Cea mai bună freză de zăpadă electrică pentru iarnă

De cele mai multe ori autoritățile se declară luate prin surprindere de venirea iernii, doar că noi nu ar trebui să facem la fel în curtea noastră. În acest sens ar trebui să avem uneltele necesare, cu care să ferim zăpada astfel încât să putem circula ușor prin curte. Indiferent că folosim lopata, ori cea mai bună freză de zăpadă electrică, trebuie să dăm zăpada deoparte.

O freză de zăpadă electrică te va ajuta să îndepărtezi foarte ușor zăpada fără a depune efort, astfel încât să ai o curte liberă chiar și atunci când a nins mult. O astfel de freză funcționează cu ajutorul unui sfredel metalic, care se învârte și ferește zăpada. De regulă, acestea sunt eficiente doar dacă zăpada este până în 40 de cm înălțime, dar sunt și modele mai mari. Lățimea de lucru este de aproximativ 60 de cm, sau mai puțin.

Pentru performanțe superioare, ar trebui să optați pentru un model pe benzină.

cea mai bună freză de zăpadă electrică

Cum se alege cea mai bună freză de zăpadă electrică – ghidul blogdecasa.ro

Dacă ai decis să-ți faci munca mai ușoară în zilele de iarnă, atunci ar trebui să alegi o freză de zăpadă electrică. Mai jos îți vom prezenta principalele aspecte de care ar trebui să ții cont atunci când vrei cea mai bună freză de zăpadă electrică.

1.Dimensiuni de lucru

Un prim aspect de care ar trebui să ții cont sunt dimensiunile de lucru. Mai exact, frezele de zăpadă electrice au anumite dimensiuni maxime, precum înălțimea maximă a zăpezii, lățimea maximă de lucru dar și distanța la care zăpada este aruncată.

Aceste detalii le vei alege în funcție de dimensiunile curții, însă cu siguranță un aparat cu parametri de lucru mai mari te va ajuta să termini treaba mai repede.

2.Caracteristici

Știm că atunci când dăm la lopată, ne cam îngheață mâinile chiar și când avem mănuși. De aceea unele freze electrice bune dispun de o tehnologie care încălzește mânerul, astfel încât să lucrezi mai cu spor.

Pornirea ar trebui să fie și ea atât electrică dar și cu sfoară, astfel încât atunci când depozitezi freza de zăpadă într-un loc rece, să pornească ușor.

Lungimea cablului este desigur un alt aspect de care ar trebui să ții cont când vrei o freză de zăpadă electrică bună. Ar trebui deci să ai un cablu cât mai mare, pentru a nu folosi triple și alte prelungitoare.

De asemenea, puterea ar trebui să fie cât mai mare, pentru mai multă eficiență.

3.Garanție

Vorbim despre o achiziție de care vei dori să te folosești mai multe ierni, mai ales după ce vei observa cât de utilă este cea mai bună freză de zăpadă electrică. De aceea ar trebui să optezi numaidecât pentru un model care are o garanție de cel puțin 24 de luni. Astfel, dacă apar diferite defecțiuni, să poată fi reparate gratuit.

Atenție însă: cumpără mereu produse numai din magazine cunoscute și de încredere, care vor respecta politica garanției. Astfel, nu vei risca să îți iei o mare țeapă.

Cele mai bune freze de zăpadă electrice – recomandări

Așadar, dacă ai decis să-ți iei una dintre cele mai bune freze de zăpadă electrice, atunci te afli la locul potrivit. Noi te vom ajuta deci să faci cea mai bună alegere, deoarece îți vom recomanda 3 freze de zăpadă electrice foarte bune.

Freză de zăpadă Texas ST1500

Freza de zapada Texas ST1500, Pornire electrica, Putere 1.5 kW, Latime de lucru 34 cm, Inaltime de lucru 12 cmO primă recomandare este freza de zăpadă electrică Texas ST1500. Caracteristici:

 • Lățime maximă 34 cm.
 • 12 cm înălțime maximă.
 • Putere motor 2 CP.
 • Pornire electrică.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Freză de zăpadă electrică SS-1300

Freza de zapada electrica SS-1300, 1300W, latime lucru 26 cm, inaltime lucru 10 cm, distanta aruncare zapada 2-9 mFoarte bună este și freza de zăpadă electrică SS-1300. Caracteristici:

 • Lățime maximă de lucru 26 cm.
 • Înălțime maximă 10 cm.
 • Putere motor 1.74 CP.
 • Aruncare zăpadă la 2-9 metri.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Freză de zăpadă electricăTexas ST1300

Freza de zapada Texas ST1300, Pornire electrica, Putere 1.3 kW, Latime de lucru 26 cm, Inaltime de lucru 12 cmȘi ultima recomandare pentru cea mai bună freză electrică este un model Texas. Caracteristici:

 • Lățime maximă de lucru 26 cm.
 • Înălțime maximă 12 cm.
 • Putere motor 1.74 CP.
 • Design plăcut.
 • Preț accesibil.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru despre cea mai bună freză electrică. Pentru a vedea și alte modele, dați click aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here