Cea mai bună cabină de duș – cum se alege

Am decis să facem un articol despre cum alegi cea mai bună cabină de duș, astfel încât să faci o achiziție pe care să nu o regreți prea curând. Asta deoarece igiena e importantă, deci în acest sens ar trebui să facem o alegere care să ne asigure confort și relaxare.

Există însă o mulțime de modele prin magazine online, iar de aceea am făcut acest ghid de cumpărături care are ca scop să vă ajute să cumpărați cea mai bună cabină de duș pentru voi.

Probabil că nu mai este cazul să spunem că o cabină de duș bună este recomandată mai ales atunci când ai o baie mică ori pur și simplu preferi dușurile rapide, decât băile lungi într-o cadă de baie.

cea mai bună cabină de duș

Cum se alege cea mai bună cabină de duș – Ghid de Cumpărături

Atunci când vrei cea mai bună cabină de duș va trebui să urmărești mai multe aspecte. Astfel, trebuie să te orientezi către aspecte precum modelul cabinei de duș, material, uși, dimensiuni plus alte aspecte despre care vorbim mai jos.

1.Modelul unei cabine de duș

La fel ca în cazul multor altor produse, există mai multe tipuri de cabine de duș. De aceea va trebui să stabilești mai întâi ce tip de cabină de duș dorești. Mai jos vă vom prezenta pe scurt tipurile de cabine de duș existente:

Cabină de duș fără cadă

Cam cel mai întâlnit tip este cel al cabinelor de duș fără cadă. Acestea ocupă spațiu puțin, iar aspectul este chiar elegant. Nu prea poți beneficia însă și de un sistem de hidromasaj, doar dacă alegi o baterie inteligentă. Instalarea se face pe pardoseală, care trebuie să fie puțin înclinată astfel încât scurgerea să fie una cât mai eficientă.

În cazul acestui tip este nevoie de regulă de 1 sau 4 panouri de sticlă ce se montează tot pe pardoseală.

Cabină de duș cu cădiță

Al doilea tip este cel al cabinelor de duș cu cădiță. Acestea sunt desigur mai confortabile și mai eficiente totodată, doar că desigur și dimensiunile cresc. Un aspect de verificat este acela dacă este inclusă și cădița, ori trebuie achiziționată separat.

2.Îmbinarea panourilor

Un alt aspect ce nu poate fi ignorat este îmbinarea panourilor. De regulă, acesta ține mai mult de designul cabinei de duș și de propriile preferințe. Structura poate fi fără ramă, sau rama poate exista, dar să lipsească profilele verticale. Pe scurt, multe posibilități pentru mai multă satisfacție.

De asemenea, un alt aspect de neignorat este și deschiderea ușilor. Desigur, alegerea este una personală.

3.Materiale

Foarte, foarte important atunci când vrei cea mai bună cabină de duș este să ții cont de materialul acesteia. De regulă, avem cabine de duș din sticlă securizată, care ar trebui să fie ceva mai groasa. Foarte important este ca sticla să fie securizată. De asemenea, și restul elementelor ar trebui să fie de calitate bună, din materiale rezistente.

4.Dimensiuni/formă

Două aspecte care țin cel mai mult de propriile gusturi. De asemenea, atunci când alegi dimensiunea, trebuie să te gândești și la spațiul liber din baie. În ceea ce privește forma, aceasta o vei alege după propriul plac.

5.Alte caracteristici

Pe lângă aspectele de mai sus, mai trebuie să ții cont și de alte caracteristici, care pot influența sau nu prețul pe care îl are cea mai bună cabină de duș. Există cabine de duș cu hidromasaj vertical, cu radio, telefon, diferite lumini, etajere șamd. Pe scurt, dotări care de cele mai multe ori ridică prețul, dar oferă un spor de comoditate.

Foarte important este și să optezi pentru un model care să fie cât mai etanș, pentru a nu da cu mopul de fiecare dată după ce faci duș.

Garanția ar trebui să fie desigur de cel puțin de 12 luni.

Cele mai bune cabine de duș – recomandările BlogdeCasa.Ro

Și am ajuns și la partea de recomandări. Mai exact, în rândurile următoare vă vom oferi mai multe recomandări pentru cele mai bune cabine de duș.

Cabină de duș Belform 90×90 cm

Cabina dus Belform 90x90 cm, patrata, sticla securizata, model grid, grosime 5 mm, profil aluminiu alb, usi culisanteO primă recomandare este cabina de duș Belform. Caracteristici:

 • Dimensiuni 90x90x185 cm.
 • Sticlă securizată de 5 mm.
 • Profil din aluminiu.
 • Montare pe cădiță ori pe pardoseală.
 • Preț accesibil.
 • Design modern.

Click pentru preț!

Cabină de duș reglabilă cu uși glisante Aquaform Variabe

Cabina de dus reglabila cu usi glisante Aquaform VariabeFoarte interesantă este și cabina de duș Aquaform Variabe. Dotări:

 • Cabină de duș reglabilă.
 • Uși glisante.
 • Panou din sticlă de 3 mm.
 • Înălțime 180cm.
 • Sticlă securizată.
 • Preț bun.
 • Design elegant.

Click pentru preț!

Cabină cu cadiță duș rotundă DAMA 818, Sifon

Cabina cu cadita dus rotunda, DAMA 818, Sifon, Sticla Securizata, 100 x 100 x 195 cm, inaltime cada 21 cmȘi ultima recomandare pentru cea mai bună cabină de duș. Dotări:

 • Dimensiuni 100 x 100 x 195 cm.
 • Cădiță inclusă de 21 cm înălțime.
 • Sticlă tratată.
 • Profil din crom.
 • Formă rotundă.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru despre cea mai bună cabină de duș. Vezi aici alte modele.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here