Cea mai bună mașină de spălat vase cu capacitate mare

Mașina cu spălat vase este unul dintre cele mai importante electrocasnice (despre care am scris și aici) iar unele familii chiar nu se pot descurca dacă nu au un astfel de aparat. Asta pentru că există numeroase familii cu mai mulți membri deci și mai multe vase de spălat. În acest sens este foarte utilă cea mai bună mașină de spălat vase cu capacitate mare.

Despre aceasta vom vorbi și noi în acest articol, unde vă prezentăm cum se alege o mașină de spălat vase cu capacitate mare, pentru a spăla mai multe vase în același timp, economisind timp și apă totodată.

cea mai bună mașină de spălat vase cu capacitate mare

Cum se alege cea mai bună mașină de spălat vase cu capacitate mare – Ghid de shopping

Dacă vrei cea mai bună mașină de spălat vase cu capacitate mare va trebui să ții cont în primul rând de capacitate. Acesta nu este însă singurul criteriu, ci va mai trebui să ții cont și de funcțiile și programele din dotare,  consumulsiguranțagaranția plus alte detalii despre care vorbim mai jos.

1.Tipul mașinii de spălat vase

Înainte de a alege cea mai bună mașină de spălat vase cu capacitate mare, va trebui să te gândești ce model dorești să alegi. Există modele clasice și modele incorporabile, despre care probabil nu mai trebuie să spunem nimic.

2.Capacitate

În cazul nostru, capacitatea este cel mai important aspect. Asta pentru că ne dorim o mașină de spălat vase cu capacitate mare, deci trebuie să ținem cont de acest detaliu.

De regulă, mașinile de spălat vase au o capacitate cuprinsă între 7 și 13 seturi, doar că există suficiente modele care o capacitate peste 13 seturi, modele despre care credem că sunt pe interesul vostru.

Astfel,  dacă vreți o mașină de spălat vase cu capacitate mare, atunci ar trebui să optați pentru un model cu capacitate de peste 13 seturi.

De asemenea, tot în acest sens ar trebui să urmărești și structura interiorului astfel încât să ai compartimente pentru diferite tipuri de vase. Mai exact, va trebui să poți spăla ușor, separat, farfuriile, tacâmurile, paharele șamd.

3.Programe

La fel ca în cazul unei mașini de spălat rufe, numărul de programe este foarte important. Asta deoarece un număr mare de programe îți va permite să poți spăla mai multe tipuri de vase, pentru rezultate cât mai eficiente. De asemenea, există și programe pentru consum redus, care sunt desigur foarte apreciate.

Tot pentru un consum redus au fost gândite și diferite tehnologii și funcții, a căror rol este tocmai acela de a reduce consumul de apă, energie și detergent. Desigur că vă recomandăm să optați pentru astfel de modele, deoarece le veți aprecia cu timpul.

4.Clasă energetică

Iar dacă tot veni vorba despre consum, trebuie să vorbim măcar puțin și despre clasa energetică. Majoritatea modelelor de mașini de spălat vase cu capacitate mare fac parte din clasa A++, dar sunt și modele A+++, care au și un consum mai mic, desigur. Deci nu ar trebui să ignorați deloc clasa energetică.

5.Alte detalii

Desigur, mai sunt și alte detalii de discutat. De exemplu, dacă alegi cea mai bună mașină de spălat vase cu capacitate mare care să fie și incorporabilă, va trebui să ții cont numaidecât de dimensiuni. Asta deoarece ar trebui să se potrivească cu mobilierul.

De asemenea, materialul mașinii de spălat este și el important, pentru un aspect plăcut dar și pentru o curățare mai ușoară.

Iar în final trebuie să amintim numaidecât de importanța garanției. Dacă un produs se strică din motive necauzate de tine, atunci garanția ar trebui să acopere costul reparațiilor. De aceea, ar trebui să alegi o mașină de spălat vase cu 5 ani garanție, sau cel puțin 2 ani.

Recomandări de mașini de spălat vase cu capacitate mare

Așadar, dacă ai decis să-ți iei una dintre cele mai bune mașini de spălat vase cu capacitate mare, atunci ar trebui să vezi numaidecât recomandările noastre de mai jos. Am căutat doar modele cu specificații de top, care au și un preț accesibil, doar pentru voi.

Mașină de spălat vase cu capacitate mare Hotpoint LFF8M121CX

Masina de spalat vase Hotpoint LFF8M121CX, 14 seturi, 8 programe, Clasa A++, InoxO primă recomandare este Hotpoint LFF8M121CX. Dotări:

 • Capacitate 14 seturi.
 • Clasa A++.
 • 8 programe.
 • Zgomot 41 dB.
 • 5 ani garanție.
 • Preț accesibil.

Click pentru preț!

Mașină de spălat vase cu capacitate mare Hotpoint LFD11M132

Masina de spalat vase Hotpoint LFD11M132, 14 Seturi, 11 Programe, 60 cm, Clasa A+++, AlbTot de la Hotpoint este și mașina LFD11M132. Caracteristici tehnice:

 • Capacitate 14 seturi.
 • 11 programe.
 • Clasa A+++.
 • Program bio/eco.
 • Indicator sare.
 • 5 ani garanție.

Click pentru preț!

Mașină de spălat vase Hotpoint LFD11M121CX

Masina de spalat vase Hotpoint LFD11M121CX, 14 seturi, 11 programe, 60 cm, Clasa A++, InoxȘi ultima recomandare pentru cea mai bună mașină de spălat vase cu capacitate mare. Dotări:

 • Capacitate 14 seturi.
 • Clasa A++.
 • 11 programe.
 • Protecție inundație.
 • Opțiune încărcare la jumătate.
 • Programare întârziată.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru despre cea mai bună mașină de spălat vase cu capacitate mare. Puteți vedea aici și alte modele.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here