Cea mai bună mașină de spălat cu uscător

După ce ieri vorbeam despre uscătoare de rufe verticale, am decis să fac un articol și despre cea mai bună mașină de spălat cu uscător, astfel încât să poți face două lucruri în același timp: să speli rufele și să le și usuci.

Ei bine, cred că o mașină de spălat care vine și cu uscător incorporat este o achiziție pe care nu ai cum să o regreți, deoarece astfel vei economisi timp și spațiu. Totodată, vei economisi bani, cu toate că poate la început poate părea o achiziție scumpă, însă dacă vei lua cele două aparate separat, vei scoate mai mulți bani din buzunar cu siguranță.

De asemenea, de cea mai bună mașină de spălat cu uscător te vei bucura mai ales iarna, atunci când rufele se usucă oricum mult mai greu.

Ghid de cumpărături: cum să îți cumperi cea mai bună mașină de spălat cu uscător

Așadar, dacă ai decis să faci o achiziție practică, de care să te bucuri mult, deci vrei o mașină de spălat cu uscător bună, atunci acestea sunt criteriile de care ar trebui să ții cont atunci când te afli la cumpărături:

1.Capacitatea

Un prim aspect important pe care trebuie să îl verifici este capacitatea celei mai bune mașini de spălat cu uscător. Dacă ai o familie de 4-5 membri, atunci capacitatea ar trebui să fie de cel puțin 6-7 kg, pentru a putea spăla mai multe rufe în același timp.

De asemenea, majoritatea mașinilor de spălat rufe sunt dotate cu un senzor care citește cantitatea de haine introdusă în mașină pentru ca apoi să ia singure cantitatea necesară de detergent și de apă. 

Trebuie să știți însă că de regulă cantitatea de spălare este mai mare decât cea de uscare.

2.Viteză de centrifugare + programe

Două aspecte foarte importante atunci când îți cumperi o mașină de spălat rufe cu uscător sunt numărul de programe precum și viteza de centrifugare. De regulă, trebuie să ai un număr cât mai mare de programe pentru mai multe tipuri de țesături, precum și să poți alege temperatura dar și viteza de centrifugare.

Totodată, nu trebuie să uiți de faptul că și uscătorul trebuie să aibă în dotare cât mai multe de programe, tot pentru diferitele tipuri de haine.

3.Senzor de umiditate + termostat

Pentru a nu funcționa mai mult decât este necesar, uscătorul trebuie să fie dotat cu un senzor de umiditate sau un termostat care să oprească aparatul atunci când hainele sunt uscate.

De asemenea, dacă luați un model ieftin, este posibilic ca acesta să aibă un senzor nu prea bun și astfel riști să îți defectezi hainele.

4.Consum și zgomot

Atunci când îți cumperi cea mai bună mașină de spălat cu uscător trebuie să ții cont și de consum. Mai exact, o mașină de spălat bună trebuie să consume mai puțin de 50 de litri pe ciclu, iar clasa energetică să fie cel puțin A. 

Nivelul de zgomot ar trebui ales în așa fel încât să fie cât mai mic, însă trebuie să știți că vorbim despre un aparat care face destul de mult zgomot.

5.Instalare și garanție

Cea mai bună mașină de spălat rufe cu uscător trebuie să dispună numaidecât de o garanție de cel puțin 2 ani, astfel încât să o poți duce mereu la service dacă apar probleme, iar reparația să fie acoperită. Totodată, este foarte important să alegi un magazin de încredere, precum vă recomand eu mai jos.

Recomandări de mașini de spălat cu uscător bune

Așadar, dacă vă doriți cea mai bună mașină de spălat cu uscător, atunci ar trebui să alegeți una din cele pe care vi le recomand în rândurile următoare.

Mașină de spălat cu uscător Hotpoint AQD970D49

Masina de spalat cu uscator Hotpoint AQD970D49Una dintre cele mai bune mașini de spălat cu uscător este Hotpoint AQD970D49. Aceasta vine cu următoarele dotări:

 • Capacitate de încărcare de 9 kg.
 • Capacitate de uscare de 7 kg.
 • Clasa energetică și de spălare A.
 • 8 programe.
 • Programare întârziată. 

Click pentru preț!I

Mașină de spălat cu uscător Samsung WD80J6410AW

Masina de spalat cu uscator Samsung WD80J6410AWO altă mașină de spălat cu uscător foarte bună este și Samsung WD80J6410AW. Dotări:

 • Capacitate de spălare de 8 kg.
 • Capacitate de uscare de 6 kg.
 • Clasa A.
 • 6 programe de spălare. 
 • Autodiagnosticare.
 • Programare întârziată.

Click pentru preț!I

Mașină de spălat rufe cu uscător Daewoo DWC-LD143KC

cea mai bună mașină de spălat cu uscătorUltima mea recomandare pentru cea mai bună mașină de spălat cu uscător deste Daewoo DWC-LD143KC. Caracteristici:

 • Capacitate de spălare de 10 kg.
 • 7 kg capacitate de uscare.
 • Clasa de eficiență A.
 • Multe programe.
 • Preț accesibil.

Click pentru preț!I

Așadar, acestea sunt recomandările mele pentru cea mai bună mașină de spălat cu uscător, însă dacă doriți să vedeți și alte modele, atunci puteți da click aici.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here