Cea mai bună masă de bar pentru tine

Am tot vorbit despre electrocasnice până acum, dar nu trebuie să ignorăm nici mobilierul dintr-o casă. De aceea în perioada următoare vom face mai multe articole care vă vor ajuta să alegeți mai ușor mobilierul pentru acasă. Iar primul articol va fi despre cea mai bună masă de bar.

O masă de bar poate oferi oricărei camere un aspect foarte plăcut și te ajută totodată să ai un colț unde să te poți bucura de momente frumoase alături de familie sau prieteni. Aici poți servi un vin rece și bun simțindu-te foarte comod totodată.

De aceea în rândurile următoare te vom ajuta să alegi cea mai bună masă de bar pentru tine.

Ghidul BlogdeCasa.Ro: cum se alege cea mai bună masă de bar

De fiecare dată atunci când faci cumpărături trebuie să ții cont de mai multe aspecte. La fel trebuie să faci și atunci când vrei o masă de bar bună. Mai exact, în acest caz trebuie să urmărești aspecte precum materialele, înălțimea, capacitatea, stil plus alte aspecte despre care vorbim mai jos.

1.Materialele unei mese de bar

Un aspect foarte important atunci când vrei cea mai bună masă de bar este reprezentat de materialele folosite. O masă de bar bună trebuie să fie făcută numaidecât din materiale de calitate dar și rezistente totodată. De asemenea, nu trebuie să ții la bani și să alegi o masă de bar ieftină, deoarece astfel riști să îți iei o mare țeapă.

De exemplu noi vă recomandăm să alegeți o masă din lemn masiv, pe care o vei putea folosi în orice cameră. Lemnul masiv are un preț mai mare desigur, dar oferă și o rezistență superioară.

Desigur, mai puteți opta și pentru alte materiale precum metalul, MDF sau chiar din sticlă. Acestea sunt la rândul lor materiale rezistente și interesante totodată, însă există și mese care au combinat toate aceste materiale.

2.Posibilitatea de a regla înălțimea

Poate că vei dori să bei cafea la masa de bar, sau chiar să o reglezi la o înălțime mai mare. În acest sens ar trebui să alegi un model cu înălțime care să poată fi reglată ușor. Totuși, mesele cu înălțime reglabilă sunt de regulă doar pentru 2 persoane.

3.Dimensiuni/capacitate

Iar dacă tot veni vorba de dimensiuni, trebuie să abordăm și acest aspect. Dacă ai o familie de doar 2 persoane și nu prea primești vizitatori, atunci e ok masă de bar pentru două persoane. Dar dacă ai o familie mare sau chiar ești vizitat deseori de către prieteni, atunci trebuie să optezi pentru o masă de bar mai mare.

Noi chiar vă recomandăm mesele de bar mari, deoarece vă oferă mai multă libertate și mai mult spațiu.

4.Design

Designul este o alegere proprie, deoarece masa de bar trebuie să vă placă vouă în primul rând. Există mese de bar rotunde, colorate, și de toate felurile. Alegerea o faci deci după propriile gusturi dar și în funcție de camera unde urmează a fi amplasată, pentru a se potrivi cât mai bine cu decorul.

5.Scaune de bar

De regulă, scaunele de bar nu sunt incluse, dar mai sunt și modele care vin la pachet. Totuși, noi vom face un articol și despre cum se alege un scaun de bar bun. Desigur, trebuie să fiți atenți și la acest aspect. Cumpărați chiar și 1-2 scaune în plus, pentru cazurile când aveți vizitatori.

6.Garanție

În final vă mai putem recomanda doar să alegeți cea mai bună masă de bar care să aibă o garanție de minim 12 luni. Astfel, dacă observi defecte, să poți repara masa gratuit sau chiar să o schimbi.

cea mai bună masă de bar

BlogdeCasa.Ro vă recomandă cele mai bune mese de bar

Pentru o alegere cât mai bună, am decis să venim și cu recomandări. Astfel, în rândurile următoare vei găsi 3 mese de bar bune, pe care le poți lua fără a mai sta pe gânduri.

Masă Bar Orange Pvc cu Picior Metalic H 92 cm Mk1059

Masa Bar Orange Pvc cu Picior Metalic H 92 cm Mk1059O primă recomandare este modelul din imaginea alăturată. Caracteristici:

 • Formă rotundă.
 • Material MDF.
 • Culoare maro.
 • Dimensiune 92 cm.
 • Picior metalic.

Click pentru preț!

Masă bar rotundă reglabilă, neagra, blat MDF, bază metalică cromată

Masa bar rotunda reglabila, neagra, blat MDF, baza metalica cromataIar dacă vreți o masă de bar neagră, aceasta este recomandarea noastră. Caracteristici:

 • Blat din MDF.
 • Culoare neagră.
 • Blat reglabil pe înălțime.
 • Bază metalică.
 • Garanție 2 ani.

Click pentru preț!

Masă de bar wenge HM SB1

Masa de bar wenge HM SB1Și ultima recomandare pentru cea mai bună masă de bar. Caracteristici:

 • Material MDF melaminat.
 • Culoare wenge.
 • Garanție 2 ani.
 • Picior cu bază metalică.
 • Înălțime reglabilă.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru despre cea mai bună masă de bar. Puteți vedea și alte modele aici.

 

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

 1. Mese Şi Scaune De Bar

  Wow! postarea ta este uimitoare cu conținut util! Vă mulțumim că ne-ați împărtășit

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here