Cea mai bună mașină de făcut paste făinoase

0
71

Atunci când ai cea mai bună mașină de făcut paste făinoase vei putea să gătești mai des paste în stil italian, foarte delicios dar și mai sănătos totodată.

Despre paste ar trebui să știți că sunt bogate în proteine vegetale, în vitamine dar și în fibre, iar cele făcute în casă sunt chiar și mai sănătoase.

Dacă vei cumpăra cea mai bună mașină de făcut paste făinoase, te vei putea bucura mai des de paste sănătoase, iar prețul achiziției este cuprins între 100 și 300 de lei.

Cum se alege cea mai bună mașină de făcut paste făinoase chiar la tine în bucătărie

Atunci când alegi cea mai bună mașină de făcut paste făinoase va trebui să ții cont mai mult de propriile gusturi, în funcție de tipul pastelor care-ți plac (spaghetti, ravioli șamd) precum și de modelul aparatelor. Pe larg voi vorbi însă în rândurile următoare.

1.Tipul aparatului de făcut paste

Nu e ușor să faci paste făinoase la tine acasă, deoarece e nevoie de ceva timp pentru a le pregăti, începând cu aluatul până la uscare, doar că rezultatele sunt desigur foarte satisfăcătoare. Pentru a pregăti paste (mai exact aluatul) te poți folosi și de un mixer cu bol.

De asemenea, după cum ziceam și mai sus, există atât aparat de făcut paste manual cât și electric. Desigur că cele electrice sunt mai bune deoarece te ajută să le prepari mai repede, doar că sunt puțin mai scumpe.

Cele manuale sunt mai accesibile, doar că trebuie să folosești forța pentru a modela aluatul, deci va dura ceva mai mult.

2.Accesorii

De regulă, trebuie să stabilești mai întâi ce tip de paste dorești să faci acasă. Cea mai bună mașină de paste făinoase în schimb trebuie să aibă în dotare cât mai multe accesorii pe care să le folosești pentru a face paste de lățimi diferite precum și care să te ajute să ajustezi grosimea.

Formele speciale pot fi și ele de mare folos. De asemenea, un aparat de făcut paste făinoase bun trebuie să fie dintr-un material de calitate, cel mai bun fiind oțelul inoxidabil.

3.Caracteristici

Pe lângă aspectele despre care am discutat mai sus, va trebui să ții cont și de alte caracteristici precum butonul care să-ți permită să reglezi grosimea pastelor dar și o carte de rețete inclusă care te va ajuta să prepari paste delicioase.

4.Garanție

Cel mai bun aparat de făcut paste făinoase se va demonstra a fi de mare ajutor, așa că te vei atașa de el. De aceea ar trebui să cauți un model care să vină cu o garanție de cel puțin 2 ani.

Cele mai bune aparate de făcut paste făinoase la fel de delicioase precum în Italia

Dacă ați decis să vă cumpărați și voi unul dintre cele mai bune aparate de făcut paste făinoase pentru a mânca mai sănătos, atunci ar trebui să alegi unul din modelele pe care vi le recomand mai jos:

Aparat pentru paste KingHoff

cea mai bună mașină de făcut paste făinoaseO primă recomandare este acest aparat KingHoff. Caracteristici:

 • Buton pentru reglare grosime – 9 dimensiuni.
 • Prepară paste ravioli.
 • Accesorii pentru paste în diferite forme.
 • Manual de utilizare plus rețete.
 • Oțel inoxidabil.

Click pentru preț!

Aparat pentru paste KingHoff

aparat-pentru-paste-kinghoff-latime-15-si-66-mmUn model asemănător cu cel de sus dar mai accesibil. Dotări:

 • Lățime de 1,5 și 6,6 mm.
 • Material inox.
 • Accesorii pentru diferite forme.
 • Manual de utilizare și rețete.
 • Preț redus.

Click pentru preț!

Aparat pentru paste Peterhof

aparat-pentru-paste-peterhof-latime-1-si-6-mmUltima mea recomandare pentru cel mai bun aparat de făcut paste făinoase este acest model. Dotări:

 • Lățime 1 și 6 mm.
 • Material oțel cromat.
 • 7 dimensiuni diferite.
 • Clemă pentru fixare.
 • Accesorii incluse.

Click pentru preț!

Așadar, acestea sunt recomandările mele pentru cel mai bun aparat de făcut paste făinoase, iar dacă dorești să vezi și alte aparate, atunci intră pe acest link.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.