Cea mai bună canapea extensibilă pentru tine

Continuăm seria de articole despre mobilier cu acest ghid de cumpărături unde vă prezentăm cum se alege cea mai bună canapea extensibilă pentru tine. Astfel, mai jos veți găsi sfaturi pentru o achiziție de succes, dar și recomandări de canapele bune și frumoase.

Începem prin a spune că nu e foarte ușor să alegi o canapea extensibilă bună, deoarece vorbim despre o achiziție importantă și pe termen lung, de aceea alegerea ar trebui să fie făcută cu cap.

Astfel, canapeaua extensibilă oferă atât confort cât și stil unei camere. De asemenea, nu putem ignora utilitatea unei canapele extensibile bune, care ziua poate fi folosită pentru a te uita la televizor, iar noaptea pe post de pat. Pe scurt, vei face economie de spațiu.

cea mai bună canapea extensibilă

Cum se alege cea mai bună canapea extensibilă – ghidul BlogdeCasa.Ro

Așadar, dacă ai decis să-ți iei și tu cea mai bună canapea extensibilă și nu știi cum să o alegi, noi te vom ajuta. Mai exact, în rândurile următoare îți vom oferi mai multe sfaturi care te vor ajuta să faci o alegere perfectă.

1.Dimensiuni

Dimensiunile reprezintă mereu un criteriu după care să alegi mobilierul. Asta deoarece cu siguranță dispui de un anumit spațiu unde vei amplasa canapeaua extensibilă, astfel încât nu trebuie să îți iei o canapea mai mare sau mai mică, ci una care să se potrivească bine.

Astfel, nu ignora niciodată dimensiunile. De asemenea, fii atent la dimensiunile inițiale ale canapelei și cele obținute după ce a fost extinsă.

2.Formă

Un alt aspect pe care nu îl poți observa este forma canapelei extensibile. În acest sens ai de ales între o mulțime de variante. Vei găsi canapele modulare, rectangulare, în stil englezesc sau franțuzesc, precum și colțare sau canapele secționale.

Alegerea o vei face desigur în funcție de propriile gusturi dar și de spațiul unde vei pune canapeaua.

3.Cadru

Dar să nu uităm nici de cadrul pe care îl are cea mai bună canapea extensibilă, deoarece aceasta reprezintă structura de bază. Astfel, ar trebui ca materialele să fie de calitate, recomandarea noastră fiind lemnul și fierul. Asta deoarece vorbim despre două materiale de calitate și rezistente totodată. Chiar dacă plăcile de pal au un preț mai accesibil, rezistența este și ea mai mică.

Astfel, atunci când cumpărați o canapea extensibilă nu trebuie să faceți economie de bani pentru a lua un material prost.

În ceea ce privește sistemul de extensie, recomandarea noastră este să optați pentru un model care să dispună de un sistem de extensie de calitate, la rândul său, pentru a nu risca o uzură prematură.

4.Șezut

Însă nu numai materialele din care a fost făcută structura sunt importante. Ci trebuie să fim atenți și la tipul de șezut. De regulă întâlnim canapele cu arcuri, cu perne și bureți, sau șezut din spumă cu memorie. Majoritatea modelelor au un sistem cu arcuri, dar există și destule modele cu bureți. Cele mai comode sunt desigur cele cu spumă memory.

De neignorat este și umplutura pernelor, care poate fi cu puf natural sau artificial. De regulă, puful natural este mult mai scump, dar și confortul este unul superior.

5.Material exterior

Unul dintre ultimele aspecte de care trebuie să ții cont este materialul exterior. Pe lângă comoditate și aspect plăcut, acestea ar trebui să poată fi și ușor de curățat. Pe piață întâlnim canapele cu materiale exterioare precum bumbacul și inul (greu de curățat dar plăcute), sintetice care sunt ușor de curățat, dar și un material superior precum pielea naturală.

De asemenea, în acest sens trebuie să țineți cont și de aspectul canapelei, pentru a se potrivi cu camera și gusturile voastre.

6.Spații de depozitare

Unele modele oferă și anumite spații de depozitare acolo unde poți ține pilota, pernele sau alte obiecte. Acestea sunt foarte utile pentru a face economie de spațiu.

Iar în final, mai trebuie să vă spunem doar să alegeți o canapea extensibilă bună care să aibă o garanție de minim 2 ani.

Cele mai bune canapele extensibile – recomandările cumpărătorilor

Așadar, a sosit și partea unde vă oferim recomandări. Mai jos găsiți deci 3 canapele extensibile de calitate, ce merită fiecare leu din prețul lor.

Canapea extensibilă Kring Betty

Canapea extensibila Kring Betty, Gri, 230 x 90 cm -107 x 43-88 cmO primă recomandare este canapeaua extensibilă Kring Betty. Dotări:

 • Material exterior bumbac și poliester.
 • Culoare gri/maro.
 • Structură din lemn.
 • Accesorii din metal.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Canapea extensibilă bună Alpha

Canapea Alpha ,228 x 102 x 95 cm; pat 145x190 cmFoarte bună este și această canapea. Dotări:

 • Material exterior textil.
 • Structură lemn fag și pal.
 • Culoare bej/maro.
 • Saltea cu arcuri și bureți.
 • Bordură din piele.

Click pentru preț!

Canapea extensibilă Roxy

Canapea extensibila Roxy, 200x160 cm NegruȘi ultima recomandare pentru cea mai bună canapea extensibilă. Dotări:

 • Material exterior stofă.
 • Culoare neagră.
 • Structură din lemn masiv și pal.
 • Plasă de arcuri și spumă.
 • Ladă depozitare.
 • Sistem extensie pe role. 

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru despre cea mai bună canapea extensibilă. Puteți vedea și alte modele aici.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here