Cea mai bună comodă pentru tine

Continuăm seria articolelor despre mobilier iar de data aceasta vom vorbim despre cea mai bună comodă. Mai exact, vă vom spune cum se alege o comodă bună precum și care sunt cele mai bune recomandări. Pe scurt, vă oferim un ghid complex de cumpărături care să vă ajute să faceți cea mai bună alegere.

O comodă bună este utilă în orice casă, indiferent de camera unde o vei monta, iar asta deoarece te va ajuta să oferi mai mult stil unei camere dar și să îți organizezi spațiul cât mai bine.

cea mai bună comodă

Cum se alege cea mai bună comodă – sfaturile BlogdeCasa.Ro

Atunci când vrei cea mai bună comodă pentru a avea mai mult spațiu de depozitare, trebuie să ții cont de mai multe caracteristici. Astfel, în acest articol îți vom oferi sfaturi despre cum se alege o comodă bună, prezentându-ți principalele aspecte de care trebuie să ții cont atunci când cumperi comodă.

Înainte de toate însă trebuie să apreciem faptul că o comodă reprezintă un obiect de mobilier foarte plăcut și foarte util, chiar dacă prețul e redus.

Astfel, într-o comodă poți să păstrezi diferite lucruri economisind deci foarte mult spațiu. Iar deasupra poți ține televizorul, o lampă sau chiar alte obiecte. Pe scurt, foarte multă utilitate.

1.Materiale

Așa cum am zis de fiecare dată când am vorbit despre diferite obiecte de mobilier, materialul din care au fost făcute este foarte important. Asta deoarece un material de calitate asigură o rezistență superioară precum și o durată de viață mare, ceea ce e foarte ok deoarece vorbim despre o achiziție pe termen lung.

Astfel, atunci când cumperi cea mai bună comodă nu trebuie să te zgârcești la bani, ci mai degrabă să dai cu 100-200 de lei mai mult pentru un plus de calitate.

Noi vă recomandăm să optați pentru materiale de calitate precum este lemnul masiv, chiar dacă are un preț ceva mai ridicat, aspectul fiind unul foarte elegant. Lemnul de fag, de stejar, cireș, plop sau nuc, este cel mai apreciat.

Există și alte variante precum comodele din MDF, care sunt ok ca durabilitate și ca aspect, iar prețul e și el mai accesibil. Preț accesibil au și comodele din PAL, doar că rezistența nu este aceeași. Mai sunt și alte materiale din care poate fi făcută cea mai bună comodă, doar că acestea de mai sus sunt cele mai folosite.

2.Utilitate

Spuneam și mai sus că vorbim despre un obiect de mobilier care oferă foarte multă utilitate. De aceea acest aspect nu este deloc de ignorat.

Astfel, trebuie să stabilești mai întâi motivele pentru care îți cumperi o comodă, ce obiecte vrei să depozitezi în ea, ce rol va avea șamd. Astfel, vei decide și câte sertare sau rafturi îți trebuie, dacă ai nevoie de o oglindă, iar dacă e pentru copii, atunci cu siguranță va avea un aspect mai animat. Desigur, o comodă pentru TV trebuie să aibă spațiu suficient pentru depozitarea televizorului sau a boxelor.

Tot în ceea ce privește depozitarea, vă recomandăm să optați pentru o comodă care să dispună de cât mai mult spațiu pentru depozitare, astfel încât să te ajute cât mai mult.

3.Dimensiuni și aspect

Un ultim aspect de care trebuie să ții cont este legat de dimensiuni și aspect. În acest sens trebuie să verifici locul de care dispui pentru a amplasa comoda, astfel încât să se potrivească. De asemenea, aspectul îl vei alege în funcție de propriile gusturi dar și de restul decorului al camerei.

4.Garanție

La final, cea mai bună comodă ar trebui să vină cu o garanție de cel puțin 12 luni, sau chiar de 24 de luni. 

BlogdeCasa.Ro îți spune care sunt cele mai bune comode

Așadar, a sosit și timpul să vă oferim recomandări pentru cele mai bune comode. Mai jos veți găsi 3 comode bune cu un raport preț/calitate excelent pe care le poți cumpăra fără a sta pe gânduri.

Comodă May, Tvilum

Comoda May, Tvilum 5 sertare, 72 x 30 x 108 cmO primă recomandare este comoda May Tvilum. Caracteristici:

 • 5 sertare.
 • Dimensiuni 72 x 30 x 108 cm.
 • Material Pal Melaminat.
 • Design plăcut.
 • Preț accesibil.

Click pentru preț!

Comodă Nepo Rtv2D, Wenge

Comoda Nepo Rtv2D, Wenge, 42,5 x 138,5 x 46,5cmIar dacă vrei o comodă pentru televizor, ar trebui să vezi acest model. Caracteristici:

 • Dimensiuni 42,5 x 138,5 x 46,5cm.
 • Structură din plăci aglomerate din lemn.
 • Culoare wenge.
 • Preț accesibil.
 • Design plăcut.

Click pentru preț!

Comodă Ibiza, Finisaj Samoa King/Havana

Comoda Ibiza, Finisaj Samoa King/Havana, 83x120x45 cmȘi ultima recomandare pentru cea mai bună comodă. Caracteristici:

 • Material Pal.
 • Dimensiuni 82 x 120 x 45 cm.
 • Culoare Samoa King/Havana.
 • Design retro.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru despre cea mai bună comodă. Pentru a vedea și alte comode bune, accesează acest link.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here