Cea mai bună centură de slăbit pentru tine

Dacă vrei să slăbești, noi ne-am propus să te ajutăm. Astfel, după ce am vorbit despre biciclete electrice pentru fitness bune, acum vom face și un articol despre cea mai bună centură de slăbit, foarte utilă.

Există foarte multe discuții pe forumuri despre centurile de slăbit, însă noi credem că aceasta este foarte utilă atunci când vrei să slăbești. Totuși, nu te baza doar pe centura de slăbit ci alege să faci și sport dar și să ai o alimentație corectă.

Iar despre centura de slăbit ar mai trebui să știi că nu e deloc scumpă, prețul acesteia fiind de la 50 de lei și crescând în funcție de caracteristicile tehnice.

cea mai bună centură de slăbit

BlogdeCasa.Ro te ajută să alegi cea mai bună centură de slăbit

Atunci când vrei să-ți iei cea mai bună centură de slăbit va trebui să urmărești mai multe aspecte. De aceea noi te vom ajuta cu sfaturi mai jos:

1.Tipul centurii de slăbit

Există mai multe tipuri de centuri de slăbit, iar tu va trebui să stabilești mai întâi ce tip de centură dorești. Vă prezentăm însă principalele tipuri de centuri de slăbit mai jos, pentru ca alegerea voastră să fie cât mai ușoară:

Centură de slăbit de tip fitness: de regulă cele mai accesibile modele și mai simple totodată. Acestea au fost realizate din neopren, care reține temperatura corpului, un material ce se așează foarte bine pe talie. Apoi, aceasta creează un efect de saună. Aveți însă grijă să nu o purtați perioade îndelungate de timp, deoarece pot apărea iritații.

Centuri de slăbit de tip saună: acestea sunt dotate cu un aparat ce oferă încălzire de până la 65 de grade, creând deci tot un efect de saună, însă dacă în cazul centurii de mai sus trebuia să faci mișcare atunci când puneai centura, în acest caz poți să nu faci efort. De asemenea, pentru un control mai ușor acestea sunt dotate și cu o telecomandă.

Centuri de slăbit cu masaj: acestea au un motor care emite vibrații, astfel încât apoi mușchii se contractează. Avantajul acestui tip e că majoritatea modelelor pot fi folosite în mai multe zone ale corpului.

2.Zona corpului

Un alt aspect foarte important este zona corpului unde va fi folosită centura de slăbit. De obicei principala zonă este talia, doar că sunt și modele ce pot fi folosite la picioare sau chiar la spate.

3.Trepte de temperatură plus programe

Cea mai bună centură trebuie să fie dotată numaidecât cu mai multe programe care să te ajute să slăbești mai ușor, sau să suporți mai ușor centura respectivă. De asemenea, treptele de temperatură ar trebui alese după bunul plac.

4.Alte aspecte

Un alt aspect de care să ții cont atunci când vrei cea mai bună centură de slăbit este și alimentarea. De regulă, majoritatea modelelor funcționează cu un acumulator ce are o autonomie de 30-60 minute. Cu siguranță o centură de slăbit cu alimentare la rețea nu ar fi prea comodă.

De asemenea, funcția de oprire automată nu va permite apariția iritațiilor, deoarece o centură bună se va opri singură după un anumit interval de timp.

Mărimea este și ea un aspect pe care nu îl poți ignora, cu toate că majoritatea modelelor au o mărime universală.

5.Timer și garanție

De asemenea, pentru a nu sta prea mult cu cea mai bună centură de slăbit pentru tine și pentru a nu risca apariția unor iritații, atunci un timer te va ajuta foarte mult. Poți folosi desigur și telefonul în acest sens. Iar un ultim aspect de care ar mai trebui să ții cont este garanția, care nu ar trebui să fie mai mică de 2 ani.

Centură Masaj Efect Saună Rovera Vibro-Sauna

Centura Masaj Efect Sauna Rovera Vibro-SaunaO primă recomandare este centura Rovera Vibro-Sauna. Dotări:

 • Centură de fitness.
 • Partea inferioară/superioară.
 • Oprire automată după 15 minute.
 • Temperatură reglabilă.
 • Mărime universală.

Click pentru preț!

Centură pentru slăbit neopren Tunturi

Centura pentru slabit neopren TunturiFoarte bună este și centura pentru slăbit Tunturi. Dotări:

 • Centură de tip fitness.
 • Pentru partea superioară.
 • Preț accesibil.
 • Review-uri bune.

Click pentru preț!

Centură pentru slăbit Rio, SUTH

Centura pentru slabit Rio, SUTHȘi ultima recomandare pentru cea mai bună centură de slăbit. Dotări:

 • Control temperatură.
 • Timer.
 • Telecomandă cu fir.
 • Tip fitness.
 • Centură pentru coapse inclusă.

Click pentru preț!

Așadar, acestea sunt recomandările noastre pentru cea mai bună centură de slăbit. Dar dacă vreți să vedeți și alte centuri, atunci le puteți vedea aici.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

 1. Din cate stiu, asta cu centurile de slabit e cu dus si intors. Conteaza poate 90% ce mananci si ce stil de viata ai. Daca stai in pat si te uiti la televizor, purtand centura, nu cred ca ai rezolvat mare lucru.

  • Asta e de la sine înțeles. noi recomandăm centura alături de un stil de viață sănătos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here