Cea mai bună ladă frigorifică portabilă

Ce poate fi mai plăcut decât o zi la iarbă verde și la un grătar și să ai bere rece mereu la îndemână? Sau să mergi la pescuit și să ai mereu o bere numai bună după fiecare captură? Ei bine, în acest sens ne poate ajuta cea mai bună ladă frigorifică portabilă.

Dacă ești pasionat de drumeții atunci cu siguranță ai nevoie de o astfel de ladă, deoarece e tare util mai ales vara să ai băuturi reci la îndemână, indiferent că te afli în mijlocul unei câmpii, sau pe vârful unui munte.

De aceea am decis ca în acest articol să vorbim despre cea mai bună ladă frigorifică portabilă, să vă ofer un ghid de cumpărături precum și recomandări pentru cele mai bune lăzi frigorifice portabile.

Dacă până acuma ceva timp, lăzile frigorifice erau pasive cu înlocuitor de gheață, acum această este demodată, deoarece au apărut lăzile frigorifice electrice, care sunt mai eficiente, reușind să mențină o temperatură constantă până la 5 zile.

Prețul acesteia poate începe de la 400 de lei și poate trece de 2000 de lei, în cazul celor mai performante.

Cea mai bună ladă frigorifică portabilă – cum o alegi

Așadar, dacă ați decis faptul că vă doriți cea mai bună ladă frigorifică portabilă, și nu știți cum să o alegeți, vă ofer câteva sfaturi chiar mai jos.

1.După tip și timpul de răcire

Cele mai importante aspecte de care să ții cont atunci când vrei o ladă frigorifică bună este tipul și timpul de răcire.

În ceea ce privește tipul, acestea pot fi modele pasive, iar înainte de a pleca la grătar cu 6-12 ore, trebuie să pui înlocuitorul de gheață în congelator. Totuși, acestea nu rezistă mai mult de 12 ore.

Al doilea tip este cel portabil electric, care funcționează cu ajutorul tehnologiei termoelectrice Peltier. O astfel de ladă se alimentează la sistemul bricheta mașinii iar uneori pot înlocui frigiderul din casă.

Mai există și lăzi frigorifice portabile bune dotate cu un compresor, iar prețul lor trece de 1500 de lei.

După cum spuneam, puterea de răcire este importantă, iar cea mai bună ladă portabilă va păstra o temperatură constantă chiar și 5 zile.

2.Capacitate

La fel cum am mai zis de multe ori, capacitatea o vei alege în funcție de nevoi. Cea mai bună ladă frigorifică portabilă va avea o capacitate de 70 de litri, însă există și modele de 20 de litri. De asemenea, structura interiorului poate fi un alt criteriu de alegere a lăzii.

Nu trebuie ignorat nici faptul că, cu cât capacitatea este mai mare, cu atât cresc și dimensiunile lăzii.

3.Design

Designul nu este important numai pentru aspectul lăzii, ci și pentru faptul că poate facilita transportul. De exemplu, cea mai bună ladă frigorifică portabilă trebuie să fie dotată cu role și cu mâner de susținere, precum și accesorii de prindere. Totuși, aveți grijă ca greutatea să nu fie de peste 7 kg, deoarece va crește după ce adăugați produse în ea.

Totodată, să nu uitați de garanție, care nu ar trebui să fie mai mică de 2 ani.

Cele mai bune lăzi frigorifice portabile

Așadar, dacă ai nevoie de recomandări pentru cea mai bună ladă frigorifică portabilă, atunci vei găsi mai jos câteva modele demne de luat în considerare atunci când faci cumpărături.

1.Ladă frigorifică auto All Ride

Lada frigorifica auto All RideO ladă frigorifică foarte bună este cea de la All Ride, care următoarele caracteristici:

 • Capacitate de 22 de litri.
 • Conectare la bricheta mașinii.
 • Dotată cu ventilator.
 • Consum redus.
 • Silențioasă.
 • Preț accesibil.

2.Ladă frigorifică Campingaz Icetime 30l

Lada frigorifica Campingaz Icetime 30lCu o capacitate mare și preț mic, Campingaz Icetime este probabil cea mai bună ladă frigorifică portabilă.

 • Capacitate 30 litri.
 • Mâner pentru transportare.
 • Izolație eficientă.
 • Preț accesibil.

3.Ladă frigorifică electrică 12V, 30 litri

cea mai bună ladă frigorifică portabilăO altă ladă frigorifică bună, este și cea din imaginea alăturată.

 • Capacitate de 30 de litri.
 • Conectare la 12 V.
 • Structură bine realizată.
 • Ușor de transportat.
 • Preț accesibil.

Așadar, acestea sunt lăzile frigorifice pe care eu vi le recomand și rămâne la decizia voastră să alegeți cea mai bună ladă frigorifică portabilă.

1 COMENTARIU

 1. Mulțumesc pentru informații,dar m-ar interesa mai multe detalii despre lada Campingaz icetime 30litri.Vreau să cumpăr una dar nu găsesc detalii gen grosimea izolației și mai ales daca are capacul izolat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here