Cea mai buna masa de calcat in 2024

Călcatul rufelor poate fi un adevărat chin atunci când nu ai cea mai buna masa de calcat. Din acest motiv m-am gândit la toate persoanele care urăsc efectiv această activitate, și astfel am venit cu un articol pentru a le face munca mai ușoară.

Mai exact, în acest articol nu voi vorbi despre electrocasnice, așa cum poate v-ați obișnuit, ci despre cele mai bune mese de călcat, oferindu-vă un ghid de shopping precum și recomandări de mese de călcat bune astfel încât rufele voastre să fie tratate mereu regește, iar călcatul lor să nu mai fie un chin.

Și totuși, cum alegi cea mai bună masa de calcat? Ei bine, atunci când vrei să iei o masă de călcat bună tre să ții cont de niște aspecte și să nu ții prea mult de portofel, deoarece ai nevoie de ceva de calitate. Despre aceste lucruri vom vorbi chiar în rândurile următoare.

VEZI MAI MULTE MESE DE CĂLCAT LA PREȚ REDUS

Cea mai apreciată masa de calcat de către cumpărători: Masă de calcat Leifheit AirBoard M Solid

Masa de calcat Leifheit AirBoard M Solid, 120 x 38 cm

Dacă vrei să îți iei o masă de călcat bună rapid, fără a mai citit sfaturile de mai jos, eu îți recomand modelul Leifheit AirBoard M Solid. Aceasta dispune de un suport pentru fierul de călcat, materialele sunt de calitate iar stabilitatea este foarte bună. De asemenea, greutatea este redusă iar prețul este foarte bun.

Iar un alt aspect care recomandă masa de călcat Leifheit AirBoard M Solid este numărul mare de review-uri și păreri bune.

Click pentru preț!

Cum alegi cea mai buna masa de calcat pentru tine. Recomandari si pareri.

Cea mai bună masă de călcat pentru tine trebuie să fie dintr-un material cât mai bun, să aibă dimensiuni ok pentru tine și să fie ușor de depozitat.

Pe larg, vă prezint mai multe în rândurile următoare:

1.Material

După cum spuneam mai sus, materialul este un aspect foarte important.

Recomandarea mea este să alegeți cea mai buna masa de călcat care să fie din bumbac 100%, indiferent că e tratat cu aluminiu (în acest caz, călcatul se realizează mult mai repede) sau îmbibat cu strat de spumă sau pâslă, care oferă confort și menține căldura.

Bumbacul mai poate fi amestecat cu material sintetic, întâlnit la mesele de călcat ieftine, pe care eu nu le recomand.

2.Posibilitatea ajustării

Cea mai bună masă de călcat pentru tine trebuie să fie numaidecât ajustabilă, deoarece trebuie să alegi înălțimea potrivită și comodă pentru tine, astfel încât să nu te doară spatele.

Astfel, o masă bună are cel puțin 4 înălțimi ajustabile.

3.Dimensiuni

Cu cât o masă este mai lată, cu atât vei termina mai repede de călcat. De asemenea, este important ca o masă de călcat bună să aibă colțuri care să te ajute să poziționezi hainele.

4.Greutatea și posibilitatea depozitării mesei de călcat

Cu siguranță nu vom călca haine zilnic, motiv pentru care aceasta trebuie să fie cât mai ușor de depozitat, astfel încât să nu ne împiedicăm de ea atunci când avem alte activități. De asemenea, greutatea este un alt aspect de care trebuie să ții cont atunci când vrei cea mai bună masă de călcat pentru tine, deoarece nu vrei să îți  rupi spatele cărând-o dintr-o cameră în alta.

Totodată, cu cât se pliază mai mult, cu atât va fi mai ușor de depozitat.

Probabil că ați văzut multe mese de călcat prin supermarket cu prețuri sub 100 de lei, însă eu nu vi le recomand, deoarece sunt de proastă calitate. Dacă vrei cea mai buna masa de calcat pentru tine, atunci ar trebui să alegi una din cele de mai jos:

Cele mai bune mese de calcat – recomandări

O masă bună pentru călcat va avea un preț ceva mai mare, începând de la 110 de lei, și va crește în funcție de numărul de caracteristici oferite.

1.Heinner Arcadia

cea mai bună masă de călcat pentru tineUna dintre cele mai bune mese de călcat este Heinner Arcadia, care dispune de următoarele dotări:

 • Dispune de priză.
 • Suport pentru fierul de călcat.
 • Dimensiuni 125 x 41 cm. 
 • Vine cu tot cu husă.
 • Review-uri pozitive.

 

2.Masă de călcat KETER

Masa de calcat KETERO altă candidată pentru cea mai bună masă de călcat este cea de la KETER. Caracteristici:

 • Efect dublu de încălzire.
 • Ușor de depozitate, greutate redusă.
 • Bară pentru agățat.
 • Suport fier de călcat.
 • Dimensiuni 116 x 40 cm.
 • Preț accesibil.

3.Cea mai bună masa de calcat Vileda Smart

Vileda Smart

O altă masa de calcat foarte bună este și Vileda Smart, care are următoarele dotări:

 • Înălțime reglabilă.
 • Suport fier de călcat.
 • Rezistentă la apă.
 • Stabilitate sporită.
 • Dimensiuni: 114 cm × 34 cm
 • Preț accesibil.

Așadar, acestea sunt recomandările mele pentru cea mai bună masă de călcat, însă dacă doriți să vedeți și alte modele, puteți apasa aici și cu siguranță veți găsi una perfectă pentru voi.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here