettler. Dotări:

 • Greutate maximă 110 kg.
 • Volantă 12 kg.
 • 8 trepte rezistență.
 • Frânare magnetică.
 • 6 funcții afișate.
 • Măsurare puls. 

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru despre cea mai bună bicicletă eliptică. Desigur, puteți vedea și alte modele dacă accesați acest link.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here