Cea mai bună lustră pentru camere wow

Poate că nu vă gândeați până acum să alegeți cea mai bună lustră, după ce veți citi acest ghid de cumpărături suntem de părere că veți dori și voi să faceți o achiziție cât mai reușită.

Astfel, o lustră frumoasă reușește cu siguranță să ofere unei camere un aer mult mai elegant și mai plăcut, creând deci o atmosferă wow ca de poveste. Pe scurt, o lustră aleasă cu grijă îți poate face ziua mai bună în fiecare zi, de fiecare dată când aprinzi lumina.

De asemenea, foarte important este să alegi cea mai bună lustră deoarece te poate ajuta chiar să faci economii, oferind o eficiență multă mai bună.

cea mai bună lustră

Cum se alege cea mai bună lustră pentru o atmosferă cât mai plăcută

Atunci când vrei cea mai bună lustră va trebui să urmărești mai multe aspecte precum designul sau materialul folosit, iar despre acestea vom vorbi mai jos. Află de mai jos care sunt cele mai importante aspecte de urmărit atunci când vrei o lustră bună:

1.Materiale

De fiecare dată când cumpărăm anumite obiecte trebuie să ne asigurăm au fost realizate din materiale de calitate. La fel trebuie să facem și atunci când vrem cea mai bună lustră.

O lustră bună poate fi din sticlă, plastic, lemn, metal sau multe alte materiale, iar atunci când alegi un material trebui să te asiguri că e de calitate dar și că se potrivește cu restul camerei. De aceea trebuie să fii foarte atent atunci când alegi o lustră.

2.Becuri

Dar designul nu este singurul aspect de verificat atunci când vrei să îți cumperi o lustră. Un alt criteriu este și numărul de becuri, aspect ce îl vei stabili atât în funcție de mărimea camerei precum și de zona unde va fi instalată lustra. Astfel, vei ști dacă e nevoie de o sursă puternică pentru iluminat, sau e ok și una medie.

3.Tipul de soclu

Un aspect la fel de important, ceva mai tehnic și care ne dă din când în când bătăi de cap. O lustră poate avea diferite tipuri de soclu, iar cele mai folosite sunt E14 și E27. În funcție de tipul de soclu, trebuie să alegi și becurile pe care le vei folosi apoi.

Iar dacă tot veni vorba de becuri, trebuie să urmărești și puterea totală a unei lustre. De regulă, informațiile de acest gen le găsim în lista de specificații, sau chiar pe bec.

4.Consumul unei lustre

La fel ca unele electrocasnice, și o lustră bună are o anumită clasă energetică care ne transmite dacă lustra respectivă are un consum mare sau nu. Noi vă recomandăm să alegeți o lustră care să facă parte cel puțin din clasa energetică A, de preferat să aibă chiar și câteva plusuri.

5.Control

O lustră îți poate oferi posibilitatea de a avea control asupra mai multor aspecte. De exemplu, poți alege un model care să îți permită să reglezi intensitatea luminii sau chiar să ai control asupra dimensiunilor, mai exact a înălțimii.

Desigur, acestea pot fi considerate mofturi dar nu le putem ignora chiar în totalitate.

Iar în ceea ce privește designul, aceasta reprezintă o alegere pe care o faci în funcție de propriile gusturi dar și după stilul încăperii.

6.Garanție

Și un ultim aspect de care trebuie să ții cont numaidecât este garanția care ar trebui să fie de minim 12 luni.

BlogdeCasa.Ro îți spune care sunt cele mai bune lustre

Așadar, a sosit și partea unde vă oferim recomandări. Mai jos găsiți 3 lustre bune cu un raport preț/calitate excelent.

Lustră Star-Light E27, 3x60W, cafeniu

Lustra Star-Light E27, 3x60W, cafeniuO primă recomandare este Lustra Star-Light E27, cu un aspect foarte plăcut. Dotări:

 • Material sticlă și metal.
 • Soclu E 27.
 • 3 surse iluminare.
 • Putere maximă 60 W.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Pendul Kring Kids Police, E27, 3x60W

Pendul Kring Kids Police, E27, 3x60WDacă vrei o lustră pentru camera copiilor, poți vedea acest model. Caracteristici:

 • Material plastic.
 • Soclu E27.
 • 3 surse iluminare.
 • Putere maximă 60W.
 • Preț accesibil.
 • Formă fosforescentă.

Click pentru preț!

Lustră pictată manual, model ceainic, 1 x 60 W, E27

Lustra pictata manual, model ceainic, 1 x 60 W, E27Și ultima recomandare pentru cea mai bună lustră. Caracteristici:

 • Model superb.
 • Soclu E27.
 • Clasă protecție IP 20.
 • Putere maximă 60W.
 • 1 sursă iluminare.
 • Preț accesibil.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru despre cea mai bună lustră. Dacă doriți să vedeți și alte modele, accesați acest link.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here