Cea mai bună dronă pentru tine

Dronele au devenit printre cele mai căutate gadgeturi, motiv pentru care am decis să le dedicăm și noi un articol. Mai exact, în acest articol vă vom spune cum se alegea cea mai bună dronă. Vă vom oferi mai multe sfaturi pentru o achiziție de succes, dar și recomandări la final de articol.

Dronele sunt folosite adesea pentru a obține fotografii sau videoclipuri de mare calitate, de la o înălțime foarte mare. De asemenea, o dronă performantă poate chiar transmite imagini live, astfel încât să ai control complet asupra imaginilor surprinse.

Cele mai bune drone pot fi controlate ușor prin intermediul unei telecomenzi, iar modelele performante pot chiar fi controlate cu un telefon inteligent.

Prețul depinde foarte mult de performanțele dronei, iar piața este plină acum de drone, deci găsim atât modele accesibile cât și modele foarte performante, cu dotări de top.

cea mai bună dronă

Cum se alege cea mai bună dronă – Ghidul Blogului

Atunci când vrei cea mai bună dronă va trebui să urmărești mai multe aspecte precum altitudinea maximă ce poate fi atinsă, autonomia de zbor, calitatea camerelor plus alte detalii despre care vorbim mai jos.

1.Altitudine maximă plus autonomie de zbor

De regulă, o dronă mică nu are o autonomie mai mare de 5 minute, iar altitudinea maximă este de 40 de metri. O dronă profesionistă în schimb ajunge la înălțimi chiar și de peste 5000 de metri, iar autonomia de zbor este și ea mare. Desigur, prețul crește și el.

Noi vă recomandăm însă să vă luați o dronă cu autonomie de cel puțin 6-7 minute.

2.Calitatea camerelor foto/video

De regulă cumpărăm o dronă pentru a obține anume imagini, motiv pentru care calitatea camerei foto/video ar trebui să fie cât mai bună. Un model de top ar trebui să aibă o rezoluție HD iar imaginile să arate cât mai bine. De asemenea, stabilizatorul de poziție și de imagine este și el obligatoriu.

3.Sisteme de siguranță

E destul de palpitant gândul că drona pe care ai dat câteva sute de lei bune a ajuns într-un loc unde nu o mai vezi, deci există riscul să cadă. Ei bine, în acest sens este absolut necesară o tehnologie care să ajute drona să se întoarcă repede înapoi atunci când ai pierdut legătura radio sau dacă bateria e pe moarte.

4.Alte detalii

Un unghi de înclinare cât mai mare te va ajuta să obții imagini mai plăcute și mai interesante, din spații mai greu accesibile. De asemenea, transmisia live pe un monitor te va ajuta și ea să alegi mai ușor cadrul perfect al imaginii dorite.

În ceea ce privește transferul imaginilor obținute pe calculator este util un port USB sau un slot pentru card microSD. La rândul său, telecomanda ar trebui să fie cât mai ușor de folosit și comodă totodată.

5.Garanție

În final, vă mai spunem faptul că cea mai bună dronă ar trebui să aibă o garanție cât mai mare. Noi vă recomandăm cel puțin 12 luni de garanție. Desigur, trebui să cumpărați o dronă bună doar din magazine cunoscute și de încredere.

BlogdeCasa.Ro vă recomandă cele mai bune drone

Așadar, dacă vrei una dintre cele mai bune drone, atunci ar trebui să vezi recomandările noastre de mai jos. Am ales doar drone bune pentru voi, cu un raport preț calitate bun, dar și cu review-uri și păreri pozitive.

Drona DJI Phantom 3 Professional
Drona DJI Phantom 3 Professional

O primă recomandare este un model profesional, DJI Phantom 3 Professional. Dotări:

 • Transmisie live HD.
 • Altitudine maximă 6000 M.
 • Durată de zbor 23 minute.
 • Conectare la telefon.
 • Rezoluții mari.

Click pentru preț!

Dronă Eachine E30W

Drona Eachine E30W camera 720p cu transmisie live pe smartphoneFoarte bună e și drona Eachine E30W. Dotări:

 • Cameră 720p.
 • Transmisie live pe telefon.
 • Distanță maximă de operare 80 de metri.
 • Durată de zbor 6-7 minute.
 • Telecomandă cu suport pentru telefon.
 • Protecție pentru elice.

Click pentru preț!

Dronă JJRC H6C – cameră HD

Drona JJRC H6C - camera HDȘi ultima recomandare pentru cea mai bună dronă este JJRC H6C. Dotări:

 • Cameră HD.
 • Protecție în caz de lovituri.
 • Card microSD inclus.
 • Leduri pentru zbor de noapte.
 • Preț accesibil.
 • 7 minute de zbor.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru despre cum se alege cea mai bună dronă. Pentru a vedea și alte modele, atunci ar trebui să accesați acest magazin online.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here