Cea mai bună cafetieră și filtru de cafea

Dacă vrei o cafea delicioasă, atunci ai nevoie de cea mai bună cafetieră. Iar dacă nu știu cum să o cumperi, în rândurile următoare vei găsi un ghid util. De asemenea, voi face și recomandări de cafetiere bune pentru buzunarul tuturor.

Cea mai bună cafetieră nu îți va oferi o cafea la fel de bună precum o face un espressor însă marele său avantaj este acela că are un preț mult mai accesibil decât un espressor. O cafetieră bună costă între 100 și 400 de lei.

Totuși, sfatul meu este să nu alegi numaidecât un model ieftin deoarece s-ar putea să nu fii la fel de mulțumit ca de cea mai bună cafetieră, deoarece un filtru bun are un preț ceva mai mare.

Cea mai vândută cafetieră a anului: Cafetieră Philips Daily Collection HD7470/20

Cafetiera Philips Daily Collection HD7470/20, 1000 W, 1.2 l, 15 cesti, Negru/Inox

Dacă te grăbești și vrei să îți cumperi acum o cafetieră bună, ar trebui să alegi modelul Philips Daily Collection HD7470/20.

Aceasta are o putere de 1000 W și o capacitate de 1.2 litri, echivalentul a 15 cești, suficient pentru familie și vizitatori. Vasul este rezistent și ușor de curățat, fiind din oțel inoxidabil, iar cafetiera Philips mai are și un cronometru integrat. Desigur, funcții speciale mai există, precum sistemul anti-picurare, timer-ul, indicatorul de nivel apă, oprirea automată șamd. Iar prețul este chiar bun, în raport cu calitatea produsului.

Click pentru preț!

Cum să alegi cea mai bună cafetieră

Dacă vrei să îți cumperi cea mai bună cafetieră atunci trebuie să ții cont de următoarele aspecte: putere, capacitatea rezervorului de apă, funcții dar și de design. Mai pe larg însă vorbesc în rândurile următoare.

1.Puterea cafetierei

Cea mai bună cafetieră trebuie să aibă o putere mare, deoarece astfel va prepara mai repede cafeaua. Astfel, puterea trebuie să fie de cel puțin 800 W, iar modelele ieftine au de regulă o putere de 450 W, motiv pentru care cafeaua se prepară mult mai greu.

2.Design

Designul este și el important, iar asta nu numai pentru un aspect plăcut, ci și pentru diferite facilități pe care ți le poate oferi.

De exemplu apa ar trebui să fie ușor de turnat, la fel și suportul pentru filtru ar trebui să fie detașabil pentru a fi ușor de curățat. De asemenea, și dimensiunile sunt de luat în calcul, mai ales dacă ai o bucătărie mică.

3.Capacitatea rezervorului de apă

Pentru că nu vrei să faci cafea de 2-3 ori pentru a avea toată familia și toți musafirii, eu recomand o capacitate de cel puțin 1 litru, deoarece se va dovedi tare bine să ai mereu cafea la îndemână.

De asemenea, dacă cea mai bună cafetieră are un indicator al nivelului de apă, atunci cu siguranță te va ajuta.

4.Numărul de funcții

Chiar dacă vorbim despre un aparat micuț și destul de simplu, numărul de funcții este și el foarte important. De exemplu, ar trebui ca acesta sa aiba un sistem anti-alunecare precum și un sistem de avertizare pentru eventualele probleme.

Dacă are și un timer, atunci vei ști mereu când e gata cafeaua.

cea mai bună cafetieră

Totodată, cea mai bună cafetieră trebuie să aibă și un selector care îți permite să selectezi aromele cafelei, să fie mai moale sau mai tare.

5.Garanție

Garanția este și ea foarte importantă, iar minimul de timp asigurat de garanție ar trebui să fie de cel puțin 2 ani.

Recomandări pentru cea mai bună cafetieră – recomandări de la specialiști în cafea

Așadar, dacă sfaturile de mai sus te-au ajutat și vrei și câteva recomandări de cafetiere bune, atunci ar trebui să alegeți unul din modelele de mai jos:

1.Cafetieră Star-Light CTD-612SS, 1000 W, 1.5 l, Inox

Cafetiera Star-Light CTD-612SS, 1000 W, 1.5 l, InoxO candidată pentru cea mai bună cafetieră este Star-Light CTD-612SS, care are numai păreri bune de la cumpărători.

 • Putere de 1000 W.
 • Capacitate de 1,5 litri.
 • Sistem anti-picurare.
 • Timer și indicator nivel apă.
 • Oprire automată.

2.Cafetieră Philips Intense Collection HD7685/90, 1000W

Cafetiera Philips Intense Collection HD768590, 1000W, 1.2 l, 10 cesti, NegruO altă cafetieră foarte bună este și Philips Intense Collection HD7685/90, care are următoarele dotări:

 • Putere de 1000 W.
 • Capacitate de 1,2 litri.
 • Capacitate cafetieră 12 cești.
 • Sistem anti-picurare și selector aromă.
 • Timer și indicator nivel apă.

3.Cafetieră Russell Hobbs Purple Passion 20133-56

Cafetiera Russell Hobbs Purple Passion 20133-56, 1000 W, 1.25l, 10 cestiA treia mea recomandare pentru cea mai bună cafetieră Russel Hobbs Purple Passion 20133-56. Păreri:

 • Putere de 1000 W.
 • Capacitate rezervor 1,25 litri.
 • Indicator nivel apă.
 • Funcție pause and pour.
 • Filtru detașabil.

Așadar, acestea sunt recomandările mele pentru cea mai bună cafetieră, însă mai puteți vedea și aici alte modele.

DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

 1. Adi, te rog sa imi explici un lucru: ce face mai exact sistemul de anti-picurare?

  • Salut Gabriel. Sistemul anti-picurare îți permite să îți torni o ceașcă de cafea, înainte ca toată cafeaua să fie preparată. Astfel, vei lua vasul, îți pui în cană, iar până nu pui vasul la loc, nu va cădea cafeaua pentru a crea un dezastru, ci doar după ce pui vasul înapoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here