Cea mai bună freză de zăpadă pe benzină – ghid util

După ce am vorbit într-un articol anterior despre freza pentru zăpadă electrică am decis să mai facem încă un ghid, iar de data aceasta vom vorbi despre cea mai bună freză de zăpadă pe benzină. 

Frezele electrice sunt bune atunci când ai o curte relativ mică, deci fără prea mult de muncă. În schimb, frezele de zăpadă pe benzină sunt mai puternice, oferă deci rezultate mai eficiente și totodată mai multă libertate. Asta deoarece vei putea merge oriunde cu ea, fără să îți faci griji că nu îți ajunge cablul.

O  freză de zăpadă pe benzină bună poate fi folosită nu mai în curte, ci și pe alei, în parcuri sau chiar pe stradă dacă aceasta nu are o dimensiune foarte mare. Astfel, cu siguranță vei putea îndepărta cantități mari de zăpadă fără să ai măcar o mică o problemă.

cea mai bună freză de zăpadă pe benzină

Cum se alege cea mai bună freză de zăpadă pe benzină – sfaturi utile

Dacă ai decis așadar să îți iei cea mai bună freză de zăpadă pe benzină, dar nu știi ce anume să alegi, noi te vom ajuta. Mai exact, mai jos îți vom prezenta principalele caracteristici de care să ții cont atunci când vrei o freză de zăpadă pe benzină bună, astfel încât să faci o alegere cât mai ok.

1.Parametri de muncă

Așa cum am zis și la frezele electrice, un astfel de aparat are anumiți parametri. Mai exact, o lățime maximă, o înălțime maximă a zăpezii, o distanță de aruncare a zăpezii șamd.

De regulă, un model pe benzină sau motorină asigură o curățare eficientă chiar și atunci când zăpada trece de 50 cm înălțime. În ceea ce privește unghiul de rotire a toboganului, acesta ar trebui să fie de peste 200 de grade.

2.Pornire

Pornirea poate fi manuală sau electrică. Există modele care au ambele tipuri de pornire, cea manuală fiind mai eficientă în zilele foarte reci, mai ales dacă depozitezi cea mai bună freză de zăpadă pe benzină într-un loc rece.

3.Caracteristici tehnice

Caracteristicile tehnice vor fi mereu importante atunci când vrei cea mai bună freză de zăpadă. De aceea trebuie să fii atent la aceste detalii. Mai exact, trebuie să optezi pentru un model cu putere mare (măsurată în Cai Putere), dar și cu mai multe viteze printre care și una revers. Iar dacă ai un mâner cu încălzire, atunci cu siguranță va fi mai ușor să lucrezi cu ea.

De asemenea, consumul pe care îl are cea mai bună freză de zăpadă pe benzină ar trebui să fie cât mai redus, adică sub 1 litru pe oră. În ceea ce privește greutatea, ar trebui să știi că aceasta este destul de greluță, deci depozitarea nu va fi prea simplă.

4.Garanție

În ceea ce privește garanția, aceasta ar trebui să fie numaidecât de minim 24 de luni. Asta deoarece vorbim despre o achiziție de care te vei folosi mult timp, deci nu vrei să te lase la greu. De asemenea, ar trebui să-ți iei cea mai bună freză de zăpadă pe benzină numai din magazine de încredere și cunoscute.

Cele mai bune freze de zăpadă pe benzină – recomandări de la cumpărători

Așadar, dacă ai decis să-ți iei una dintre cele mai bune freze de zăpadă pe benzină, atunci ar trebui să vezi recomandările noastre de mai jos. Am ales special pentru tine numai modele bune, cu un raport preț/calitate excelent.

Freză de zapadă pe benzină Technik TST2600

Freza de zapada pe benzina Technik TST2600, 6.5 CP, Latime de lucru 66 cm, AutopropulsieO primă recomandare este freza de zăpadă pe benzină Technik TST2600. Caracteristici:

 • Putere de 6.5 CP.
 • Alimentare pe benzină.
 • Lățime maximă 66 cm.
 • Înălțime maximă 51 cm.
 • Pornire manuală.
 • 5 viteze de mers înainte, 2 viteze de mers înapoi.

Click pentru preț!

Freză de zapadă pe benzină Texas Snow King 5318WD

Foarte bună este și freza de zăpadă Texas Snow King 5319WD. Caracteristici:

 • Alimentare pe benzină.
 • Putere motor de 4.7 CP.
 • Lățime maximă de lucru 53 cm.
 • Înălțime maximă 50 cm.
 • Pornire electrică și cu sfoară.
 • 7 viteze. 

Click pentru preț!

Freză de zapadă pe benzină MTD 31B-32AD678

Freza de zapada pe benzina MTD 31B-32AD678, Motor 4 timpi ThorX 55, 4.02 CP, Latime de lucru 56 cmȘi ultima recomandare pentru cea mai bună freză de zăpadă pe benzină. Caracteristici:

 • 4.02 CP.
 • Lățime de lucru 56 cm.
 • Înălțime 41 cm.
 • Pornire manuală.
 • 1 viteză. Preț bun.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru despre cea mai bună freză de zăpadă pe benzină. Puteți vedea și alte modele aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here