Cea mai bună combină frigorifică incorporabilă

Te-ai întrebat vreodată care e cea mai bună combină frigorifică incorporabilă? Dacă da, și dacă vrei una, acest articol te va ajuta să o alegi. Asta deoarece vom vorbi despre combine frigorifice bune.

Avantajul unei combine frigorifice incorporabile bune este acela că te ajută să păstrezi un design plăcut al bucătăriei, mai ales dacă și restul electrocasnicelor sunt tot de tip incorporabil, iar dacă nu.. poți citi acest articol despre cuptoare electrice incorporabile.

Iar o combină frigorifică incorporabilă nu e cu mult mai scumpă spre deosebire de modelele clasiceprețul începe de la 1500 de lei și poate crește în funcție de specificații.

cea mai bună combină frigorifică incorporabilă

Cum se alege cea mai bună combină frigorifică incorporabilă – Ghidul BlogdeCasa.Ro

Așadar, dacă ai decis să-ți iei o combină frigorifică incorporabilă bună, atunci ar trebui să ții cont de câteva aspecte importante precum dimensiunile, caracteristici, capacitate șamd. Despre acestea vom vorbi pe scurt în rândurile următoare:

1.Capacitate și dimensiuni

De fiecare dată vom vorbi despre capacitate și despre dimensiuni la același punct. Asta deoarece în funcție de capacitate vor crește și dimensiunile.

Fiind vorba despre un aparat incorporabil, ar trebui să ții cont de dimensiuni, pentru ca acestea să se potrivească cu mobilierul. De asemenea, capacitatea o vei stabili în funcție de nevoi.

Nu uita să fii atent și la capacitatea congelatorului, deoarece de regulă acest detaliu este prezentat separat.

Pe lângă capacitate, ar trebui să cauți cea mai bună combină frigorifică incorporabilă care să dispună și de o structură a interiorului bine organizată. Mai exact, o combină frigorifică bună ar trebui să aibă mai multe compartimente pentru diferite tipuri de alimente. Compartimentele ar fi ideal să poată fi îndepărtate – pentru a depozita alimente mai mari – dar și să poți selecta temperaturi diferite pentru anumite nivele.

2.Caracteristici generale

Foarte importante sunt și aspecte precum nivelul de zgomot, care nu ar trebui să fie prea mare (noi vă recomandăm cel mult 50 dB). De asemenea, ar trebui să căutați un model cu ușă reversibilă, astfel încât să poți alege în ce direcție să se deschidă, pentru a avea spațiu.

O altă recomandare ar fi aceea să căutați o combină frigorifică care să dispună de tehnologia no frost atât pentru frigider cât și pentru congelator, iar dacă nu are această tehnologie, măcar cea de dezghețare automată să existe. De asemenea, dezghețarea automată ar trebui să fie disponibilă atât pentru frigider, cât și pentru congelator.

Consumul este un alt aspect de verificat, iar o combină frigorifică incorporabilă bună ar trebui să facă parte cel puțin din clasa energetică A.

3.Funcții disponibile

Am vorbit mai sus despre Funcția NoFrost, doar că aceasta nu este singura ce ar trebui să fie prezentă atunci când vorbim despre cea mai bună combină frigorifică incorporabilă.

De asemenea, mâncarea ar trebui să fie păstrată cât mai bine, iar acest lucru poate fi posibil cu ajutorul unor funcții precum funcția de ionizare sau sistemul antibacteria.

De asemenea, vorbeam mai sus despre posibilitatea de a seta temperaturi diferite pentru mai multe zone. Această tehnologie poartă numele de Multiple zone, iar tot în acest sens BlogdeCasa.Ro vă recomandă să alegeți un model care oferă lumină albastră pentru compartimentul de fructe și legume, deoarece astfel rămân mereu proaspete.

O funcție de răcire rapidă a congelatorului ar fi și ea utilă, la fel și o funcție eco menită să te ajute să faci economii.

4.Garanție

Vorbim despre o achiziție importantă și ce se face pe termen lung, iar de aceea ar trebui să optezi pentru cea mai bună combină frigorifică incorporabilă care are o garanție de minim 24 de luni, sau chiar mai mult.

BlogdeCasa.Ro recomandă: cele mai bune combine frigorifice incorporabile

Așadar, dacă vrei una dintre cele mai bune combine frigorifice incorporabile și nu știi ce anume să alegi, atunci ar trebui să vezi recomandările noastre de mai jos:

Combină frigorifică incorporabilă Liebherr ICUNS 3314

Combina frigorifica incorporabila Liebherr ICUNS 3314, capacitate 262 l, NoFrost, clasa energetica A++O primă recomandare este Liebherr ICUNS 3314. Dotări:

 • Capacitate 262 de litri.
 • NoFrost.
 • Clasa A++.
 • Dezghețare automată frigider și congelator.
 • Super-congelare.
 • 20 ore autonomie fără curent.

Click pentru preț!

Combină frigorifică incorporabilă Whirlpool ART 7811

Combina frigorifica incorporabila Whirlpool ART 7811 A+, 6th Sense, 275 l, H 184, Clasa A+Foarte bună este și combina frigorifică Whirlpool ART 7811. Dotări:

 • Al 6-lea simț.
 • Capacitate de 275 de litri.
 • Clasa A+.
 • Dezghețare automată frigider.
 • Super-răcire.
 • Antibacterii.

Click pentru preț!

Combină frigorifică incorporabilă Bosch KIS87AF30

Combina frigorifica incorporabila Bosch KIS87AF30, 272 l, Clasa A++, H 177 cmIar ultima recomandare pentru cea mai bună combină frigorifică incorporabilă este un model Bosch. Dotări:

 • Capacitate de 272 de litri.
 • Clasa A++.
 • Dezghețare automată frigider.
 • 6 funcții utile.
 • 26 ore autonomie fără curent.

Click pentru preț!

Așadar, acestea sunt recomandările mele pentru cea mai bună combină frigorifică incorporabilă, iar dacă doriți să vedeți și alte modele bune, atunci ar trebui să vizitați acest link.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here