Cea mai bună mașină de tuns – foarte utilă

Am tot vorbit despre aparate electronice dedicate femeilor, iar de aceea am decis să fim corecți și să facem un articol pentru bărbați. Astfel, acum vorbim despre cea mai bună mașină de tuns, care se poate a dovedi foarte utilă, mai ales că bărbaților nu le prea place să meargă la salon.

Iar o mașină de tuns bună nu e deloc scumpă: de la 200 de lei pornește acesta, dar prețul poate crește în funcție de dotări și caracteristici tehnice.

Vorbim mai pe larg despre cele mai bune mașini de tuns în rândurile următoare, unde veți găsi mai multe sfaturi utile pentru o achiziție de succes.

cea mai bună mașină de tuns

BlogdeCasa.Ro îți spune cum se alege cea mai bună mașină de tuns pentru bărbați

Dacă ai decis să-ți iei o mașină de tuns bună, va trebui să urmărești mai multe specificații tehnice precum puterea, accesoriile incluse, designul său plus alte detalii despre care vorbim mai jos.

1.Motor

O mașină de tuns poate avea mai multe tipuri de motoare. Mai exact, există trei tipuri: motor cu pivot, rotativ și magnetic. Cel rotativ este cel mai puternic, iar de regulă îl întâlnim la modelele de top. Motorul magnetic are un număr de viteze mai mare iar motorul pivot este ok, dar nu la fel de eficient.

2.Ușor de folosit

Un aparat de tuns bun trebuie numaidecât să fie ușor de folosit. Designul trebuie conceput în așa fel încât să fie cât mai comodă folosirea mașinii, pentru a te tunde singur chiar și la spate.

3.Accesorii incluse

Un motiv pentru care ar trebui să-ți iei cea mai bună mașină de tuns este acela că poți să te tunzi cum vrei, având libertatea de a alege dimensiunile de tăiere șamd. Astfel, un model bun trebuie să dispună de cât mai multe capete de schimb, pentru diferite dimensiuni de tuns.

Tunsoarea de tip zero are și ea nevoie de un cap special. Iar pentru o curățare mai eficientă, ar trebui să poți curăța mașina sub jetul de apă.

4.Caracteristici

Pe lângă aspectele despre care am discutat mai sus, ar mai trebui să urmărești și alte aspecte:

Autonomie – dacă alegi un aparat fără fir, care e mult mai ușor de folosit, atunci ar trebui să optezi pentru un model cu autonomie cât mai mare, de cel puțin 30 de minute.

Ușurința de folosire este și ea, după cum bine am vorbit și mai sus, cea mai bună mașină de tuns trebuie să fie cât mai ușor de folosit și de curățat totodată.  De asemenea, există modele care au nevoie din când în când de atenție în plus, pentru a unge cu ulei special anumite elemente șamd

Garanția ar trebui să fie la rândul său de cel puțin 24 de luni, iar un alt sfat pe care ți-l putem oferi este să nu alegi chiar cel mai ieftin aparat pe care îl găsești pe piață. De asemenea, dacă mașina de tuns vine și cu un manual de instrucțiuni, atunci îți va fi mai ușor să folosești mașina de tuns.

BlogdeCasa.Ro vă recomandă cele mai bune mașini de tuns pentru a te tunde singur acasă

Așadar, dacă ai decis să-ți iei una dintre cele mai bune mașini de tuns, atunci ai ajuns la locul potrivit. Asta deoarece mai jos vă vom oferi mai multe recomandări alese cu mare grijă pentru voi.

Aparat de tuns Philips HC5440/80

Aparat de tuns Philips HC5440/80, Acumulator, 0.5-23 mm, 24 Trepte, Lame lavabile, Pieptene pentru barba, Negru/ArgintiuO primă recomandare este mașina de tuns Philips HC5440/80. Dotări:

 • Autonomie de 75 minute.
 • 24 trepte de tăiere.
 • Lungimi tăiere 0.5 – 23 mm.
 • Autoascuțire.
 • Pieptene barbă. 

Click pentru preț!

Aparat de tuns Philips HC7460/15

Aparat de tuns Philips HC7460/15, baterie Li-ion, 0.5-42 mm, 60 trepte, Negru/ArgintiuTot de la Philips este și a doua recomandare. Dotări:

 • Autonomie 2 ore.
 • Autoascuțire.
 • 3 piepteni distanțiere.
 • Lungimi tăiere 0.5 – 42 mm.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Aparat de tuns Philips HC5450/80

Aparat de tuns Philips HC5450/80, Acumulator, 0.5-23 mm, 24 Trepte, Lame din titan, Pieptene pentru barba, Negru/ArgintiuȘi terminăm cu recomandările pentru cea mai bună mașină de tuns tot cu un model Philips. Dotări:

 • Autonomie 90 minute.
 • 24 trepte tăiere.
 • Lungimi tăiere 0.5 – 23 mm.
 • Lame din titan.
 • Autoascuțire. 

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru despre cea mai bună mașină de tuns. Dar dacă doriți să vedeți și alte mașini de tuns bune, ar trebui să apăsați pe acest link. Iar dacă aveți întrebări, puteți lăsa un comentariu mai jos.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here