Cea mai bună combină frigorifică – ghidul cumpărătorului

Vorbeam tot astăzi despre frigidere cu 2 uși și făceam la un moment dat o comparație cu cea mai bună combină frigorifică. M-am mai gândit puțin și am zis că merită și combinele frigorifice un ghid al cumpărătorului precum recomandări de cele mai multe modele, așa că iată-mă că acum public acest articol.

În rândurile următoare veți găsi un ghid al cumpărătorului pentru a alege cea mai bună combină frigorifică, informații prețioase, precum și mai multe recomandări de combine bune la finalul articolului.

O combină frigorifică este esențială pentru a avea mereu alimente proaspete la îndemână precum și pentru ca mâncarea să își păstreze gustul la fel de bun ca atunci după ce a fost gătită.

Combina frigorifică cu cel mai bun raport preț/calitate: Arctic ANK275+

Combina frigorifica Arctic ANK275+, 262 l, Clasa A+, H 170.5 cm, Alb

Click pentru preț!

Dacă vrei o combină frigorifică bună dar care să aibă și un preț bun, ar trebui să alegi Arctic ANK275+. Aceasta are o capacitate de 262 de litri, clasa este A+ iar prețul de aproximativ 1320 de lei. De asemenea, avem la dispoziție 3 rafturi și 4 suporturi pe ușă, precum și un compartiment pentru fructe și legume. Congelatorul este structurat și el în 3 compartimente, iar livrarea este gratuită.

Cum alegi cea mai bună combină frigorifică

O combină frigorifică bună este dotată cu mai multe compartimente care nu permit mirosurilor să se amestece, un sistem de dezghețare automată pentru a scăpa de niște eforturi foarte urâte precum și un sistem no frost pentru a nu apărea deloc gheața.

În rândurile următoare vă voi prezenta criteriile importante de care trebuie să ții cont numaidecât atunci când cumperi cea mai bună combină frigorifică.

cea mai bună combină frigorifică

1.După volum

La fel cum spuneam și în cazul frigiderelor cu 2 uși, volumul este criteriul principal la care trebuie să vă uitați. Cu cât este mai mare, cu atât puteți stoca mai multe alimente. Iar dacă vă temeți de consumul de energie, ar trebui să știți că acesta nu crește foarte mult în funcție de capacitate, deci ar trebui să nu vă mai gândiți la costuri.

Acordați cât mai multă atenție structurii interiorului deoarece, după cum bine spuneam și mai sus, trebuie să aveți la îndemână cât mai multe compartimente atât pentru o depozitare cât mai organizată cât și pentru ca alimentele să nu-și adopte mirosurile sau gusturile.

2.După sistemul de dezghețare

Cu siguranță mulți dintre noi au amintiri neplăcute cu dezghețarea frigiderului, însă ar trebui să știți că majoritatea combinelor frigorifice noi nu mai trebuie dezghețate manual. Asta deoarece au fie un sistem de dezhețare automată sau chiar un sistem de răcire no frost, motiv pentru care gheața nu își mai face apariția.

Astfel, dacă doriți să vă cumpărați cea mai bună combină frigorifică, eu vă recomand să vă luați una cu sistem de răcire no frost.

3.După alte criterii

Cele de mai sus sunt printre cele mai importante criterii de care să țineți cont pentru a găsi cea mai bună combină frigorifică, însă mai sunt și alte aspecte ce trebuie luate în considerare dacă doriți o combină cât mai bună.

 • numărul de compresoare: există combine cu 2 compresoare, ceea ce e foarte ok deoarece puteți regla temperaturi diferite pentru frigider și congelator. Ba chiar puteți opri unul dintre ele atunci când e gol și nu îl folosiți.
 • după structură: spuneam și mai sus că trebuie să optați pentru o combină frigorifică structurată cât mai bine.
 • structura congelatorului: nu mulți se uită și la structura congelatorului, cu toate că și acesta ar trebui organizat cât mai bine.
 • indicatoare: în mod normal, cele mai bune combine frigorifice au un indicator care ne anunță când temperatura a atins nivelul optim. Acesta ar putea fi la fel de bine un criteriu de selecție a celor mai bune combine frigorifice.
 • dispensor de apă sau gheață: la fel cum ziceam și la frigidere, este foarte util un dozator de apă sau de gheață, mai ales în zilele de vară.
 • sistem anti bacterian: pentru alimente mereu proaspete și sănătoase, o combină frigorifică bună trebuie să aibă și un sistem anti-bacterian.
 • uși reversibile: pentru că unele bucătării sunt structurate diferit, ușile reversibile ne vor ajuta să alegem sensul de deschidere a ușilor frigiderului.

4.Preț și garanție

Cea mai bună combină frigorifică o puteți alege și după garanție, care mai nou poate fi și de 5 ani, însă care ar trebui să fie de cel puțin 2 ani, precum și după bugetul de care dispuneți.

Cele mai bune combine frigorifice – modele și recomandări

Așadar, dacă după ce ați citit ghidul cumpărătorului de mai sus și vă doriți să cumpărați cea mai bună combină frigorifică, atunci ar trebui să alegeți unul dintre modelele mai jos. Sunt doar modele recomandate de experți și cumpărători:

1.Combină frigorifică Arctic ANK305+

Combina frigorifica Arctic ANK305+Și în cazul combinelor frigorifice primul model de top este unul Arctic, mai exact ANK305+.

 • Capacitate mare de 291 litri.
 • Clasa A+.
 • Termostat ajustabil.
 • Uși reversibile.
 • Compartiment pentru legume.
 • Garnitură antibacteriană.

Click pentru preț!

2.Combină frigorifică Beko DBK 386 WDR+

Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+Una dintre cele mai bune combine frigorifice este Beko DBK 386 WDR+, iar mai jos aveți câteva motive:

 • Capacitate de 331 de litri.
 • Funcții și sisteme pentru alimente mereu proaspete.
 • Voice recorder.
 • Protecție antibacteriană.
 • Număr mare de compartimente.

Click pentru preț!

3.Combină Frigorifică Arctic ANK366NF+

Arctic ANK366NF+Închei lista de 3 cele mai bune combine frigorifice cu combina Arctic ANK366NF+:

 • Sistem NoFrost.
 • Capacitate de 321 de litri.
 • Clasa A+.
 • Energy Saver.
 • Număr mare de funcții.
 • Ventilator.

Click pentru preț!

Așadar, acestea sunt recomandările mele pentru cea mai bună combină frigorifică, și vă amintesc că le-am ales în principal după recomandările cumpărătorilor. Dacă doriți să vedeți și alte modele, veți găsi aici o listă de combine frigorifice bune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here