Cea mai bună mașină de făcut cuburi de gheață

Cea mai bună mașină de făcut cuburi de gheață se poate dovedi a fi extrem de utilă în zilele caniculare de vară, deoarece te va ajuta să ai mereu o băutură rece la îndemână, folosind cuburile de gheață obținute.

De aceea, în ciuda căldurii destul de mari de afară, m-am gândit că ar fi util un articol pe blog în care să vorbesc despre cea mai bună mașină pentru cuburi de gheață, pentru că știu că se caută mult zilele acestea.

cea mai bună mașină de făcut cuburi de gheață

Astfel, dacă vrei o mașină de făcut cuburi de gheață bună, ar trebui să știi că prețul este de la 700 de lei în sus, însă merită fiecare leu!

Cum se alege cea mai bună mașină de făcut cuburi de gheață

Așadar, dacă ai decis să lupți împotriva temperaturilor foarte ridicate de afară cu un aparat de făcut cuburi de gheață, în rândurile următoare îți voi spune care sunt criteriile de care trebuie să ții cont atunci când dorești un astfel de aparat:

1.Tipul mașinii de făcut gheață

Există mai multe tipuri de mașini de făcut cuburi de gheață, motiv pentru care ar trebui să stabilești mai întâi care sunt necesitățile tale.

Tipuri de mașini de făcut cuburi de gheață

 • mașină de făcut cuburi de gheață pentru uz casnic: de regulă au dimensiuni reduse iar producția este cuprinsă între 2 kg și 20 kg la 24 de ore. Partea avantajoasă este aceea că este foarte ușor de folosit un astfel de aparat.
 • mașină de făcut cuburi de gheață semi-profesională: are dimensiuni medii și se folosește mai degrabă într-un local, producând aproximativ 100 kg de gheață la 24 de ore. Acestea pot fi conectate la o sursă de apă.
 • mașină de făcut cuburi de gheață profesională: acestea au dimensiuni foarte mare iar producția poate depăși 2000 kg pe zi, însă și prețul este la fel de piperat.

2.Alte detalii

Un aspect foarte important este și puterea aparatului, care poate fi de la 90 – 200 W până peste 2000 W. De regulă, cu cât e capacitatea mai mare, cu atât crește și putereea.

De asemenea, producția per ciclu este un detaliu care trebuie verificat. De regulă, un aparat mic produce 10 cuburi de gheață per ciclu.

Dacă poți alege ușor dimensiunea cuburilor de gheață, atunci ai un motiv în plus pentru a cumpăra cea mai bună mașină de făcut cuburi de gheață.

3.Garanție

La fel cum am mai spus și la alte electrocasnice, este foarte important să alegi un produs cu o garanție de cel puțin 24 de luni dar și care să aibă o politică de service cât mai ok, astfel încât atunci când apar eventuale probleme, să nu fii nevoit să rămâi cu cea mai bună mașină de făcut cuburi de gheață stricată.

Cele mai bune mașini de făcut cuburi de gheață – recomandări de la experți

Așadar, în rândurile următoare vă voi recomanda câteva dintre cele mai bune mașini de făcut cuburi de gheață, astfel încât alegerea voastră să fie cât mai ușor de făcut.

Mașină de făcut gheață Zass ZIM 01

 • Masina de facut gheata Zass ZIM 01Capacitate de 12-15 kg/24h.
 • Capacitate 2,5 litri de apă.
 • Selectare dimensiuni cuburi.
 • Putere 120 W.
 • Dimensiuni 418 x 368 x 383 mm.
Click pentru preț!I

Aparat de făcut gheață Caso IceMaster Pro

 • Aparat de făcut gheață Caso IceMaster ProPutere de 90 W.
 • Două dimensiuni pentru cuburi de gheață.
 • Indicator nivel apă.
 • Finisaj din oțel inoxidabil.
Click pentru preț!I

 

Așadar, acestea sunt recomandările mele pentru cea mai bună mașină de făcut cuburi de gheață.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here