Cea mai bună masă de înfășat pentru bebe

Atunci când ești proaspăt părinte te așteaptă foarte multe provocări. Una dintre ele este să îl schimbi pe cel mic. Norocul tinerilor părinți este acela că mai nou există o mulțime de produse care îi ajută să se descurce mai bine. Iar după ce am vorbit despre balansoarul care adoarme copilul mai rapid, acum vom vorbi și despre cea mai bună masă de înfășat.

O masă de înfășat pentru bebe îți va face viața mai ușoară cu siguranță, deoarece va fi mai comod să îl schimbi pe cel mic. Iar cum această activitate o vei face de foarte multe ori pe zi, cu siguranță vei simți nevoia să îți faci viața mai ușoară.

Când ai o masă de înfășat bună, schimbarea celui mic nu va mai fi atât de neplăcută, ci chiar va deveni mai comod iar astfel vei economisi atât energie, cât și timp.

Cum se alege cea mai bună masă de înfășat – sfaturi pentru părinți

Așadar, dacă ai decis să-ți iei cea mai bună masă de înfășat, atunci noi te vom ajuta să faci cea mai bună alegere. Mai exact, mai jos îți vom prezenta principalele aspecte de care să ții cont atunci când cumperi o masă de înfășat pentru bebe. Ține cont de toate aceste sfaturi și cu siguranță nu vei regreta.

1.Tipul mesei pentru înfășat

Un prim aspect de care ar trebui să ții cont este tipul mesei pentru înfășat. Asta deoarece există momentan 4 tipuri diferite, de la mese simple, la cele pliabile sau fixe, precum și măsuțe de înfășat cu cădiță, dar și care se aseamănă cu un dulap.

În acest sens trebuie să alegi ceea ce consideri că ai nevoie, cu toate că o masă  care are mai multe dotări, va fi cu siguranță mai utilă și te vei bucura mai mult de achiziția făcută. Prețul crește și el însă odată cu numărul dotărilor.

2.Margini pentru siguranță

Cele mai bune mese pentru înfășat trebuie să aibă numaidecât și niște margini înalte care să ofere siguranță. Asta deoarece știm faptul că de obicei copiii sunt destul de agitați, deci nu ar trebui să existe nici măcar cel mai mic risc ca acesta să cadă din greșeală.

În acest sens marginile ceva mai înalte sunt foarte apreciate de părinți, care au numai păreri bune.

3.Înălțime și stabilitate

Alte două aspecte de care nu trebuie să uiți sunt înălțimea și stabilitatea. Începem cu cea din urmă, anume cu stabilitatea și, așa cum spuneam despre marginile înalte, spunem și acum că siguranța este foarte importantă. De aceea, cea mai bună masă pentru înfășat trebuie să fie cât stabilă și să ofere siguranță.

În ceea ce privește înălțimea aceasta ar trebui să fie în așa fel încât să te simți cât mai comod atunci când îl schimbi pe bebe, deci nu trebuie să stai prea aplecat/ă dar nici o masă prea înaltă nu e foarte ok,

4.Design plus materiale

Copilul trebuie să se simtă cât mai comod atunci când se află pe una dintre cele mai bune mese de înfășat. De aceea, ar trebui să optezi pentru un model din materiale comode, prietenoase și rezistente totodată.

De asemenea, designul ar trebui să fie unul colorat, pentru ca bebe să se simtă cât mai bine, și chiar să-i placă pe măsuță.

Cele mai bune măsuțe de înfășat pentru bebe – recomandări

A sosit și partea unde vă oferim recomandări. Mai jos vei găsi deci 3 mese de înfășat bune, pe care le poți lua fără a sta pe gânduri. Cumpărați inteligent!

Masă Mappy 2 în 1 pentru înfășat bebeluși cu cădiță inclusă little elephantsMasa Mappy 2 in 1 pentru infasat bebelusi cu cadita inclusa, little elephantsO primă recomandare este măsuța din imaginea alăturată. Caracteristici:
 • Include cădiță pentru spălat.
 • Măsuță pliabilă.
 • Sistem de blocare a capacului.
 • Cadru din aluminiu ușor și rezistent.
 • Preț bun.
 • Multicolor.

Click pentru preț!

Blat de înfășat Bertoni-Lorelli – Masă de Înfășat SuziBlat de infasat Bertoni-Lorelli - Masa de Infasat SuziFoarte bună este și masa de înfășat din imaginea alăturată. Dotări:
 • Cădiță inclusă cu tub de scurgere a apei.
 • Suport pentru prosoape.
 • Rafturi de depozitare.
 • Materiale impermeabile.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Măsuță de înfășat Cosatto Easi PeasiMasuta de infasat Cosatto Easi PeasiȘi ultima recomandare pentru cea mai bună masă de înfășat. Caracteristici:
 • Masă cu cădiță și 2 etajere.
 • 4 roți ce pot fi blocate.
 • Suport pt cosmetice și scutece.
 • Saltea de înfășat.
 • Margini ridicate.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru despre cea mai bună masă de înfășat. Poți vedea și alte modele dacă dați click aici.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here