Cea mai bună cadă de baie pentru tine

După ce am vorbit într-un articol anterior despre cabine de duș bune am decis să venim cu un nou articol în care vă prezentăm cum se alege cea mai bună cadă de baie. Asta deoarece nu toată lumea alege o cabină de duș, deoarece preferă să stea câteva zeci de minute sau chiar ore într-o cadă cu apă fierbinte.

Astfel, o cadă de baie bună ne oferă un plus de comoditate și de relaxare iar de aceea atunci când facem o achiziție, nu trebuie să alegem cel mai ieftin produs. O cadă de baie bună ar trebui aleasă cu grijă, deoarece reprezintă o achiziție de durată.

Nu cumpărăm în fiecare an cea mai bună cadă de baie, de aceea atunci când facem o investiție, ar trebui să o facem cu cap.

cea mai bună cadă de baie

Cum se alege cea mai bună cadă de baie – ghidul cumpărătorului

Așadar, atunci când vrei cea mai bună cadă de baie va trebui să ții cont de mai multe aspecte. Printre cele mai importante criterii de urmărit este prețul, materialul, forma, dimensiunile, funcțiile suplimentare plus alte aspecte despre care vom vorbi mai jos.

1.Material

Materialul este un prim aspect important de care să ții cont atunci când vrei o cadă de baie bună. Astfel, un material bun ar trebui să fie atât plăcut, cât și să aibă o calitate și rezistență superioară. De asemenea, materialele bune vor avea și o durată de viață îndelungată.

Fibră de sticlă

Un material popular deja pe piața de căzi de baie, doar că dezavantajul său este legat de rezistență, care nu este una superioară. Astfel, chiar dacă are un cost de achiziție redus, rezistența este și ea mai slabă.

Acrylul

Un alt material foarte popular în ceea ce privește producția căzilor de baie. Vorbim deci despre un material rezistent și ușor, apreciat din toate punctele de vedere. Astfel, puteți alege o cadă de baie din acryl fără a sta prea mult pe gânduri.

Fontă sau oțel

Nu prea avem multe căzi de baie din fontă sau oțel, doar că acestea au niște dotări ce nu pot fi ignorate. Le recomandă o rezistență superioară, însă și prețul dar și greutatea sunt mai mari.

2.Formă și dimensiuni

De regulă, atât forma cât și dimensiunile le vei alege în funcție de spațiul de care dispui în baie dar și după propriile gusturi. Astfel, trebuie să măsori locul unde baia urmează a fi amplasată, dar și să-ți faci o idee în ceea ce privește propriile gusturi. Alegeți totuși o cadă spațioasă unde să vă simțiți cât mai bine.

3.Alte caracteristici

Căzile de baie mai pot fi împărțite pe categorii și în funcție de propriile pretenții. Există căzi de baie simple și obișnuite, dar și modele mai performante care oferă diferite funcții.

Ne referim mai exact la acele căzi de baie cu hidromasaj sau cu jet de apă caldă. Totuși, acestea au un preț desigur mult mai mare, instalarea e ceva mai dificilă, dar și relaxarea e pe măsură.

De asemenea, te poți orienta și către modele care vin cu accesorii incluse sau cu diferite suporturi. Pe scurt, orice detaliu în plus este important.

4.Garanție

Un alt aspect foarte important de verificat este și garanția pe care o are cea mai bună cadă de baie. Vă recomandăm să optați pentru un model care vine cu garanție de minim 12 luni.

Recomandări pentru cele mai bune căzi de baie – păreri de la cumpărători

Așadar, a sosit și partea articolului unde vă oferim recomandări. Mai jos găsiți 3 recomandări de căzi de baie bune.

Cadă de baie Besco Modern

 130x70 cm, material acril, de incastratO primă recomandare este cea din imaginea alăturată. Caracteristici:

 • Capacitate 130 litri.
 • Material acril.
 • Dimensiuni 130x70x52 cm.
 • Suport de montaj inclus.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Cadă de Baie Semirotund Fibrocom Saturn

Pachet Complet - Masca Frontala, Cadru Metalic, Sifon Scurgere si Cada de Baie Semirotund Fibrocom Saturn, 140x90, AcrilFoarte bună este și cada de baie din imaginea alăturată. Dotări:

 • Cadru metalic.
 • Dimensiuni 140×90 cm.
 • Formă semirotundă.
 • Material acril sanitar.
 • Garanție 10 ani.

Click pentru preț!

Cadă de Baie Rectangulară Besco Modern

Și ultima recomandare pentru cea mai bună cadă de baie. Dotări:

 • Dimensiuni 138 x 69.5 x 38.5 cm.
 • Volum 136 l.
 • Material Acril Sanitar.
 • Design plăcut.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru despre cea mai bună cadă. Puteți vedea și alte modele aici.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

 1. Eu imi doresc{atat este spatiu l dispnibil} o cada de baie mica, e modelul trecut in semnatura.
  Dar ma intreb cat de rezistenta o sa fie deoarece eu sunt un tip masiv? stie cineva cum se comporta o cada de baie in timp atunci cand este utilizata de o persoana mai grea ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here