Cea mai bună mașină de găurit pentru tine

Atunci când locuiești la casă, ori chiar și la apartament, vei observa că din când în când apare nevoia de a repara ceva. Fie ușa unui dulap nu se mai deschide așa cum trebuie, ori poate culoarea sa nu mai e la fel de plăcută, ori pereții au nevoie de o vopsea nouă, mereu apar treburi gospodărești. De cele mai multe ori apare ideea de a apela la specialiști, cu toate că lucrările de genul acesta pot fi făcute și singuri acasă. Trebuie doar să ai uneltele necesare, precum cea mai bună mașină de găurit.

Există mai multe unelte cu ajutorul cărora poți face o mulțime de lucruri prin casă sau prin curte, fără prea multe cunoștințe. De fapt majoritatea meseriașilor sunt meseriași doar pentru că au sculele necesare la îndemână. Dar cumpărându-ți sculele necesare, vei putea reduce multe costuri și te vei putea ocupa tu de aceste treburi.

Astfel, din acest motiv vă mai prezentăm din când în când scule de acest gen (precum fierăstrăul vertical).

cea mai bună mașină de găurit

Cum se alege cea mai bună mașină de găurit – ghidul BlogdeCasa.Ro

O mașină de găurit se poate dovedi a fi foarte utilă în orice casă, pentru o mulțime de tipuri de lucrări. Costul de achiziție este redus, începând de la aproximativ 100 de lei, iar lucrările pe care le poți face sunt numeroase.

Pe lângă faptul că o mașină bună de găurit îți va permite să faci găuri în diferite materiale mai mult sau mai puțin dure, aceasta poate fi folosită și pentru a scoate unele șuruburi sau pentru a le înșuruba mai bine.

Desigur, atunci când vrei cea mai bună mașină de găurit va trebui să ții cont de mai multe aspecte, iar despre acestea vom vorbi și noi chiar în rândurile următoare.

Caracteristici de care să ții cont atunci când vrei o mașină de găurit bună

În primul rând, uneltele de acest gen pot fi de trei tipuri, în funcție de cât de mult vei folosi acest aparat. Mai exact, o mașină de găurit bună poate fi profesională, semiprofesională sau de tip hobby. Alegerea o vei face în funcție de nevoi. Dacă vrei cea mai bună mașină de găurit pentru unele lucrări din casă, atunci una de tip hobby e ok, iar dacă lucrezi în domeniul construcțiilor, atunci ar trebui să optezi pentru un model profesional.

De asemenea, nu trebuie să uităm nici de partea tehnică, care este totuși cea mai importantă la majoritatea aparatelor.

Astfel, trebuie să fii atent la detalii precum puterea și randamentul motorului, iar o putere crescută ne va asigura desigur mai multă eficiență. De asemenea, viteza ar trebui să fie variabilă, deoarece nu ai nevoie mereu de viteza maximă.

Totodată, burghiul trebuie să fie cât mai ușor de schimbat, fără prea multe bătăi de cap. Iar dimensiunile de găurire ar trebui să fie și ele aspecte de verificat, doar că acestea țin de cele mai multe ori de tipul burghiului folosit.

Funcția reverse ar trebui să fie și ea prezentă, deoarece o vom folosi deseori pentru diferite lucruri.

Alte detalii

Pentru că știm cât de incomode sunt cablurile, ar trebui ca cea mai bună mașină de găurit să aibă un sistem de stocare a cablului, pentru o mai bună organizare. De asemenea, un astfel de aparat ar trebui să fie comod și ergonomic, pentru a-l folosi cât mai lejer. Totodată, să nu uităm nici de sistemele de siguranță care ar trebui să ne protejeze atât pe noi, cât și aparatul.

Garanție

Iar pentru că nu ne cumpărăm astfel de unelte zilnic, ar trebui să ținem cont și de garanție. Noi vă recomandăm să alegeți cea mai bună mașină de găurit care să aibă o garanție de minim 24 de luni.

Recomandări pentru cele mai bune mașini de găurit

Dacă ai decis să-ți iei una dintre cele mai bune mașini de găurit, ar trebui să vezi recomandările noastre de mai jos. Am ales doar mașini bune care au un raport preț/calitate bun, dar și review-uri pozitive.

Mașină de găurit și înșurubat cu cablu Skil Energy F0156220AA, 0.75 A

Masina de gaurit si insurubat cu cablu Skil Energy F0156220AA, 0.75 A, 800 RPMO primă recomandare este mașina Skil Energy F0156220AA. Dotări:

 • Găurit și înșurubat.
 • Viteză maximă 800 RPM.
 • Putere 172 W.
 • Viteză variabilă.
 • Funcție revers.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Mașină de găurit și înșurubat cu acumulator Li-Ion Mastery PRO-CD144


Li-Ion Mastery PRO-CD144Foarte bună este și mașina cu acumulator Li-Ion Mastery PRO-CD144. Dotări:

 • Găurire și înșurubare.
 • Acumulator inclus.
 • Viteză maximă 1350 rpm.
 • Viteză variabilă.
 • Mandrină automată.
 • Iluminare zonă de lucru. Click pentru preț!
Mașină de găurit/înșurubat cu percuție Bosch PSB 500 RE COMPACT

Masina de gaurit/insurubat cu percutie Bosch PSB 500 RE COMPACT, 500 W, 3000 RPMȘi ultima recomandare pentru cea mai bună mașină de găurit este de la Bosch. Dotări:

 • Găurit, găurit cu percuție și înșurubat.
 • Viteză maximă 3000 rpm.
 • Putere 500W.
 • Viteză variabilă.
 • Funcție revers.
 • Mandrină automată.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru despre cea mai bună mașină de găurit. Desigur, dacă vreți să vedeți și alte modele, atunci puteți intra pe acest link.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here