Cea mai bună cameră video auto – pentru șoferi

După cum spuneam, BlogdeCasa.Ro își propune să vină în ajutorul tuturor celor care vor să facă cumpărături și au nevoie de o mână de ajutor. Nu e doar despre electrocasnice ci și despre electronice, de aceea acum vorbim despre cea mai bună cameră video auto.

O cameră video auto bună te va ajuta să ai dovezi împotriva poliției, dacă ai fost pedepsit pe nedrept, te va ajuta să surprinzi evenimente în trafic, precum și să ai dovezi în caz de accident.

Chiar dacă în caz de proces, sunt acceptate doar filmări cu aparate omologate, dacă ai o mașină și conduci mult, ar trebui să-ți iei numaidecât cea mai bună cameră video auto.

De asemenea, dacă vrei o cameră video auto bună care să filmeze imagini de calitate, ar trebui să alegi una HD sau Full HD, chiar dacă îs ceva mai scumpe.

Prețul unei astfel de camere este cuprins între 500 și 1000 de lei, dar prețul crește în funcție de dotări.

BlogdeCasa.Ro te ajută să alegi cea mai bună cameră video auto

Dacă vrei o cameră video auto bună, atunci ar trebui să fii atent la detalii precum rezoluția de filmare, unghiul de filmare, ecranul acesteia, conectivitatea plus alte aspecte despre care vorbim mai jos.

1.Rezoluție

Cu cât rezoluția e mai bună, cu atât calitatea videoclipurilor va fi mai bună totodată. Noi vă recomandăm să alegeți o cameră video auto care să aibă cel puțin rezoluții HD, doar că Full HD vor oferi videoclipuri de o calitate mult mai bună. Rezoluția pentru full HD este de 1080 x 1920 px.

2.Tehnologie

Foarte importantă este și tehnologia folosită de cea mai bună cameră video auto. Majoritatea camerelor au tehnologia WDR, o tehnologie eficientă pentru a surprinde imagini de calitate.

Există chiar și camere care se bazează pe tehnologia LED, având infraroșu și obținând filmări bune chiar și noaptea.

3.Unghiul de filmare

Unghiul de filmare ar trebui să fie cât mai mare, astfel încât în filmare să fie cuprinse cât mai multe aspecte. O cameră video auto bună ar trebui să aibă un unghi de cel puțin 130 de grade. Un model de top va avea un unghi cât mai mare și îți va oferi posibilitatea de a alege unghiul de la setări.

4.Stabilizator

Drumurile noastre sunt așa cum sunt, mai multe gropi decât asfalt, iar de aceea ar trebui să alegi o cameră video auto care să aibă un senzor bun, care să funcționeze cu ajutorul unui electromagnet, astfel încât imaginea să fie mereu stabilă.

5.Caracteristici

Dacă vrei să obții un videoclip de calitate superioară atunci ar trebui să optezi pentru un model care să dispună și de un microfon și de difuzor totodată. Iar pentru a transfera ușor filmările făcute, ar trebui să ai câteva porturi precum mini USB, mini HDMI sau ieșire AV.

Iar dacă tot vrei să ai și un GPS însă fără să faci o achiziție în plus, există camere video auto cu GPS. De asemenea, cea mai bună cameră video auto ar trebui să fie dotată cu accesorii pentru prinderea aparatului, un încărcător de mașină precum și un cablu pentru a transfera videoclipurile pe PC.

6.Garanție

Iar în final mai trebuie doar să vă zicem că ar trebui să alegeți un model care să dispună de o garanție de minim 2 ani astfel încât să nu existe costuri suplimentare pentru reparații în cazul în care apar defecțiuni.

BlogdeCasă.Ro vă recomandă cele mai bune camere video auto – pentru șoferii care conduc mult

Dacă ești mult timp la volan și vrei o cameră video auto bună însă nu știi ce să alegi, ai câteva recomandări mai jos:

Cameră auto DVR auto PNI Silver Cloud Voyager S1200

, Full HD 1080p, display 3'', card de memorie 8GB Class 10 + AdaptorO primă recomandare este PNI Silver Cloud Voyager S1200. Dotări:

 • Full HD 1080p.
 • Display de 3 inch.
 • Card de memorie de 8 gb inclus.
 • Unghi de 170 de grade.
 • Microfon. 
 • Micro USB, mini HDMI și Suport parbriz.

Click pentru preț!

Cameră Auto DVR cu GPS incorporat Mio Mivue 658

Camera Auto DVR cu GPS incorporat Mio Mivue 658, WiFi, H.264, 2.7" Touch-screenUn model cu GPS, foarte bun, Mio Mivue 658. Dotări:

 • Extreme HD.
 • GPS.
 • 2.7 inch ecranul.
 • WiFi integrat.
 • Stocare pe microSD.
 • Suport de prindere.

Click pentru preț!

Cameră Auto DVR 2Drive EXECUTIVE

Camera Auto DVR 2Drive EXECUTIVE 3.5" Full HD, cu card de memorie Kingston microSDHC 8GB, Class 10 + AdaptorIar ultima recomandare este camera video auto DVR 2Drive Executive. Dotări:

 • Filmare Full HD.
 • Ecran de 3.5 inch.
 • Stocare microSD de maxim 32 GB.
 • Unghi de 170 grade.
 • Microfon.

Click pentru preț!

Așadar, acestea sunt recomandările noastre pentru cea mai bună cameră video, iar dacă doriți să vedeți și alte modele, atunci intrați pe acest magazin.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here