Cea mai bună cutie poștală pentru corespondență

Dacă visai de multă vreme să te muți la casa ta, iar acum în sfârșit ai primit cheile și faci cumpărături pentru noua casă, atunci cu siguranță sentimentul e superb. Este foarte plăcut să cumperi chestii pentru acel loc care e numai al tău, de a ceea pentru acest articol m-am gândit să pregătesc un ghid despre cum se alege cea mai bună cutie poștală.

Deseori este ignorată cutia poștală, însă aceasta este necesară dacă dorești să primești corespondența într-un mod sigur și organizat. De cele mai multe ori, căsuțele din scara blocului sunt varză, nu se pot încuia șamd. De aceea am decis să propun achiziția unei cutii poștale bune.

Cea mai bună cutie poștală pentru tine: HomeDesignMailbox HDM-310-Maro

Dacă nu ai timp să citești sfaturile de mai jos și vrei rapid o cutie poștală bună, eu îți recomand acest model:

Cutie postala HomeDesignMailbox HDM-310-Maro

O cutie poștală simplă și accesibilă ca preț, dar care are un design foarte drăguț. Aceasta a fost realizată din tablă și oțel, iar securitatea este asigurată de un cilindru cu cheie. Astfel, nimeni nu va avea acces la corespondența ta. Plicurile pot fi introduse prin partea frontală. În ceea ce privește dimensiunile, acestea sunt de 370x210x70 mm.

Click pentru preț!

Cum se alege o cutie poștală bună – ghidul BlogdeCasa.Ro

Așadar, dacă ai decis să-ți iei o cutie poștală bună și nu știi ce aspecte să urmărești, noi te vom ajuta. Mai jos îți prezint deci principalele aspecte de care trebuie să ții cont atunci când vrei cea mai bună cutie poștală.

1.Locul de montare

Un prim aspect la care va trebui să te gândești este unde vei monta cutia poștală. Asta deoarece există cutii poștale pentru interior cât și pentru exterior. Dacă stai la bloc, este foarte probabil să o montezi în scara blocului. În schimb, dacă locuiești la casă atunci o vei monta la poartă.

Aceste aspecte sunt importante deoarece în exterior trebuie să folosești o cutie poștală cu materiale rezistente la precipitații, precum și care să nu permită ploii să ajungă în interior.

cea mai bună cutie poștală

De asemenea, locul de montare este și el important pentru a alege între cutii poștale cu stâlp sau cu suport solid. Acest aspect îl vei stabili tot în funcție de locul montării.

2.Fanta și ușița pe aceeași parte, ori părți opuse?

Dacă stai la bloc este foarte probabil să optezi pentru o cutie poștală care va avea fanta și ușa pe aceeași parte, deoarece va fi amplasată pe perete. Sunt însă și modele, cele pentru exterior de regulă, care au fanta pe o parte, iar ușa pe partea opusă. Astfel, vei avea acces la corespondență fără să ieși din curte.

3.Un model incorporabil?

Există uși care permit montarea unei cutii poștale astfel încât să primești plicurile direct în casă. Desigur, aceste modele sunt ceva mai expensive iar instalarea este mai dificilă. Dacă nu vrei să te complici prea mult, poți opta pentru un model clasic.

4.Material și dimensiuni

Dacă nu optezi pentru un model de exterior, nu este chiar foarte-foarte important materialul cutiei poștale. Totuși, dacă vrei un model de exterior, atunci cel mai ok material este oțelul galvanizat. Și modelele din lemn sunt ok pentru exterior, doar că trebuie tratate din când în când.

În ceea ce privește dimensiunile, acestea le vei alege după propriile preferințe. Dacă primești deseori plicuri – ceea ce e puțin probabil – atunci alege un model mai spațios.

De asemenea, designul îl vei alege după propriile gusturi.

BlogdeCasa.Ro vă recomandă cele mai bune cutii poștale

Mai jos am pregătit special pentru tine 3 cutii poștale bune la prețuri decente. Raportul preț/calitate este și el unul foarte bun, deci poți cumpăra cu încredere.

Cutie poștală HomeDesignMailbox HDM-1610-Anthracit

Cutie postala HomeDesignMailbox HDM-1610-AnthracitO primă recomandare este modelul din imaginea alăturată. Caracteristici:

 • Material oțel galvanizat.
 • Poate fi folosită la exterior.
 • Amplasare perete sau gard.
 • Securitate cilindru cu cheie.
 • Design plăcut.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Cutie poștală perete HomeDesignMailbox HDM-1810-Alb

Cutie postala perete HomeDesignMailbox HDM-1810-AlbIar dacă vrei o cutie poștală albă, ar trebui să alegi acest model. Caracteristici:

 • Oțel foarte rezistent.
 • Montare interior sau exterior.
 • Securitate cilindru cu 2 chei.
 • Preț bun.
 • Design plăcut.

Click pentru preț!

Cutie poștală HomeDesignMailbox HDM-1010-Inox

Cutie postala HomeDesignMailbox HDM-1010-InoxȘi ultima recomandare pentru cea mai bună cutie poștală. Caracteristici:

 • Închidere cilindrică cu cheie.
 • Material inox.
 • Preț accesibil.
 • Design plăcut.
 • Montare pe perete/gard.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul meu despre cea mai bună cutie poștală. Poți vedea mai multe model aici.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here